Champions League-billetter

Sammenlign priser fra 5 rejsebureauer
Sammenlign priser fra 5 rejsebureauer
Priser opdateres hvert minut
Komplet overblik over fodboldrejser

Sammenlign priser på billetter til Champions League i 2024/2025.

Ingen kampe pt.

Guide til Champions League-billetter i 2024/2025

I denne guide gennemgår vi alle de detaljer du skal være opmærksom på, hvis du gerne vil skaffe billetter til en Champions League-kamp. Du finder svar på hvornår billetsalgene starter, hvad det koster at overvære en Champions League-kamp, hvilke fordele der er ved at købe Champions League-billetter gennem et rejsebureau og meget mere.

Kort sagt, alt hvad der er værd at vide om Champions League-billetter.

Officielle Champions League-links

UEFA: uefa.com/uefachampionsleague
Finale- og VIP-billetter: uefa.com/tickets
Kampprogram: uefa.com/fixtures
CL-historie og statistik: wikipedia.org/Champions_League

Sådan får du Champions League-billetter

Champions League er uden tvivl den mest prestigiøse fodboldturnering for klubhold. Der er ingen nationale ligaer der kan hamle op med vigtigheden af at vinde et Champions League-trofæ. Selv de mindre hold i Europa drømmer om bare at få lov til at spille med i den eksklusive turnering.

Så uanset hvor i Europa du tager på fodboldrejse, er Champions League-kampe nogle af de mest stemningsfyldte og eftertragtede kampe du kan overvære. Men, det er ikke let at skaffe billetter på egen hånd til de populære Champions League-kampe. Stor popularitet er nemlig lig med stor efterspørgsel. Der er dog nogle ting du kan gøre for at forbedre dine chancer, for at få fingrene i de eftertragtede Champions League-billetter.

Hvor køber du Champions League-billetter?

Du køber Champions League-billetter direkte gennem klubberne. Det er hver enkelt klub der selv står for billetsalget til deres Champions League-kampe. Det er kun Champions League-finalen hvor UEFA står for billetsalget. Det kan du læse mere om i afsnittet ’Billetter til Champions League-finalen’.

Langt de fleste klubber sælger Champions League-billetter gennem deres egen hjemmeside. Der kan dog være nogle klubber som bruger eksterne partnere til selve salget. Hvis det er tilfældet, vil du som regel finde links til billetsalget på klubbens egen hjemmeside. Du bør derfor altid starte ud på den officielle hjemmeside for den klub du gerne vil se. Her finder du nærmere information omkring hvordan billetsalget foregår til lige præcis deres Champions League-kampe.

Links til billetsalg

I dette afsnit har vi samlet links til billetsalgene hos nogle af de mest populære europæiske topklubber. Bemærk der er forskel på hvornår og hvordan klubberne sælger deres Champions League-billetter. Hos mange af klubberne skal du være hurtigt ude i starten af sæsonen, for overhovedet at have en chance for at skaffe billet.

Sådan øger du dine chancer for at skaffe Champions League-billetter

Du bør være opmærksom på det ofte er meget svært at skaffe Champions League-billetter på egen hånd. Udover at klubberne giver forkøbsret til deres sæsonkortholdere og medlemmer, så anvender nogle også loyalitetspoint i forbindelse med salg af Champions League-billetter. Det foregår sådan at man optjener point når man overværer kampe på stadion. På den måde sikrer klubben at det er de mest loyale fans der kommer forrest i køen. Det betyder dog desværre at du, som blot ønsker at overvære en enkelt Champions League-kamp, er bagerst i køen.

Det du kan gøre for at øge dine muligheder for at få billet, er at købe medlemskab til den klub du ønsker at se. Det giver dig forkøbsret på kampbilletter. På den måde kommer du en lille smule længere frem i køen. Du skal bare være klar over at medlemskab ikke er en garanti for du kan få billet. Til de mest populære Champions League-kampe overstiger efterspørgslen nemlig både antallet af sæsonkortholdere og medlemmer.

Mange klubber har også en officiel billetbørs tilknyttet deres hjemmeside. Her kan sæsonkortholdere og medlemmer sælge de billetter de ikke får brug for til andre medlemmer. Så der er mange gode grunde til at være medlem.

