Chelsea-kampe

Sammenlign priser på fodboldrejser til Chelsea-kampe i 2023/2024.

15. april 2024 | Premier League
Chelsea – EvertonFra kr 1611
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 1611
20. april 2024 | FA Cup
Manchester City – ChelseaFra kr 5995
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 5995
23. april 2024 | Premier League
Arsenal – ChelseaFra kr 3995
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 4498
Hotel + billet
+
La Travel
1 nat
kr 4995
Billet
Olka Express
kr 4425
La Travel
kr 3995
27. april 2024 | Premier League
Aston Villa – ChelseaFra kr 825
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 1778
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 2295
Billet
Olka Express
kr 825
2. maj 2024 | Premier League
Chelsea – TottenhamFra kr 2165
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 3226
Billet
Olka Express
kr 2165
5. maj 2024 | Premier League
Chelsea – West HamFra kr 2055
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 3190
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 3595
Billet
Olka Express
kr 2055
19. maj 2024 | Premier League
Chelsea – BournemouthFra kr 1505
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 3840
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 2995
Billet
Olka Express
kr 1505

Guide til Chelsea-kampe i 2023/2024

Guide til alt hvad du skal vide om Chelsea-kampe og find Chelseas kampprogram for 2022/2023, samt de mest populære Chelsea-kampe. Derudover alt info køb af billet til Chelseas hjemmekampe.

Brug denne guide til Chelsea live på Stamford Bridge.

Officielle Chelsea-links

Billetsalg: chelseafc.com/tickets
Medlemskab: chelseafc.com/membership
Billetpriser 2023/2024: chelseafc.com/tickets-prices
VIP-billetter: chelseafc.com/hospitality
Sæsonkort: chelseafc.com/season-tickets

Chelsea Football Club

Kælenavn: The Blues
Grundlagt: 10. marts 1905
Stadion: Stamford Bridge (40.341 tilskuere)
By: London, England

Chelsea hjemmekampe

Chelsea FC er – sammen med Arsenal FC og Tottenham Hotspurs – én af de helt store topklubber, når det kommer til Londonklubber – og Chelsea er ofte et tophold i Premier League-stillingen.

At opleve Chelsea – The Blues – på hjemmebane på Stamford Bridge er en kæmpe oplevelse, som ingen Chelsea-fan må snyde sig selv for. Stamford Bridge er et af de de mest centrale beliggende i London, og har plads til knap 42.000 fans.

Det er sjældent, at der er ledige billetter på kampdagen, og ofte bliver billetter til især lokale derbyer og store Premier League-kampe revet væk på ganske kort tid. Det handler derfor både om at være i god tid, og også om at vide, hvordan du bestiller billetter. Det er nemlig ikke sjældent, at billetterne bliver udsolgt allerede i forsalget, og derfor er det typisk kun medlemmer, der får muligheden for at købe billetter.

På grund af den store efterspørgsel på Chelsea-billetter – og et stadion med begrænset plads – er hjemmebilletter efterhånden presset godt op i pris. Alligevel er det alle pengene værd, for at opleve Chelsea på hjemmebane er en kæmpe oplevelse.

Se officielt Chelsea-kampprogram og resultater for sæsonen 2023/2024 her: www.chelseafc.com/fixtures-and-results.

Berømte Chelsea-kampe

Selvom Chelseas tidligere kælenavn var Pensionisterne / The Pensioners, er holdet alt andet end klar til pension. Logoet med en pensioneret spiller er i dag udskiftet med en løve, og det er mere retvisende for Chelseas spil og kampgejst.

Chelsea har spillet mange store og nervepirrende kampe gennem tiden. Nedenfor får du et overblik over fem af de største kampe i nyere tid, som holdet har spillet i Premier League og Champions League.

Champions League kvartfinale 2009: Chelsea 4 – 4 Liverpool
Mængden af mål i denne kamp var overraskende nok i sig selv – især i en Champions League kvartfinale. Chelsea var på forhånd favorit til at vinde, da de i kampen forinden havde slået Liverpool 3-1.

