Fodboldrejser og billetter til Manchester City

Fodboldrejser og billetter til Manchester City

Rejseguide: Fodboldrejser og billetter til Manchester City (2022/2023) – oplev City live på Etihad Stadium med denne rejseguide til Manchester City.

Den engelske klub Manchester City – også bare kaldet City – er en gammel traver fra 1880. Klubben spiller sine hjemmekampe på Etihad Stadium, som også går under navnet City of Manchester Stadium. Stadionet kan rumme intet mindre end 55.097 fodboldfans. Klubben spiller blandt andet i den engelske Premier League.

Der er i sandhed tale om en storklub, der kan brillere med hele syv Premier League pokaler, og som derudover har vundet League Cuppen syv gange og FC Cuppen seks gange. Dertil kommer, at de også en enkelt gang har vundet det europæiske Cup Winners’ Cup.

Har du været til en City-kamp, ved du, at stemningen slet ikke kan beskrives – og den er værd at opleve igen og igen. Vi guider dig her til den bedste Manchester City fodbolderejse.

Fodboldrejser til Manchester City med LA Travel

LA Travel er et af Danmarks største og mest populære rejsebureauer inden for fodboldrejser og ratet med topkarakteren 4,8 og fem stjerner på Trustpilot. Herunder finder du fodboldrejser inkl. kampbillet med LA Travel (ved køb åbnes et nyt vindue).

22. december 2022
Manchester City - Liverpool
Carabao Cup
kr.1995
Billet + hotel (1 nat)
28. december 2022
Leeds - Manchester City
Premier League
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
31. december 2022
Manchester City - Everton
Premier League
kr.2295
Billet + hotel (2 nætter)
5. januar 2023
Chelsea - Manchester City
Premier League
kr.5495
Billet + hotel (2 nætter)
21. januar 2023
Manchester City - Wolves
Premier League
kr.2295
Billet + hotel (2 nætter)
4. februar 2023
Tottenham - Manchester City
Premier League
kr.3495
Billet + hotel (2 nætter)
11. februar 2023
Manchester City - Aston Villa
Premier League
kr.2295
Billet + hotel (2 nætter)
22. februar 2023
RB Leipzig - Manchester City
Champions League
kr.4195
Billet + hotel (1 nat)
4. marts 2023
Manchester City - Newcastle
Premier League
kr.2295
Billet + hotel (2 nætter)
11. marts 2023
Crystal Palace - Manchester City
Premier League
kr.3195
Billet + hotel (2 nætter)
14. marts 2023
Manchester City - RB Leipzig
Champions League
kr.2595
Billet + hotel (1 nat)
18. marts 2023
Manchester City - West Ham
Premier League
kr.2695
Billet + hotel (2 nætter)
1. april 2023
Manchester City - Liverpool
Premier League
kr.8695
Billet + hotel (2 nætter)
15. april 2023
Manchester City - Leicester
Premier League
kr.2695
Billet + hotel (2 nætter)
26. april 2023
Manchester City - Arsenal
Premier League
kr.6995
Billet + hotel (2 nætter)
29. april 2023
Fulham - Manchester City
Premier League
kr.2595
Billet + hotel (2 nætter)
6. maj 2023
Manchester City - Leeds
Premier League
kr.3795
Billet + hotel (2 nætter)
13. maj 2023
Everton - Manchester City
Premier League
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
20. maj 2023
Manchester City - Chelsea
Premier League
kr.7995
Billet + hotel (2 nætter)

Manchester City-billetter

Vil du gerne have fingrene i billetter til Manchester City-kampe, er det ved de eftertragtede kampe om at være hurtig. Det gælder især billetter mod rivalerne Manchester United og Liverpool FC, hvor stemningen typisk er sprudlende, som vi kender det fra kampe mellem FCK og Brøndby IF herhjemme – men i en helt anden liga.

Vil du gerne være sikret de eftertragtede billetter, kan du med fordel købe et medlemskab eller et sæsonkort. Det sikrer dig adgang til billetsalget før alle andre. Indimellem bliver populære kampe udsolgt eller tæt derved allerede ved salg af billetter i forsalg. Samtidig støtter du med et medlemskab klubben og får en masse andre fordele. Du kan læse mere om de forskellige muligheder for medlemskaber længere nede på siden.

