Fodboldrejser og billetter til Paris Saint-Germain

Fodboldrejser og billetter til Paris Saint-Germain

Rejseguide: Fodboldrejser og billetter til Paris Saint-Germain (2022/2023) – oplev PSG live på Parc des Princes med denne rejseguide til Paris Saint-Germain.

Paris Saint-Germain er den måske nok mest anerkendte franske klub – både i forhold til spillere og sejre. Spillernavnene indebærer blandt andet Messi og Neymar, men også Ronaldinho og Zlatan Ibrahimovic – blandt mange andre store navne – har tidligere spillet for klubben.

PSG – som klubben kaldes i daglig tale – har eksisteret siden 1970 og har hjemmebane på Parc des Princes i Paris, hvor der er plads til 48.712 tilskuere. Klubben spiller i den bedste franske liga; Ligue 1, som de har vundet adskillige gange – senest i 2018, 2019 og 2020. I 2020 blev klubben også vinder af både Coupe de France og Coupe de la Liga, samt fik en andenplads ved UEFA Champions League.

Der er altså tale om en storvindende fransk klub, som forstår at give deres fans noget at juble over. Uanset slutresultatet, er en Paris SG kamp dog en stor oplevelse. Vi guider dig her til den bedste fodboldrejse til Paris Saint-Germain.

Fodboldrejser til Paris Saint-Germain med LA Travel

LA Travel er et af Danmarks største og mest populære rejsebureauer inden for fodboldrejser og ratet med topkarakteren 4,8 og fem stjerner på Trustpilot. Herunder finder du fodboldrejser inkl. kampbillet med LA Travel (ved køb åbnes et nyt vindue).

28. december 2022
Paris Saint-Germain - Strasbourg
Ligue 1
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
11. januar 2023
Paris Saint-Germain - Angers
Ligue 1
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
29. januar 2023
Paris Saint-Germain - Reims
Ligue 1
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
5. februar 2023
Paris Saint-Germain - Toulouse
Ligue 1
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
14. februar 2023
Paris Saint-Germain - FC Bayern München
Champions League
kr.5895
Billet + hotel (1 nat)
19. februar 2023
Paris Saint-Germain - Lille
Ligue 1
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
5. marts 2023
Paris Saint-Germain - Nantes
Ligue 1
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
8. marts 2023
FC Bayern München - Paris Saint-Germain
Champions League
kr.8995
Billet + hotel (1 nat)
19. marts 2023
Paris Saint-Germain - Stade Rennais
Ligue 1
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
2. april 2023
Paris Saint-Germain - Lyon
Ligue 1
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
16. april 2023
Paris Saint-Germain - Lens
Ligue 1
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
30. april 2023
Paris Saint-Germain - Lorient
Ligue 1
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
14. maj 2023
Paris Saint-Germain - Ajaccio
Ligue 1
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
3. juni 2023
Paris Saint-Germain - Clermont Foot
Ligue 1
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)

Paris Saint-Germain-billetter

Du skal være ude i god tid, hvis du gerne vil sikre dig billetter til Paris Saint-Germain-kampe på hjemmebane. Især hvis modstanderholdet er franske Marseille eller spanske El Clásico. Her får du et dampende stadion, og billetterne rives typisk væk, inden de nærmest er kommet i officielt billetsalg.

Derfor er det også en fordel med et medlemskab eller sæsonkort, hvis du selv vil have mulighed for at købe billetter – alternativt kan du bestille din fodboldrejse via et rejsebureau, så du er sikret billetter til den ønskede kamp.

Billetter, du selv køber, bør altid købes i det officielle billetsalg. Det frarådes at købe billetter i gensalg for eksempel via online markedspladser og sociale medier. Der ses en stigende tendens til falske billetter, og du risikerer at blive afvist ved indgangen, hvis dine billetter er falske eller allerede er indløst – og det er ikke risikoen værd.

