Manchester City-billetter

Sammenlign priser på billetter til Manchester City i 2023/2024.

17. april 2024 | Champions League
Manchester City – Real MadridFra kr 4995
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 12067
Hotel + billet
+
La Travel
1 nat
kr 4995
20. april 2024 | FA Cup
Manchester City – ChelseaFra kr 5995
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 5995
4. maj 2024 | Premier League
Manchester City – WolverhamptonFra kr 2225
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 5843
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 3895
Billet
Olka Express
kr 2225
11. maj 2024 | Premier League
Fulham – Manchester CityFra kr 2185
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 6145
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 3495
Billet
Olka Express
kr 2185
14. maj 2024 | Premier League
Tottenham – Manchester CityFra kr 1695
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 3090
Billet
Olka Express
kr 1695
19. maj 2024 | Premier League
Manchester City – West HamFra kr 3705
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 8955
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 5295
Billet
Olka Express
kr 3705

Guide til Manchester City-billetter i 2023/2024

Manchester City stod i mange år i skyggen af de mægtige lokalrivaler fra United, men de seneste mange år er de lyseblå fra den anden del af Manchester trådt ind på både den engelske og den europæiske scene. Det er blevet til flere engelske mesterskaber og den helt store kroning kom med finalesejren i Champions League finale i 2023.

Brug denne guide til at finde Manchester City-billetter og komme til live fodbold på Etihad Stadium i Manchester.

Officielle Man. City-links

Billetsalg: mancity.com/tickets
Medlemskab: mancity.com/membership
VIP-billetter: mancity.com/hospitality
Sæsonkort: mancity.com/season-tickets
Stadium tours: mancity.com/tours

Manchester City Football Club

Kælenavn: City
Grundlagt: 16. april 1894
Stadion: Etihad Stadium (53.400 tilskuere)
By: Manchester, England

Hvor køber man Manchester City-billetter?

Som én af Englands mest vindende klubber, er der rift om billetterne, når Manchester City spiller. Særligt når de spiller hjemmekamp på Etihad Stadium – også kaldet City of Manchester Stadium.

Stadionet har plads til 55.000 tilskuere og hører dermed ikke til de største af slagsen, hvilket kun gør det sværere at få fingre i billetter – særligt til kampe i Champions League og kampe mod lokalrivalerne Manchester United, når der spilles det såkaldte Manchester Derby.

Billetter til Manchester City-kampe kan købes i det officielle billetsalg. Det finder du her: mancity.com/tickets

Vær opmærksom på, at en del billetter kræver medlemskab af klubben. Vil du gerne sikre dig en billet, er det altså en god idé at melde dig ind – så støtter du samtidig Manchester City.

En anden mulighed er at købe billetter via et rejsebureau, der sælger fodboldrejser. Vi har samlet en række forskellige rejsebureauer her på siden, så du kan sammenligne priser.

Hos nogle af rejsebureauerne kan du nøjes med at købe billetten, hvis du foretrækker det. Du kan også forkæle dig selv og købe en samlet fodboldrejse, hvor der er sørget for det hele.

Billetpriser 2023/2024

Mens nogle klubber har en meget overskuelig oversigt over priser på deres hjemmeside, er dette ikke tilfældet for Manchester City. Her skal du ind at bestille de enkelte billetter for at blive oplyst om priserne.

Priserne afhænger af placeringen på stadion. De mest eftertragtede pladser er på South Stand. Dette gælder både for hjemme- og udeholdet, hvilket kan give en ophedet stemning, da rivalerne sidder i samme område af stadionet.

Billetpriserne til Premier League-kampe er typisk følgende:

  • South Stand: £50-£70
  • East Stand: £53
  • Colin Bell Stand: £53
  • Family Stand: £50-£60

Billetter til Champions League-kampe koster noget mere, afhængigt af kamp og placering på stadion. De billigste Champions League-billetter koster mellem £70 og £110.

Medlemskab af Manchester City

Med et medlemskab af Manchester Citys fanklub har du forkøbsret til en lang række billetter, herunder altid billetterne i Premier League.

Selvom der efter sigende skulle komme billetter til salg i det officielle billetsalg, sker det sjældent i praksis. Stort set alle billetter til Premier League sælges til medlemmer eller sæsonkortholdere.

Vil du være sikret en billet til en Manchester City-hjemmekamp, bør du altså melde dig ind i klubben. Det koster kun £25 for et standard medlemskab, og det giver til gengæld en lang række fordele; foruden adgangen til forsalget.

Som medlem får du rabat i shoppen; både online og i den fysiske butik, du får en eksklusiv medlemspakke, adgang til konkurrencer og rabataftaler med samarbejdspartnere. De £25 er dermed hurtigt tjent ind igen.

Køb medlemskab på mancity.com/memberships

VIP-billetter

Det er en oplevelse i sig selv at se Manchester City spille på hjemmebane – men oplevelsen kan blive større endnu med VIP-billetter.

