Tottenham-billetter

Sammenlign priser på billetter til Tottenham Hotspur i 2023/2024.

28. april 2024 | Premier League
Tottenham – ArsenalFra kr 5595
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 2 nætter
kr 8847
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 8995
Billet
Olka Express
kr 5595
2. maj 2024 | Premier League
Chelsea – TottenhamFra kr 2165
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 3226
Billet
Olka Express
kr 2165
5. maj 2024 | Premier League
Liverpool – TottenhamFra kr 9155
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 13269
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 15495
Billet
Olka Express
kr 9155
10. maj 2024 | Premier League
Tottenham – BurnleyFra kr 2255
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 2 nætter
kr 4553
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 3095
Billet
Olka Express
kr 2255
14. maj 2024 | Premier League
Tottenham – Manchester CityFra kr 1695
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 3090
Billet
Olka Express
kr 1695
19. maj 2024 | Premier League
Sheffield United – TottenhamFra kr 1155
Billet
Olka Express
kr 1155

Guide til Tottenham-billetter i 2023/2024

Tottenham er en af de største klubber i engelsk fodbold og en af de tre store i London (sammen med Chelsea og ærkerivalerne fra Arsenal), klubben har de senere år taget flere skridt fremad, bl.a. med opførsel af deres nye stadion Tottenham Hotspur Stadium og deltagelse i Champions League. Klubben fra Nordlondon med kælenavnet Spurs er altid en oplevelse værd.

Oplev den ægte engelske fodboldstemning og få billetter til Tottenham via denne guide.

Tottenham Hotspur F.C.

Kælenavn: The Spurs
Grundlagt: 5. september 1882
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium (62.850 tilskuere)
By: London, England

Hvor køber man Tottenham-billetter?

Tilbage i 2019 fik Tottenham nyt stadion. Det gamle White Hart Lane blev erstattet af Tottenham Hotspur Stadium med plads til knap 63.000 tilskuere.

Til trods for et stadion, der nu kan rumme tæt på dobbelt så mange tilskuere som det gamle stadion, meldes der stort set altid udsolgt af Tottenham-billetter til hjemmekampe.

Faktisk meldes der oftest udsolgt allerede efter forsalget for medlemmer, hvilket betyder, at der mange gange ikke er billetter at få i det officielle billetsalg.

Du finder det officielle forsalg og billetsalg her: tottenhamhotspur.com/tickets.

Køber du selv billet til en Tottenham-kamp, bør du altid købe den via det officielle billetsalg. Og vil du sikre dig en billet, bør du melde dig ind i fanklubben for at få adgang til forsalget.

En anden mulighed er at købe billet via et rejsebureau; enten bare billetten eller billetten som en del af en samlet fodboldrejse inklusiv fly og hotel.

Rejsebureauer har en mængde kampbilletter til rådighed uafhængigt af billetsalget til private. Det er dermed også en mulighed at købe billetter via et rejsebureau, hvis der ikke er flere billetter tilbage i det officielle billetsalg.

Tottenham medlemskab

Alle Tottenham-billetter udbydes i første omgang til klubmedlemmer af to forskellige omgange, hvor der først åbnes for salg til One Hotspur+ medlemmer og efterfølgende til One Hotspur medlemmer.

Oftest vil der efterfølgende være udsolgt, hvilket betyder, at der ikke kommer billetter til salg i det officielle billetsalg.

Vil du sikre dig billetter til en Tottenham-kamp, skal du altså melde dig ind i fanklubben med et One Hotspur Membership eller One Hotspur+ Membership, så du får adgang til forsalget.

Vær opmærksom på, at klubben har tre forskellige medlemskaber, og at det kun er to af dem, der giver adgang til forsalget; One Hotspur og One Hotspur+.

One Hotspur+ medlemmer får desuden adgang til billetsalget før One Hotspur medlemmer. Vil du sikre dig de bedste billetter, bør du altså købe et +-medlemskab.

Et One Hotspur medlemskab koster fra £45.
Et One-Hotspur+ medlemskab koster fra £55.

Foruden adgang til forsalget, får du også en række øvrige fordele som klubmedlem. Du får blandt andet en stor del af beløbet på en voucher, som du kan bruge i shoppen, og så får du adgang til klubbens fordelsprogram.

Du melder dig ind i fanklubben her: tottenhamhotspur.com/membership.

Tottenham VIP-billetter

Til særlige anledninger, hører sig en særlig Tottenham-oplevelse. Klubbens VIP-program byder på en lang række muligheder; lige fra Premium-sæder på selve stadion til eksklusive og private lounges og mulighed for restaurantpakker.