Liverpool kom dog foran med 2 mål i første halvleg, og det så sort ud for Chelsea. Men Chelsea lod sig ikke slå ud, og de kom brølende ind på stadion til anden halvleg. Inden for 6 minutter havde de udlignet, og resten af anden halvleg var et vildt brag af en finalekamp, der endte 4-4 – og det blev dermed en pointsejr til Chelsea.

Premier League 2009: Bolton 0 – 2 Chelsea
Jose Mourinhos første kamp som manager for Chelsea endte helt fantastisk. Klubben vandt deres første Premier League-titel i 15 år – og det havde “The Special One” naturligvis forudset. Han troede så meget på Chelsea, at han allerede på forhånd havde planlagt deres vinderceremoni på Reebok Stadium.

Til trods for flere angreb fra Boltons side – især i første halvleg – fik de aldrig rigtig en fod til jorden i denne kamp. Lampard scorede begge mål og satte det endelige punktum for kampen og sendte det engelske mesterskab til Chelsea, hvilket naturligvis gav Jose Mourinhos den bedst tænkelige start hos klubben.

Champions League 16-delsfinale 2012: Chelsea 4 – 2 Barcelona
Rivaliseringen mellem engelske Chelsea og spanske Barcelona er udpræget, og stemningen til kampene er kendt for at boble over. Denne kamp var ingen undtagelse. Stemningen blev så overophedet, at Barcelonas manager Frank Rijkaard endte med en tilbageholdelse.

Barcelona kom ellers godt fra start med en 2-1 sejr i første halvleg, men The Blues kom stærkt igen i anden halvleg. Også denne gang kom de brølende ud fra omklædningsrummet, og dén kampgejst kan altså noget.

Hurtigt udlignede de – og lige så hurtigt kom de foran, men Barcelona halede ind på Chelsea, og først 15 minutter inden den afsluttende fløjten, blev det endelig punktum sat; Chelsea var videre.

Champions League semifinale 2012: Barcelona 2 – 2 Chelsea
Selvom Chelsea havde vundet overlegent over Barca tidligere i sæsonen, var de nu på udebane. Til gengæld skulle de blot sørge for at holde skansen for pointmæssigt at gå videre. Alligevel skal man ikke undervurdere Barcelona, der år efter år er storfavoritter.

Kampen startede bestemt heller ikke med noget, der indikerede en sejr til Chelsea. Barcelona kom hurtigt foran, og John Terry blev udvist for voldelig adfærd. Men som vi kender The Blues bedst, kom de stormende med oprejst pande til anden halvleg, hvor de udlignende – og gik videre til finalen!

Champions League finale 2012: Bayern München 1 – 1 Chelsea
Chelsea havde spillet en fantastisk Champions League-sæson og stod nu overfor Bayern München på udebane. Holdene var jævnbyrdige, og det blev en utrolig spændende kamp, hvor alle fans sad på kanten af stolene.

Kampen var så jævnbyrdig, at der først blev scoret 8 minutter, inden kampens afslutning – og alligevel nåede Chelsea at udligne og dermed sende kampen videre til straffespark. Med sit allersidste skud for klubben, scorede Drogba det afgørende straffesparksmål og sikrede Chelsea trofæet.

Og ikke nok med det, så skete det d. 19/05 – og Chelsea blev som bekendt stiftet i 1905. En sand eventyrafslutning på et intet mindre end storslået Champions League for Chelsea.


Stamford Bridge i London – Chelseas hjemmebane.

Chelsea-Arsenal Derby

Chelsea og Arsenal er to af de bedste klubber i London, og det skaber en hed stemning på stadion, uanset om det er Stamford Bridge eller Emirates Stadium, der spilles på.

I et historisk perspektiv er Arsenal den mest vindende klub af de to, men Chelsea er kun blevet bedre med tiden, og i dag er de to klubber mere lige og skiftes stort set om at løbe med sejren, når de spiller internt.

Tilbage i 2014 vandt Chelsea en historisk 6-0 sejr over Arsenal, og en så god kamp har Arsenal alligevel aldrig spillet mod Chelsea. Deres bedste kamp var nemlig helt tilbage i 1930, hvor de vandt 5-1. I dag spiller de typisk meget mere ligeværdige kampe.

Begge hold spiller typisk også om topplaceringer i Premier League, og disse kampe er også yderst eftertragtede – uanset hvor de spilles. Selvom Chelsea kom væsentligt senere med i Premier League end Arsenal, har de taget revanche, og det har ikke gjort rivaliseringen mindre intens.