Prisen for at se en Paris SG kamp på hjemmebane er til den høje side sammenlignet med klubber i mange andre europæiske lande – men oplevelsen er det hele værd! Prisen varierer meget afhængigt af sektion og tribune:

  • Endetribuner: €60-€64
  • Hjørnepladser: €65-€68
  • Langsider: €68-€225

Udeholdets fans bliver placeret i nordvest-hjørnet, og de mest eftertragtede pladser for hardcore Paris SG fans er typisk på Paris- eller Borelli-tribunen.

Medlemskab af Paris Saint-Germain

Et medlemskab af Paris Saint-Germain støtter klubben, men det sikrer dig samtidig en masse fordele. Der er følgende forskellige typer af medlemskaber af vælge imellem:

Red & Blue – €29,90: Priority-adgang til kampbilletter, 10% rabat i Paris SG-butikken, meet and greets med spillerne, 10% rabat på Stadium Tour, PSG TV Premium

Red & Blue Premium – €49,90: Velkomstboks, priority-adgang til kampbilletter, 10% rabat i Paris SG-butikken, meet and greets med spillerne, 10% rabat på Stadium Tour, PSG TV Premium, gaver, konkurrencer og events

Junior Club – €19,90: Aktiviteter for børn på stadion, 10% rabat i Paris SG-butikken, rabat på billetter, konkurrencer, gaver og overraskelser, junior events, mulighed for at følge spillerne på banen

Den største fordel ved et medlemskab er, at du står først i køen i billetsalget, hvor du får Priority-adgang til forsalget, inden billetter udbydes officielt. Det betyder, at du kan sikre dig billetter til de meget eftertragtede kampe, og at du har et større udvalg af siddepladser.

VIP-billetter til Paris SG

Vil du gerne have en oplevelse ud over det sædvanlige, skal du gøre dig selv den tjeneste at købe VIP-billetter til Paris SG. Kampoplevelsen er i sig selv ekstraordinær, men VIP-billetterne er prikken over i’et.

Med VIP-billetter får du:

  • Adgang til VIP-indgangen
  • Lækker buffet før, under eller efter kampen
  • Ad libitum drikkevarer
  • Gode siddepladser
  • Adgang til særlige VIP-områder

På Parc des Princes er der hele fire VIP-områder: Trophies Space, Salon des Princes, SO/ Bar Parc des Princes og Le Cercle. Med VIP-billetter kan du frit færdes i alle områder, der blandt andet byder på drikkevarer, mad, WiFi og skærme.

Billetter kan købes via Paris SG’s officielle billetsalg: billetterie.psg.fr.

Fodboldrejser til Paris Saint-Germain med fly og hotel

En fodboldrejse til Paris Saint-Germain kræver først og fremmest nogle af de eftertragtede kampbilletter. Ved mindre populære kampe er det typisk ikke et problem at få billetter – heller ikke kort før kampen – men ved Ligue 1 kampe og kampe mod Marseille eller El Clásico bliver billetterne typisk revet væk, og mange sælges allerede i forsalget til klubmedlemmer og sæsonkortholdere. Derfor kan det være en fordel at melde dig ind som klubmedlem, inden billetsalget starter, hvis du gerne vil sikre dig gode pladser til den ønskede kamp.

Når billetterne er i hus – eller som minimum klubmedlemskabet, der mere eller mindre sikrer dig billetter i forsalg – kan du booke flybilletter, hotelophold og måske også transfer. Alternativt kan du tage en taxa fra lufthavnen.

Transport til og fra Parc des Princes

Paris SG’s hjemmebane Parc des Princes ligger 30 minutter i tog i østgående retning fra Paris centrum. Det er altså en fordel at finde et hotel, der er beliggende i østsiden af Paris. Det giver godt nok en lidt længere transfertid fra lufthavnen, men til gengæld bor du så tæt ved stadion. Det tager en lille times tid med taxa fra lufthavnen til stadion, og en smule længere med tog.

Du kan finde info om Paris Lufthavn her: parisaeroport.fr.

Her skal du bo i Paris

Hvis du gerne vil bo så tæt på stadion som muligt, skal du vælge et hotel i østsiden af Paris. Radisson Blu Hotel, Paris Boulogne, Hotel Murat og Hotel Campanile Paris Ouest – Boulogne ligger alle kun et stenkast fra stadion.