Billetter til Manchester City kampe bør altid købes via det officielle billetsalg. Det anbefales ikke at købe billetter i gensalg, da du risikerer at blive afvist ved indgangen som følge af ugyldige billetter, eller billetter, der allerede er indløst.

Billetpriser til Manchester City-kampe på Etihad Stadium er som følger:

  • East Stand og Colin Bell Stand: £53
  • Family Stand: £50-£60
  • South Stand: £50-£70

Priserne er angivet for almindelig voksen-billetter. Der er rabat for seniorer, unge mellem 18-21 og unge under 18 år.

Modstandsholdets fans er typisk placeret på South Stand midterrækker, mens hjemmehodlets fans er placeret på South Stand, East Stand og Colin Bell Stand. De bedste sæder fås på de nedre tribuner på langsiderne; især i hjørnet af South Stand mod East Stand og på Colin Bell Stand.

Det er særligt på South Stand, at der kan opstå optøjer, da hjemmeholdets fans og udeholdets fans nærmest sidder side om side. Er du til mere rolige pladser, kan du vælge pladser på familietribunen.

Manchester City-medlemskab

Som dedikeret fan af Manchester City, bør du være medlem af deres klub. Prisen er lav, og du får til gengæld en lang række fordele, afhængigt af det medlemskab, du vælger. Det kan for eksempel være rabat på kampbilletter, adgang til billetforsalg og mulighed for at få fingre i et eftertragtet sæsonkort.

Med hvert medlemsskab følger også en medlemspakke, der indeholder merchandise, du med fordel kan iklæde dig ved kampene.

Manchester City har tre forskellige medlemskaber:

  • Cityzens Membership – £25: Medlemspakke, 10% rabat i City Store, Priority-adgang til billetter, medlemsrabatter
  • Cityzens Matchday Membership – £35: Medlemspakke, Priority-adgang til billetter, £5 i rabat på hjemmekampe, spar bookinggebyrer, adgang til venteliste til sæsonkort, 20% rabat på Stadium Tours
  • Cityzens Junior Membership – £20: Medlemspakke, mulighed for Meet and Greets, Priority-adgang til hjemmekampe, adgang til venteliste til sæsonkort, rabat på billetter til hjemmekampe, én fri entré til City Stadium Tour

Junior-medlemskabet er for unge til og med 17 år. Indholdet i medlemspakkerne varierer i aldersgrupperne “under 12 år” og “13-17 år”.

VIP-adgang til Manchester City-kampe

Manchester City giver mulighed for en række af VIP-arrangementer, som sikrer en fodboldoplevelse i verdensklasse:

The Chairman’s Club – £400: Adgang til VIP-område, der består af kendisser og klubdirektører, opvarmede sæder med fantastisk udsigt i Director’s Box, fem-retters menu

The Tunnel Club Premier – £650: Oplev spillerne i glastunnellen, godt placerede, opvarmede og polstrede siddepladser, fem-retters menu og ad libitum drikkevarer

The Tunnel Club VIP – £12.000: Inkluderer 10 personer, oplev spillerne i glastunnellen, godt placerede, polstrede og opvarmede siddepladser, fem-retters menu og ad libitum drikkevarer i privat område

Matchball Sponsor – £7.200: Præsenter spillerne på banen, privat Stadium Tour inden kampen, backstage-oplevelse i The Tunnel Club Premier

Activation Package – £7.200: Oplev spillerne i glastunnellen, godt placerede, opvarmede og polstrede siddepladser, fem-retters menu og ad libitum drikkevarer, oplev live interviews med spillerne efter kampen

Køb billetter og VIP-billetter via det officielle billetsalg her: tickets.mancity.com.

Fodboldrejser til Manchester City med fly og hotel

Vil du gerne sammensætte en fodboldrejse til Manchester City med fly og hotel, skal du i første omgang sikre dig en kampbillet. Det gør du via Manchester Citys officielle billetsalg, som der er linket til i afsnittet ovenfor.

Når du er sikret billetter til kampen, kan du begynde at lede efter hotel og flybilletter. Det anbefales som minimum at ankomme dagen inden kampen for at undgå, at eventuelle forsinkelser får betydning for din mulighed for at se kampen. Planlægger du en tur på pub for at fejre sejren eller sørge over nederlaget efterfølgende, bør du lægge en ekstra dag til efter kampen, før du rejser hjem – eller som minimum vælge sene flybilletter dagen efter.