Både Arsenals og Chelseas fans vil påstå, at netop deres klub er Londons bedste.

Chelsea-Tottenham Derby

Udover rivaliseringen mellem Chelsea og Arsenal, er også Tottenham Hotspurs en direkte rival til Chelsea. Især fordi begge klubber ofte kæmper om topplaceringer i Premier League, men også fordi de begge er nogle af Londons storfavoritter.

Spørger man spillere fra Chelsea og Tottenham, vil de typisk ikke anse hinanden for værende primære rivaler, men fansene på begge sider har en anden holdning. I mange årtier har stemningen til Chelsea-Tottenham derbyer være superintens – og det er ikke sjældent, at rivaliseringen fansene imellem har et voldeligt udfald.

Selvom Chelsea selv ser anderledes på det, har undersøgelser blandt deres fans tidligere vist, at de anser Tottenham som værende rival nummer 1. Til trods for det, er Chelsea historisk set den mest vindende klub med væsentligt flere sejre over Tottenham end omvendt.

Billetter til kampene er meget eftertragtede, og der meldes typisk hurtigt udsolgt, uanset om der spilles på Stamford Bridge eller Tottenham Hotspurs Stadium.

Billetter til Chelsea-kampe

Billetter til Chelsea-kampe er eftertragtede; uanset om der er tale om lokale derbyer eller store liga-kampe. Langt de fleste billetter når aldrig det officielle billetsalg, men sælges til medlemmer i forsalget.

Officielt billetsalg: chelseafc.com/tickets.

Vil du gerne sikre dig billetter, gælder det altså enten om at blive medlem og ruste sig med tålmodighed i den online billetkø – eller at tage det nemme valg og købe en fodboldrejse med billetter inkluderet.

På grund af den store efterspørgsel på billetter, er priserne – som det i øvrigt også gælder for de øvrige engelske storklubber – til den høje side. Priser afhænger af kategorisering af kampen og placering på stadion. Alle kampe kategoriseres på baggrund af, hvor eftertragtede de er.

De dyreste kampe er kategori AA, og de billigste kampe er kategori B. Priserne i kategori AA-kampe varierer fra cirka 50 til 100 pund afhængigt af placering på stadion, priserne på kategori A-kampe varierer fra cirka 45 til 80 pund, og priserne på kategori B-kampe varierer fra cirka 40 til 75 pund.

De dyreste pladser på stadion er endetribunerne, og det er også her, at de inkarnerede fans typisk vil placere sig. Vær dog også opmærksom på, at det også oftest er her, der opstår den mest ophidsede stemning – især til Chelsea-Tottenham derbyer og møder med Barcelona.


En Chelsea hjemmebane skal opleves live.

Fodboldrejser til Chelsea-kampe

Det kan være rigtig svært at få fat i billetter til Chelsea-kampe. Især billetter til lokale derbyer og store liga-kampe som Premier League og Champions League. Den nemme løsning er at købe en samlet fodboldrejse til Chelsea FC.

Der findes efterhånden en god håndfuld anerkendte udbydere af fodboldrejser til England, og her får du blandt billetter til den ønskede kamp og ophold på et nærliggende hotel med i pakken.

Nogle steder skal du selv finde flybilletter, og det giver både en økonomisk og tidsmæssig fleksibilitet, ligesom det giver mulighed for at forlænge rejsen til London og supplere med sightseeing – London har nemlig rigtig meget at byde på, og eftersom Stamford Bridge ligger meget centralt i London, vil dit hotel også gøre det.

Prisen på fodboldrejser er meget overkommelige. Det skyldes blandt andet, at rejsebureauer har nogle andre vilkår, når der skal bestilles billetter og hotelophold. Måske vil du endda finde ud af, at du ikke selv kan sammensætte en billigere rejse – og uanset, er det godt givet ud at være sikret billetter til den ønskede Chelsea-kamp.

Find fodboldrejser til Chelsea-kampe i 2023/2024

Chelsea Football Club

Kælenavn: The Blues
Grundlagt: 10. marts 1905
Stadion: Stamford Bridge (40.341 tilskuere)
By: London, England