Du bør under alle omstændigheder være ude i rigtig god tid, hvis du vil øge dine chancer for at skaffe billet. Der er mange klubber der sætter alle deres Champions League-billetter til salg i begyndelsen af sæsonen. Bayern München åbner eksempelvis salget allerede inden der er trukket lod til grupperne. Jo før du er ude, jo større er dine chancer for at skaffe billet.

Udebaneholdets billetsalg

Størstedelen af billetterne til Champions League-kampe bliver solgt gennem den klub der spiller på hjemmebane, men ifølge UEFA’s regler har udebaneholdet ret til fem procent af billetterne. Det vil sige at du som udgangspunkt også kan købe Champions League-billetter gennem udebaneholdets billetsalg. Du skal bare være opmærksom på at du sjældent kan købe neutrale pladser gennem udebaneholdets salg. Det er som regel til en sektion med syngende fans klædt i holdets farver.

Som neutral fan er det bedst at købe pladser til neutrale sektioner på stadion. Det gør sig også gældende når du køber Champions League-billetter gennem hjemmebaneholdets billetsalg. Mange steder er aktive fans ikke interesserede i at neutrale fans står på deres stemningstribune. Har du købt pladser til en sektion på stadion, hvor der står aktive fans, så respektér deres interne regler. Beder de dig flytte plads til et andet sted på tribunen, er det bedst at lytte til deres forslag.

Kan man købe billetter ved stadion på kampdage?

Chancen for at skaffe billet på kampdagen er vidt forskellig fra land til land. Der er rigtig mange klubber hvor efterspørgslen på Champions League-billetter er så stor, at der er udsolgt længe inden kampdagen. Hvis du vil købe billetter på kampdagen, så gør det gennem de officielle salgskanaler. Det kan eksempelvis være i klubbens fanshop, som ofte ligger tilknyttet stadion.

I Tyskland er der meget lille chance for du kan købe Champions League-billetter på kampdagen. Fodbold er en enorm populær sport i Tyskland og langt de fleste klubber spiller for fulde huse til hver kamp. Der er eksempelvis udsolgt til stort set alle kampe på Allianz Arena og Westfalenstadion.

I Italien er der gode chancer for at købe billet til efterårskampene i Champions League. På Stadio Olimpico i Rom og San Siro i Milano er der sjældent udsolgt til Champions League-gruppekampe. Det skulle dog lige være hvis en af de store europæiske klubber som Liverpool eller Real Madrid kommer på besøg. Det forholder sig lidt anderledes til knald eller fald-kampene i foråret. Her vil der ofte være udsolgt på kampdagen.

I Spanien er der også gode muligheder for at skaffe Champions League-billetter til gruppekampene. Både Real Madrids- og Barcelonas fans er noget forkælede hvad angår europæisk fodbold. De er vant til at deres hold går sikkert videre fra gruppespillet, så når der kommer mindre betydningsfulde modstandere på besøg i efteråret, er der sjældent udsolgt på kampdagen.

I Liverpool er der ingen chance for du kan købe Champions League-billetter gennem officielle salgskanaler på kampdagen. De anvender et særligt lodtrækningssystem til Champions League, som indebærer at alle pladser er udsolgt inden sæsonen starter. Stamford Bridge plejer også at være udsolgt til Champions League. Dine bedste chancer for selv at skaffe Champions League-billetter i England er til Manchester Citys gruppekampe.

Pas på falske billetter

Pas på de privatpersoner der tilbyder billetter foran stadion. Der er desværre mange historier med folk der er blevet snydt og har købt falske billetter. Læs mere om dette i afsnittet ‘Undgå falske Champions League-billetter’.


Real Madrid med Champions League-trofæet i 2018.

Billetpriser 2024/2025

Hver klub fastsætter selv billetpriserne til deres Champions League-kampe. Det betyder der er stor forskel på hvor meget det koster at overvære en Champions League-kamp, alt efter hvor du rejser hen.

Det er meget almindeligt at klubberne skruer priserne ekstra i vejret, når de skal spille Champions League. Det afhænger dog både af hvilken runde der er tale om og hvilken modstander der kommer på besøg. Jo længere et hold når i turneringen, jo større bliver efterspørgslen på billetter og jo dyrere bliver billetterne normalt.