Faktisk er Manchester City én af de klubber, der byder på flest forskellige VIP-pakker. Uanset, om du bare skal afsted med vennerne, om der skal holdes polterabend eller rund fødselsdag, eller der er tale om et større eller mindre erhvervsarrangement, er der en VIP-pakke, der passer til formålet.

Dertil kommer, at Etihad Stadium samarbejder med en række spisesteder, så du kan få en mindeværdig spiseoplevelse i nærheden, inden du ankommer til stadion for at se kampen fra dit valgte VIP-område.

Du kan se alle dine VIP-muligheder her: mancity.com/hospitality

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget til Manchester City starter løbende gennem hele sæsonen, efterhånden som kampe bliver offentliggjort i henholdsvis Premier League og Champions League.

Vær opmærksom på, at Manchester City først tilbyder billetter til sæsonkortholdere, dernæst til klubmedlemmer og til sidst kommer de øvrige billetter til salg i det officielle billetsalg, hvis der er flere billetter tilbage. Det sker ofte, at der kommer meget få eller ingen billetter til salg i det officielle billetsalg.

Vil du være sikret en (god) billet til en Manchester City-kamp, bør du altså købe et medlemskab til klubben, så du får adgang til forsalget.

En anden mulighed er at købe en billet via et rejsebureau. Her kan du sikre dig billetter til den kamp, du gerne vil se, uafhængigt af det officielle billetsalg. Du er dermed sikret en billet, når du har købt en fodboldrejse.

Billetter med et rejsebureau

Du kan vælge at melde dig ind i Manchester Citys medlemsklub og så sidde klar ved computeren, når forsalget starter, for at sikre dig en billet til én af de eftertragtede kampe.

Eller du kan vælge at købe din billet hos et rejsebureau i god tid, inden billetsalget overhovedet starter. Det er en lille smule dyrere, men til gengæld er du sikret en god billet til selv de mest eftertragtede kampe.

Køber du samlede fodboldrejser til Manchester City med fly og hotel, er prisen faktisk rigtig god, sammenlignet med hvis du selv skulle købe kampbillet, flybillet og hotelophold. Rejsebureauerne har nemlig ofte nogle gode samarbejdsaftaler, som holder priserne nede.

Og så er det dejligt nemt. Du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt du får billetter til kampen eller ej. Eller om der er ledige hotelværelser i nærheden af stadion. Det klarer rejsebureauet for dig. Alt, du skal gøre, er at glæde dig til en stor fodboldoplevelse – og så at stige ombord på flyet, når tid er. Nemmere bliver det ikke.

Find billetter til Manchester City i 2023/2024

Pas på falske Manchester City-billetter

Det er desværre sådan, at der til alle kampe i de større ligaer er falske billetter i omløb. Det gælder også for Manchester City-kampe.

Det anbefales aldrig at købe billetter andre steder end i det officielle billetsalg eller hos anerkendte billetoperatører såsom rejsebureauer.

Får du købt en falsk billet, eller en billet, der er solgt flere gange, bliver du nægtet adgang til stadion og går dermed glip af kampen. Ofte vil der nemlig være udsolgt til kampene og dermed ikke være flere billetter tilbage, så det er sjældent muligt at købe nye billetter i indgangen, hvis dine billetter viser sig at være falske.

Sørg dermed altid for at købe billetter enten i det officielle billetsalg eller via et rejsebureau.

Billetter til Etihad Stadium-Tour

Når du alligevel er i Manchester for at opleve en Manchester City-kamp, bør du toppe oplevelsen med en rundvisning på stadion. En såkaldt Stadium Tour giver et helt unikt indblik i spillernes oplevelse og klubbens historie.

Ligesom klubben har mange forskellige VIP-oplevelser, er der også adskillige muligheder for at opleve stadion på nært hold:

The Manchester City Stadium Tour

Den traditionelle rundvisning på stadion, hvor du blandt andet oplever konferencerummet, omklædningsrummet og spillertunnelen. Oplevelsen er suppleret af den nyeste interaktive teknologi, så du har en digital guide med dig rundt på turen.

Pris: fra £26 (£28 på kampdage)

Walk With A Legend Tour

Går du efter den mindeværdige oplevelse, skal du vælge denne tur, som er med både guide og fortællinger fra én af klubbens legender, inklusiv autograf. Hertil kommer drinks efter rundvisningen.

Pris: fra £50

VIP Stadium Tour

Er I en gruppe afsted, kan I få en privat guidet rundtur på 120 minutter. Det er et perfekt supplement til VIP-billetter til kampen.

Pris: fra £70

The Manchester City Stadium and City Football Academy Tour

Denne rundvisning inkluderer den traditionelle Manchester City Stadium Tour plus en tur i buggy til City Football Academy, hvor der er mulighed for at se Joie Stadium, træningsfaciliteterne samt First Team-bygningen udefra.

Pris: fra £45

Du kan læse mere om alle rundvisninger på Etihad Stadium her: mancity.com/tours.