Fodboldrejser til Bayern München

Sammenlign priser på fodboldrejser til Bayern München i 2024/2025.

 

10. august 2024 | Visit Malta Cup 2024
Tottenham – Bayern MünchenFra kr 2085
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldpakker.dk
Fly + 2 nætter
kr 4151
Hotel + billet
+
Fodboldpakker.dk
2 nætter
kr 3462
Billet
Olka Express
kr 2085

Guide til fodboldrejser til Bayern München i 2024/2025

Bayern München har hjemmebane på Allianz Arena i München, som kan huse hele 75.024 tilskuere. Det er altid værd at se en Bayern München kamp, uanset om du er inkarneret fan eller bare godt kan lide fodbold. Bayern giver altid deres fans grund til at komme op af stolen, og stemningen er typisk meget energisk.

Vi guider dig her til at få fingre i de bedste Bayern München billetter og til at sammensætte den helt perfekte fodboldrejse.

Officielle Bayern München-links

Billetsalg: fcbayern.com/tickets
Billetpriser 2024/2025: fcbayern.com/tickets-prices
VIP-billetter: fcbayern.com/premiumevent
Ticket Exchange: tickets.fcbayern.com
Museum: fcbayern.com/museum

FC Bayern München

Kælenavn: Der FCB
Grundlagt: 27. februar 1900
Stadion: Allianz Arena (75.000 tilskuere)
By: München, Tyskland

Bayern München-billetter 2024/2025

Bayern München-billetter kan købes i det officielle billetsalg. Det kræver, at du køber et medlemskab, men ellers er det lige til at bestille billetter. Du finder det officielle billetsalg her: tickets.fcbayern.com. Du kan læse mere om medlemskab af Bayern München længere nede på siden.

Det anbefales udelukkende at købe billetter i det officielle billetsalg. Selvom der findes mange online billetudbydere, og der også forhandles billetter i gensalg, er der altid en risiko ved at købe via andre kanaler. I værste tilfælde får du ikke adgang til kampen, fordi billetterne er falske, eller fordi samme billetter er solgt flere gangen.

Bayern München har deres eget Ticket Exchange-system, hvor du har mulighed for at sælge billetter, du alligevel ikke skal bruge. Det sikrer også, at billetter i gensalg går til klubmedlemmer.

Billetpriser 2024/2025

Prisen på en billet til en Bayern München kamp afhænger af, hvorvidt der er tale om en Bundesliga-kamp eller en Champions League-kamp. Derudover afhænger prisen af den valgte plads.

Priser Bundesliga-billetter
Langsider: €60-€70
Endetribuner: €15-€45

Priser Champions League-billetter
Langsider: €80-€100
Endetribuner: €30-€60

Den endelige pris afhænger af den valgte plads på tribunen. Der er for eksempel prisforskelle på øvre og nedre tribuner.

Medlemskab af Bayern München

For at få del i billetsalget, skal du melde dig ind i Bayern Münchens medlemsklub. Det støtter også klubben og giver dig en række medlemsfordele. Et medlemskab koster €60 for en voksen. Der er halv pris for børn.

Udover at få adgang til det officielle billetsalg, inkluderer et medlemskab følgende:

 • Velkomstgave
 • 10% rabat i shoppen
 • FC Bayern Magazin “51”
 • €2,50 rabat på hjemmekampe
 • €2,00 rabat på FC Bayern Erlebniswelt Museum

Du kan købe et Bayern München medlemskab her: fcbayern.com.


Bayern Münchens hjemmebane Allianz Arena set udefra.

VIP-billetter til Bayern München

Søger du den helt unikke fodboldoplevelse, bør du bestille VIP-billetter til den ønskede Bayern München-kamp.

VIP-billetter inkluderer følgende:

 • Siddepladser i eksklusive VIP-boxe på level 5
 • Lækker buffet
 • Fri bar i et udvalg af drikkevarer med og uden alkohol
 • Private tjenere
 • Adgang til vinbaren og Davidoff Lounge på level 5
 • Parkeringsbilletter
 • Adgang til stadium via eksklusiv VIP-indgang

Prisen på en VIP-billet afhænger af kampen.

For at bestille VIP-billetter, skal du kontakte VIP-afdelingen hos Bayern München. Det kan du gøre her: fcbayern.com/tickets/premiumevents.

Fodboldrejser til Bayern München med fly og hotel

En fodboldrejse til Bayern München kræver først og fremmest billetter til de eftertragtede kampe. Billetter sælges kun til medlemmer af klubben, og i første omgang skal du derfor købe et medlemskab. Når det officielle billetsalg åbner, kan du købe billetter til den ønskede kamp.

Herefter skal du købe flybilletter og hotelophold. Det tager cirka 1,5 time at flyve til München, og flybilletterne er typisk meget overkommelige rent prismæssigt. Har du god tid, kan du naturligvis også køre i bil til München. Det tager cirka 10 timer at køre fra den tyske grænse til München centrum.