Herunder finder du billetpriser til Champions League-sæsonen 2022/2023, for nogle af de mest populære fodboldklubber i Europa. Priserne er baseret på en voksenbillet i generelt salg. Billetter med begrænset udsyn er ikke medtaget.

 • Liverpool: £37-£59
 • Chelsea: £35 (gruppespillet), £49-£66 (1/8-finale), £53-£76 (kvart- og semifinale)
 • Bayern München: €15-80
 • Dortmund: €15-55

Flere klubber bliver tilføjet til listen, så snart de offentliggør deres priser.

Hvornår starter billetsalget?

UEFA har ingen faste regler for hvornår klubberne skal sælge deres Champions League-billetter. Det betyder der er stor forskel på hvornår billetsalget starter, alt efter hvilken klub der er tale om. I dette afsnit gennemgår vi hvornår klubberne almindeligvis sætter deres Champions League-billetter til salg.

Det er meget almindeligt at klubberne sætter deres Champions League-billetter til salg i flere faser. Det kan eksempelvis foregå på følgende måde:

 • 1. fase: Billetter bliver sat til salg for klubbens sæsonkortholdere
 • 2. fase: Billetter bliver sat til salg for klubbens medlemmer
 • 3. fase: Billetter bliver sat til salg for alle

Præcis hvornår billetterne bliver sat til salg svinger som sagt meget fra klub til klub. Der er mange klubber der åbner billetsalget cirka 4-6 uger inden kampdagen. Først til sæsonkortholdere og medlemmer, som beskrevet ovenover, og dernæst til almene fans.

En ting der kan have indflydelse på hvornår billetsalget starter, er om klubben er direkte kvalificeret til Champions League, eller om de først skal igennem kvalifikationsturneringen. Nogle af de store topklubber som er direkte kvalificeret, eksempelvis Bayern München, starter billetsalget til gruppekampene allerede inden de ved hvem de skal spille imod. Andre sætter billetterne til salg i starten af september, umiddelbart efter lodtrækningen har fundet sted.

Det er derfor altid en god idé at undersøge dine muligheder i begyndelsen af den nye sæson. På den måde øger du dine chancer for at få fat i de populære billetter. Om ikke andet, vil du kunne finde datoer for hvornår billetsalget starter, så du kan sidde klar så snart billetsalget åbner.

Til knald eller fald-kampene kan klubberne af gode grunde ikke sælge billetter før de er gået videre i turneringen. Her vil billetterne som regel blive sat til salg hurtigst muligt efter holdet er gået videre. Men der er stor efterspørgsel på disse billetter. Du skal normalt være medlem og i mange tilfælde have optjent loyalitetspoint fra tidligere kampe, for at få forkøbsret til disse eftertragtede billetter.

En af de klubber som har et lidt anderledes system er Liverpool. Her skal man tilmelde sig et lodtrækningssystem ved starten af sæsonen. Det er kun sæsonkortholdere og medlemmer der kan tilmelde sig. Vinder du lodtrækningen, får du ret til at købe billet til klubbens Champions League-kampe i den pågældende sæson. Du har forkøbsret så længe klubben er med i turneringen. Der er dog bare den detalje at du skal købe billet til alle kampe. Hvis du siger nej til en kamp, bliver du automatisk meldt ud af systemet og mister din forkøbsret.


Champions League finale i 2017 i Cardiff mellem Juventus og Real Madrid.

Billetter til Champions League-finalen

I modsætning til alle andre kampe i Champions League, står UEFA selv for en del af billetsalget til finalen. En procentdel af billetterne bliver tildelt de to finalehold. Disse billetter sælger klubberne selv. Det er stort set umuligt at få fat i disse billetter. De bliver som regel solgt til sæsonkortholdere og medlemmer der har optjent loyalitetspoint igennem sæsonen.

