Fodboldrejser til Tottenham

Sammenlign priser på fodboldrejser til Tottenham Hotspur i 2024/2025.

10. august 2024 | Visit Malta Cup 2024
Tottenham – Bayern MünchenFra kr 2075
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldpakker.dk
Fly + 2 nætter
kr 4151
Hotel + billet
+
Fodboldpakker.dk
2 nætter
kr 3462
Billet
Olka Express
kr 2075

Guide til fodboldrejser til Tottenham i 2024/2025

Tottenham Hotspur F.C. er en engelsk klub, der er beliggende i det nordlige London. Klubben spiller i den bedste liga; Premier League. Tottenham bliver kaldt Spurs i daglig tale og har hjemmebane på Tottenham Hotspur Stadium i London.

Læs alt om fodboldrejser og billetter til Tottenham i denne guide.

Tottenham Hotspur F.C.

Kælenavn: The Spurs
Grundlagt: 5. september 1882
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium (62.850 tilskuere)
By: London, England

Tottenham-billetter 2024/2025

Billetter til Tottenham-kampe er populære. De mest eftertragtede billetter er billetter til Premier League-kampe og kampe mod de største rivaler; Arsenal, West Ham og Chelsea.

Billetter til kampe på Tottenham Hotspur Stadium sælges i kategori A, B eller C, afhængigt af modstander og kamptype. Priser på billetter varierer afhængigt af kategori og plads på stadion.

Kategori A:
Endetribuner: £60-£75
Langsider: £65-£98

Kategori B:
Endetribuner: £43-£55
Langsider: £55-£95

Kategori C:
Endetribuner: £30-£45
Langsider: £45-£80

Du bør altid købe billetter i det officielle billetsalg. Tottenham fraråder på det kraftigste at købe og sælge billetter via andre kanaler. Det er muligt at videresælge fodboldbilletter, du ikke selv skal bruge alligevel, via Tottenham Ticket Exchange.

Du kan købe billetter via det officielle billetsalg her: tottenhamhotspur.com/tickets.

Medlemskab af Tottenham

Vil du gerne selv sammensætte din fodboldrejse til Tottenham, er det vigtigste at få fingre i nogle af de eftertragtede kampbilletter. Især Tottenham-billetter til Premier League-kampe rives væk på kort tid – størstedelen allerede i forsalget; inden det officielle billetsalg starter.

Vil du gerne have muligheden for at tage del i forsalget og dermed sikre dig billetter til netop den kamp, du har udset dig? Så kan du med fordel købe et medlemskab af Tottenham. Et klubmedlemskab koster kun en beskeden pris, men støtter klubben og giver dig en lang række fordele som medlem.

Medlemskaber fås i følgende forskellige pakker:

One Hotspur – £43: Priority-adgang til billetsalg, £15 rabatkupon, adgang til Hotspur Moments, 10% rabat i Spur butikken på udvalgte medlemsdage, 10% rabat på Dare Skywalk og Stadium Tours, 20% rabat på entré til Cadbury World, rabataftaler,

One Hotspur + – £48: Priority-adgang til billetsalg, 24-timers adgang til billetsalg, £15 rabatkupon, adgang til Hotspur Moments, 10% rabat i Spur butikken på udvalgte medlemsdage, 10% rabat på Dare Skywalk og Stadium Tours, 20% rabat på entré til Cadbury World, rabataftaler,

One Hotspur Junior – £20: Priority-adgang til billetsalg, Goodiebag, adgang til Hotspur Moments, 10% rabat i Spur butikken på udvalgte medlemsdage, 10% rabat på Dare Skywalk og Stadium Tours, 10% rabat på Dare Skywalk og Stadium Tours, Gratis Stadium Tour, 20% rabat på entré til Cadbury World, rabataftaler,

One Hotspur + Junior – £25: Priority-adgang til billetsalg, 24-timers adgang til billetsalg, Goodiebag, adgang til Hotspur Moments, 10% i Spur butikken rabat på udvalgte medlemsdage, 10% rabat på Dare Skywalk og Stadium Tours, Gratis Stadium Tour, 20% rabat på entré til Cadbury World, rabataftaler,

One Hotspur Senior – £20: Priority-adgang til billetsalg, £15 rabatkupon, adgang til Hotspur Moments, 10% rabat i Spur butikken på udvalgte medlemsdage, 10% rabat på Dare Skywalk og Stadium Tours, 20% rabat på entré til Cadbury World, rabataftaler,

One Hotspur + Senior – £25: Priority-adgang til billetsalg,24-timers adgang til billetsalg, £15 rabatkupon, Adgang til Hotspur Moments, 10% rabat i Spur butikken på udvalgte medlemsdage, 10% rabat på Dare Skywalk og Stadium Tours, 20% rabat på entré til Cadbury World, rabataftaler,

Tottenham medlemskab kan købes her: tottenhamhotspur.com/membership.


South Stand med The Dare Skywalk og Den Gylden Hane på tribunetaget ovenover.

VIP-billetter til Tottenham

Med VIP-billetter får du en enestående mulighed for en kampoplevelse ud over det sædvanlige. VIP-billetter til enkelte kampe hedder Matchday Premium, og prisen afhænger af den enkelte kamp, men er typisk på mellem £149 og £359.

Inkluderet i VIP-billetterne er adgang til VIP-områder fra tre timer før til to timer efter kampen, polstrede sæder med god placering, let servering før og efter kampen og drikkevarer i halvlegen.