Hotelpriserne i München er meget lig de danske hotelpriser. Du kan godt få en overnatning i delt dobbeltværelse til omkring 500-600 kroner på et udmærket hotel.

Transport til og fra München Lufthavn

Det tager knap en time med offentlig transport at komme fra München Lufthavn til Allianz Arena. Det kan dog gøres på kun 20 minutter i bil eller med taxa. Du kan eventuelt leje en bil ved ankomst til lufthavnen for at lette transporten både fra og til lufthavnen, men også til og fra stadion i forbindelse med kampen.

Du kan læse mere om München Lufthavn her: munich-airport.com.

Her skal du bo i München

Allianz Arena er beliggende i den nordlige del af München, og det er oplagt at finde et hotel i området. Lufthavnen ligger også nord for München, og det vil dermed også spare transporttid til og fra lufthavnen at finde et hotel i det nordlige München. Af hoteller i området kan blandt andet nævnes Hotel Arena Stadt München, B&B Hotel München City-Nord og the niu Loco, der alle ligger inden for en radius af 5 kilometer fra stadion.

München er en by, der har meget at byde på. Har du et par ekstra fridage, er det dermed oplagt at forlænge turen. Du kan blandt andet opleve Nymphenburg Palace, Marienplatz, Frauenkirche, Karlsplatz, Residenz og Olympiapark – for at bare at nævne et udpluk.

Du kan finde flere forslag til, hvad du kan opleve i München her: muenchen.de/important-information.

Derudover må du ikke snyde dig selv for en rundvisning på stadion. Rundvisninger foregår kun på ikke-kampdage, så du kan med fordel bestille en rundvisning dagen før kampen. Du kan læse mere om rundvisninger på Allianz Arena længere nede på siden.

Sådan kommer du til Allianz Arena

Vælger du ét af de nævnte hoteller, er der under 5 kilometer til Allianz Arena. Du kan vælge at hoppe på en bus eller tage en taxa. Planlægger du selv at køre i bil til München eller at leje en bil ved ankomst, kan du også nemt komme til stadion, der ligger tæt ved motorvejen og har plads til 11.000 biler.

Kører du i bil, skal du dog være opmærksom på, at det kan tage op til 2 timer efter kampen at tømme parkeringspladsen. Det vil sige, at du skal sætte god tid af. Du kan eventuelt vælge at parkere på en Park & Ride plads, hvorfra der kører busser direkte til og fra stadion.

Du kan se klubbens egen guide til at komme til stadion her: allianz-arena.com/how-to-reach-us-and-parking.

Allianz Arena-tour og museum

Der findes forskellige typer af rundvisninger på Allianz Arena. En standardbillet er en såkaldt combi ticket, som koster €19. Billetten giver adgang til en rundvisning på stadion og entré til FC Bayern Museum. På rundturen kommer du godt omkring på stadion; lige fra de forskellige tribuner til omklædningsrummene, presserummet og spillertunnellen.

Det er kun muligt at booke rundvisning på dage, hvor der ikke spilles kamp på stadion. Du kan altså booke en rundvisning dagen før eller efter kampen, når du er i München for at se Bayern spille. Stadium Tours finder sted hver dag fra kl. 10.00 til kl. 17.00.

Du kan se de forskellige typer af rundvisninger og købe billetter her: allianz-arena.com/tours-and-fc-bayern-museum.

Fodboldrejser til Bayern München med et rejsebureau

For at bestille billetter til en Bayern München-kamp, skal du være opmærksom på, hvornår det officielle billetsalg åbner. Du skal også købe et medlemskab for at få adgang til billetsalget. Medlemskabet koster €60, og det er en relativt høj pris sammenholdt med den egentlige billetpris. Billetter sælges udelukkende til klubmedlemmer, og ofte er der så stor efterspørgsel, at billetterne bliver solgt via en lodtrækning. Det betyder, at selvom du er klubmedlem, kan du godt risikere ikke at få billetter til de mest eftertragtede Champions League kampe.


Imponerende Allianz Arena har plads til 75.000 tilskuere.

Der er heldigvis en nemmere måde at sikre billetter til kampen; du kan nemlig købe en samlet fodboldrejse til Bayern München hos et rejsebureau. Her følger der både fly og hotel med i prisen, og du skal praktisk talt ikke gøre andet end at glæde dig over, at du skal afsted og er sikret gode fodboldbilletter til kampen.

De fleste rejsebureauer er fleksible i en sådan grad, at du selv kan vælge afrejse- og hjemkomstdato. Det vil sige, at du selv bestemmer, om du udelukkende bruger en weekend på at tage til München for at se kampen, eller om du vil holde lidt ferie oveni.

Det er naturligvis en stor fordel, at du er sikret billetter til den ønskede kamp, og at du ikke selv skal bøvle med at finde hotel og flybilletter. Du er sikret et ordentligt hotel og at få plads på flyet. Men derudover kommer du også til at bo på hotel med andre danske Bayern München-fans, og der er dermed grundlag for at dele en taxa og fælles fejring efter kampen.

Find fodboldrejser til Bayern München i 2024/2025