De resterende billetter, udover dem som bliver tildelt sponsorer og forretningspartnere, bliver solgt via lodtrækning til neutrale fans. Det er disse billetter du kan være heldig at få fingrene i. Du kan læse mere om billetter til Champions League-finalen og tilmelde til lodtrækning på: uefa.com/tickets

VIP-billetter til Champions League

Som beskrevet i denne guide, kan det være svært at skaffe almindelige Champions League-billetter på egen hånd. Der er rigtig mange klubber hvor efterspørgslen er så stor, at det stort set er umuligt for almene fodboldfans at få billet. Men, hvis du er villig ekstra for oplevelsen, kan du springe den generelle kø over og i stedet købe VIP-billetter. VIP-billetter til Champions League inkluderer eksempelvis:

 • Nogle af de bedste pladser på stadion
 • Adgang til lounge cirka tre timer inden kampstart
 • Buffet eller à la carte menu inden kampen
 • Gratis drink eller fri bar
 • Meet-and-greet med en tidligere spiller
 • Kampprogram
 • Souvenir

Du køber VIP-billetter på samme måde som du køber almindelige Champions League-billetter. På klubbernes egne hjemmesider. Vær opmærksom på at VIP-billetter ofte bliver kaldt ‘Matchday Packages’ eller ‘Hospitality Tickets’ i udlandet.

Undgå falske Champions League-billetter

Falske billetter til Champions League-kampe er et stort problem. Det så man blandt til Champions League-finalen i Paris i 2022, hvor Liverpool mødte Real Madrid. Ifølge UEFA’s officielle forklaring var det et stort antal falske billetter i omløb, der resulterede i kaos ved indgangene, som blandt andet betød at kampen måtte udskydes i 35 minutter.

Men det er ikke kun til Champions League-finalen der er problemer med falske billetter. Overalt i Europa er Champions League-kampene blandt årets højdepunkter for både spillere og fans. Men den store interesse tiltrækker også ondsindede personer, der forsøger at udnytte den høje efterspørgsel til egen vinding.

Du kan tit finde personer til Champions League-kampe, der sælger kampbilletter foran stadion. Alle disse mennesker er naturligvis ikke svindlere. Problemet er bare det er utroligt svært at se forskel på en falsk og en ægte billet. Nu om dage kan Champions League-billetter have vandmærker eller andre kendetegn, som ikke kan ses med det blotte øje, men kun under et særligt UV-lys eller ved markering med en særlig UV-pen. Du har ikke nogen mulighed for at vide om det er en falsk billet du har købt, før du bliver afvist ved indgangen.

Du skal også passe på når du køber dine Champions League-billetter online, hvis du ikke køber gennem klubbens eget billetsalg. En hurtig søgning på Google giver et hav af forskellige hjemmesider der lover billetter til alle de Champions League-kampe du drømmer om. Der er nogle sider der er ægte nok, men der er desværre også mange der snyder folk.

Det bedste du kan gøre for at undgå at blive snydt, er ganske enkelt at købe dine Champions League-billetter gennem officielle salgskanaler. Det kan enten være på klubbens egen hjemmeside, eller ved at købe en fodboldrejse med et officielt rejsebureau, som eksempelvis LA Travel.

Køb Champions League-billetter gennem et rejsebureau

LA Travel er Danmarks førende rejsebureau inden for fodboldrejser til Champions League. Men udover fremragende kundeservice, markedets bedste priser og branchens gladeste kunder, hvad får du så med, når du køber en Champions League-fodboldrejse gennem LA Travel?

Du er først og fremmest sikret officielle Champions League-billetter, når du køber din fodboldrejse gennem LA Travel. Det gælder også hvis du vil se Champions League-brag på normalt udsolgte stadions som Anfield eller Allianz Arena. LA Travel kan skaffe billetter til alle Champions League-kampe.

Du slipper også for alt besværet med at booke hotel og fly, når du køber en komplet pakkerejse gennem et rejsebureau. Rejsebureauet ordner alt for dig, så du ikke behøver tænke på andet end at hygge dig sammen med kammeraterne og glæde dig til en oplevelse for livet.

Skulle der være problemer med din rejse. Det kan eksempelvis være hvis dit fly bliver aflyst på grund af strejke i lufthavnen. Så er du også bedre stillet hvis du har købt din fodboldrejse gennem et rejsebureau. Når du køber en pakkerejse har du nemlig ret til at få dit fulde beløb refunderet. Det er ikke det samme hvis du selv har arrangeret rejsen. Så risikerer du at brænde inde med både hotel og kampbilletter.

Find billetter til Champions League i 2024/2025