VIP-områderne, som du har betalingsadgang til med en VIP-billet, har også særskilte muligheder for VIP-pakker. Priserne på VIP-pakkerne inkluderer VIP-billetter i forhold til ovenstående beskrivelse, samt nedenstående spisetilbud:

  • The Chef’s Table – fra £299: 3-retters menu før kampen, ad libitum drikkevarer før kampen og i halvlegen
  • The Residency – fra £349: Privat bord, 3-retters menu før kampen, ad libitum drikkevarer hele dagen, forfriskninger i halvlegen og efter kampen
  • The Broadcoast Booth – fra £299: Buffet før kampen, ad libitum drikkevarer hele dagen, besøg fra klubbens legender

Priserne afhænger af den specifikke kamp. De varierer fra £299 til £799, afhængigt af kamp og spisested.

Du kan købe VIP-billetter til Tottenham her: tottenhamhotspur.com/premium-experiences.

Fodboldrejser til Tottenham med fly og hotel

Vil du gerne se Tottenham på hjemmebane, skal du først og fremmest købe nogle af de eftertragtede kampbilletter. Er det Premier League-billetter, du er ude efter, handler det om at være i god tid. Vil du være sikret gode pladser, bør du købe et klubmedlemskab og dermed få adgang til forsalget.

Når billetterne er i hus, kan du begynde at kigge efter hotel og flybilletter. Start med flybilletterne; måske det kan betale sig at flyve aftenen inden for en bedre pris eller for at være i bedre tid, og så kræver det en ekstra nat på hotel.

Transport til og fra Heathrow Airport

Det mest oplagte er flyve til Heathrow Airport i London. Det er den største lufthavn og den nemmeste at komme til fra Danmark. Typisk kan du flyve direkte, og der er også typisk flere afgange at vælge imellem.

Du kan læse mere om Heathrow Airport her: heathrow.com.

Fra Heathrow Airport til Tottenham-området i det nordlige London er der en times kørsel med metro eller bil/taxa. Der er cirka 10 minutter længere til Tottenham Hotspur Stadium.

Her skal du bo i London

Der er masser af hoteller i det nordlige London ogTottenham, og priserne er meget overkommelige. En overnatning kan mange steder fås til omkring 500-600 kroner. Af hoteller i omegn af stadion kan nævnes The Bill Nicholson Pub, Cogie House og Premier Inn London Edmonton Hotel.

Det kan være værd at overveje en enkelt nat i Tottenham-området efter kampen og derudover én eller flere nætter i London, hvor der er rigtig meget at opleve, herunder for eksempel London Eye, Buckingham Palace, Big Ben, Tower of London, Warner Bros. Studio Tour London og Madame Tussauds; blandt mange andre ekstraordinære attraktioner.

Du kan få inspiration til seværdigheder i London og seværdigheder særligt i Tottenham-området her: visitlondon.com/tottenham.

Sådan kommer du til Tottenham Hotspur Stadium

Uanset hvor, du vælger at bosætte dig i Tottenham eller omegn, kan du relativt nemt komme til Tottenham Hotspur Stadium med metro. Nogle af de nævnte hoteller er desuden i gåafstand, hvilket gør det endnu nemmere at komme til og fra stadion.

Tottenham Hotspur Stadium’s egen guide til transport findes her: tottenhamhotspur.com/accessible-parking-and-transport.

Tottenham Hotspur Stadium Tour

For den fulde Tottenham oplevelse, bør du booke en rundvisning på stadion inden kampen.

Rundvisningen giver dig en oplevelse at af gå i spillernes fodspor på en kampdag; lige fra omklædningsrummet til spillertunnellen og spillerområdet. Turen byder også på et indgående kendskab til Spurs historie og ikke-offentliggjorte interviews med nuværende og tidligere spillere.

En rundvisning på stadion koster £27 for en voksenbillet. Har du købt et medlemskab, koster rundvisningen £24.

Du kan bestille rundvisning på Tottenham Hotspur Stadium her: tottenhamhotspur.com/stadium-tours.


Tottenham Hotspur Stadium set fra oven – stadionet blev indviet i 2019.

Fodboldrejser til Tottenham med et rejsebureau

Går du efter den komplette fodboldpakke, skal du gøre dig selv den tjeneste at købe en samlet fodboldrejse hos et rejsebureau. Her er du sikret gode pladser til den ønskede Tottenham kamp, et anerkendt hotel i kort afstand til stadion og flybilletter, der passer til rejsen. Hos nogle rejsebureauer følger der også transfer med, så du vitterligt ikke skal bekymre dig om andet end at sætte dig i flyveren og nyde turen.

At købe en fodboldrejse via et rejsebureau sparer dig en masse tid og besvær, og faktisk er der ikke mange penge at spare ved at sammensætte fodboldrejsen selv. Rejsebureauerne har nemlig nogle fordelagtige samarbejdsaftaler, der sikrer nogle helt andre priser på fly og hotel, end du kan få som privatperson.

Den største fordel ved en fodboldrejse via et rejsebureau er naturligvis, at du er sikker på at få kampbilletter til de eftertragtede kampe, som ellers kan være en udfordring. Det gælder også Premier League-billetter.

Find fodboldrejser til Tottenham i 2024/2025

Tottenham Hotspur F.C.

Kælenavn: The Spurs
Grundlagt: 5. september 1882
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium (62.850 tilskuere)
By: London, England