Transport til og fra Manchester Airport til Manchester City Centre

Manchester Airport ligger forholdsvist tæt på Manchester bymidte. Du kan tage Manchester Picadilly på cirka 20 minutter, og metroen kører hvert 15. minut. Det er dermed altid nemt at komme til og fra lufthavnen; næsten uanset hvor i Manchester, du vælger et hotel.

Efterfølgende kan du tage en bus eller en taxa videre til hotellet, hvis der er for langt at gå. Der er rigeligt med taxaer på gaderne i Manchester.

Her skal du bo i Manchester

Der er masser af hoteller at vælge imellem i Manchester City Centre, og der er kun cirka 8 minutters kørsel fra centrum til Etihad Stadium – eller en halv times rask gang.

De billige hotelvalg er Ibis Hotel Manchester, Travelodge Manchester eller Britannia Saches Hotel Manchester, men vil du gerne bo mere komfortabelt, er de oplagte valg King Street Townhouse, Macdonald Manchester Hotel eller Yotel Manchester Hotel.

Vil du kombinere fodboldrejsen med sightseeing, har Manchester rigeligt at byde på, herunder Manchester Cathedral, People’s History Museum, Centre for Chinese Contemporary Art og en tur i Heaton Park.

Ovenstående er kun et meget begrænset udvalg af de mange kulturelle og historiske seværdigheder, du kan opleve i Manchester. For mere inspiration, kan du besøge hjemmesiden for Manchesters turistbureau: visitmanchester.com.

Sådan kommer du til Etihad Stadium

Den nemmeste måde at komme til Etihad Stadium fra dit centralt beliggende hotel er enten med en taxa eller til fods. Du kan naturligvis også tage en bus, men tidsplanen afhænger her af lokationen for det valgte hotel.

Du kan se de lokale busplaner for Manchester her: https://tfgm.com.

Rundvisning på stadion og museum

Der er flere forskellige muligheder for rundvisning på Etihad Stadium:

  • The Manchester City Stadium Tour – £25: Oplæg om stadion og spillere i konferencerummet, tur rundt på stadion og gennem spillertunnellen
  • Countdown to Kick-off Tour – £25: Vær med til at velkomme spillerne på “the blue carpet”, tur omkring banen inden kick-off
  • Walk With a Legend Tour – £50: Oplev at gå gennem spillertunnellen ud på banen, få indblik i fodboldtræningens udvikling, oplev helt unikke historier og minder, du ikke kan opleve andre steder

Du kan købe billetter til rundvisning her: hospitality.mancity.com.

Manchester National Football Museum

Der ligger ikke et decideret museum på Etihad Stadium, selvom en del af stadionturen inkluderer museumsværdige oplevelser. Til gengæld kan du centralt i Manchester besøge National Football Museum, som for enhver Manchester United- eller City-fan – eller bare fodboldfan generelt – virkelig er et besøg værd!

Det koster £10,50 for voksne at besøge museet. Besøg museets hjemmeside her: nationalfootballmuseum.com.

Fodboldrejser til Manchester City med et rejsebureau

Vil du gerne på fodboldrejse til Manchester City, kan du naturligvis købe billetterne selv og selv stå for det praktiske omkring rejsen. Du kan også vælge den nemme løsning og købe en fodboldrejse via et rejsebureau.

Der er mange fordele ved at vælge sidstnævnte. Dels er du sikret billetterne til de eftertragtede kampe, som du ellers risikerer at gå glip af. Derudover er du sikret et anbefalet hotel, der ligger centralt og i umiddelbar nærhed af stadion. Det gør det nemt at komme til og fra stadion – eller at fejre en eventuel sejr på én af de populære pubs nær stadion efter kampen – og stadig være i kort afstand til hotellet. Derudover er der inkluderet flybilletter, der tidsmæssigt passer med rejsen og opholdet.

Endnu en fordel ved at vælge en fodboldrejse til Manchester City med et rejsebureau er, at du rejser med andre danske fans. Der er altså et godt grundlag for at dele oplevelsen med ligesindede.

Sidst – men ikke mindst – er prisen på en fodboldrejse via et rejsebureau faktisk overraskende god. Rejsen inkluderer typisk både kampbilletter, hotel, fly og transfer – og du kan næppe gøre det meget billigere selv.