Vil du gerne fejre sejren eller sørge over nederlaget med ligesindede, kan du nyde en øl på Les Deux Staes eller Aux Trois Obus efter kampen.

Paris er en spektakulær by, og hvis du alligevel er der i forbindelse med en fodboldkamp, bør du ikke snyde dig selv for et par ekstra dage med sightseeing og fransk mad og vin. Udover de oplagte steder som Eiffeltårnet, Triumfbuen, Notre Dame og Louvre, er der et væld af mindre kendte seværdigheder, parker, shoppingstræder og restauranter, som alle er et besøg værd. Dem kan du læse meget mere om hos Paris’ turistinfo: https://en.parisinfo.com/

Paris er virkelig et besøg værd. Fodbold er én side af sagen, og fransk fodbold er virkelig en oplevelse i særklasse – især når det er Paris SG mod én af de store rivaler, det gælder – men Paris er på mange andre områder også en by ud over det sædvanlige, og det vil næsten være synd kun at tage dertil for en fodboldkamp uden at opleve, hvad byen ellers har at byde på.

Sådan kommer du til Parc des Princes

Når du skal fra hotellet til stadion, kan du enten vælge at gå, hvis du har valgt et hotel i umiddelbar nærhed af stadion, eller du kan tage en taxa, metro eller bus. Taxaer finder du på de fleste større gader. Metro- og bustider kan du finde her: https://www.ratp.fr/en/plan-metro

Du kan også se Paris Saint-Germains officielle guide til at komme til Parc des Princes:
billetterie.psg.fr/parc-des-princes.

Rundvisning på Parc des Princes

Alle anerkendte stadioner har en Stadium Tour – en rundvisning på stadion – som du med fordel kan booke i forbindelse med din fodboldrejse. Men langt fra alle stadions har en rundvisning, der vitterligt tager dig rundt på hele stadion, som er tilfældet på rundvisningen i Parc des Princes.

Med en Stadium Tour på Parc des Princes kommer du rundt til alt fra de forskellige tribuner til VIP-boksen, udskiftningsbænkene og spillertunnellen, men du fortsætter også videre til garderobe, mødelokale, trofævæggen og “”historierummet”.

Rundvisningen varer en times tid og udbydes via en audio- og video-app på en lang række forskellige sprog, herunder blandt andet fransk, engelsk, arabisk og tysk. En voksenbillet koster €24,90.

Du kan booke rundvisning på Parc des Princes her: psg.fr/stadium-tour.

Fodboldrejser til Paris Saint-Germain med et rejsebureau

Ovenfor får du hjælp til at planlægge din fodboldrejse til Paris Saint-Germain. Men du kan også vælge den nemme løsning og købe rejsen hos et rejsebureau. Rejsebureauet klarer både kampbilletter, hotel, fly og som regel også transfer. Du skal altså ikke selv gøre meget andet end at læne dig tilbage i flyveren og nyde turen.

Én af de helt store fordele ved at købe en fodboldrejse til Paris Saint-Germain hos et rejsebureau er, at du er sikret billetter til selv de meget eftertragtede kampe. Derudover bliver du placeret på et hotel i umiddelbar nærhed af stadion; et anbefalelsesværdigt hotel vel at mærke. Og så passer flybilletterne tidsmæssigt godt til rejsen.

Rejsebureauer har gode samarbejdsaftaler, og derfor er prisen meget fordelagtig. Der er ikke meget at spare ved at planlægge rejsen selv, og medmindre du har været i Paris før, kan det være svært at gennemskue, hvilke hoteller, der er gode, og hvilke, der er mindre gode – og dermed er det en fordel at købe en samlet pakke.

De fleste rejsebureauer har en form for fleksibilitet. Det vil sige, at hvis du ønsker at forlænge rejsen i den ene eller anden ende for at opleve smukke Paris, er det typisk ikke et problem. I så fald vil rejsebureauet sørge for fly og hotel, der passer til dine ønsker.