I linket her kan du trykke ind på den specifikke kamp og se det aktuelle VIP-muligheder for lige netop den kamp: tottenhamhotspur.com/premium-experiences.

VIP-billetter til Tottenham bruges typisk til særlige anledninger eller firmaarrangementer, hvor der gerne må være ro til at snakke sammen, og hvor der samtidig er mulighed for forplejning. Det er en ekstravagant måde at opleve en Tottenham-kamp på.

Billetpriser 2023/2024

Prisen på Tottenham-billetter afhænger af kampens kategori og af placeringen på stadion. Typisk følger kampene samme prisramme. Der kan dog være enkelte undtagelser. I så fald vil det blive oplyst, når billetsalget starter.

Priserne afhænger både af kategori på kampen og placering på stadion.

Kategori A-billetter: £65 – £103
Kategori B-billetter: £48 – £95
Kategori C-billetter: £37 – £80

Du kan finde en samlet prisoversigt under Tottenhams FAQ under spørgsmålet “How much are tickets?”. Her har du mulighed for at åbne PDF’er for de forskellige kategorier og se de specifikke priser afhængigt af placering på stadion.

FAQ’en findes her: ask.tottenhamhotspur.com.

Hvornår starter billetsalget?

Der åbnes for salg af Tottenham-billetter løbende gennem sæsonen. Typisk vil forsalget for medlemmer starte kl. 10.00 på en datobestemt dag kort efter offentliggørelse af kampe i henholdsvis Premier League og Champions League.

Der er sjældent billetter til overs efter forsalget. Vil du sikre dig en billet, skal du altså melde dig ind og sidde klar, når forsalget starter kl. 10.00.

Billetter sælges som “først til mølle” til medlemmer. One Hotspur+ medlemmer får først muligheden, og så åbnes der efterfølgende for salg til One Hotspur medlemmer.

Der offentliggøres ikke umiddelbart datoer for, hvornår det officielle billetsalg åbner. Oftest vil det slet ikke åbne, hvis alle billetter er udsolgt i forsalget.

Billetter i det officielle gensalg bliver løbende tilgængelige, efterhånden som medlemmer eller sæsonkortholdere sætter deres billetter til salg. Her har du altså en ekstra chance, hvis du ikke nåede at få Tottenham-billetter i det officielle billetsalg.

Billetter med et rejsebureau

Den nemmeste løsning, hvis du ønsker at rejse til London og se en Tottenham-kamp på hjemmebane, er at købe hele pakken via et rejsebureau.

Der findes i dag en god håndfuld rejsebureauer med speciale i fodboldrejser til Tottenham. Her er der både kampbilletter, flybilletter og hotel inkluderet. Kort fortalt er der sørget for det hele.

Hos visse rejsebureauer kan du også, hvis du selv ønsker at planlægge rejsen, nøjes med at købe kampbilletten. På den måde er du sikret en billet og behøver ikke at sidde klar ved computeren for at sikre dig billetter i det officielle forsalg eller billetsalg.

Når du køber en fodboldrejse, kan du hos nogle selskaber selv være med til at planlægge længden på rejsen, så du kan få et par ekstra dage i London til at opleve en Stadium Tour på Tottenham Hotspur Stadium eller bare sightseeing generelt. Der er nemlig masser at opleve i storbyen.

Hos andre rejsebureauer køber du dig ind på en på forhånd planlagt rejse, hvor du rejser sammen med andre Tottenham-fans.

Find billetter til Tottenham i 2023/2024

Pas på falske Tottenham-billetter

Efterspørgslen på Tottenham-billetter er så stor, at der sjældent kommer billetter til salg i det officielle billetsalg, fordi alle billetter sælges til medlemmer i forsalget.

Af den årsag er der desværre hvert år falske billetter i omløb. Mange gange er der tale om en egentlig gyldig billet, der sælges til mange købere. På den måde ser billetten ægte ud, men den bliver ugyldig, fordi den kopieres.

Du bør altid holde dig til det officielle Tottenham-billetsalg eller gensalg, hvis du selv køber billet til kampen. Undgå at handle privat; det gælder også via online markedspladser og sociale medier.

Medlemmer, der fortryder deres køb, kan sælge deres billetter via det officielle gensalg, Ticket Exchange. Vær opmærksom på, at du skal være medlem af klubben for at få adgang til det officielle gensalg.

Billetter til Stadium Tour

For den fulde Tottenham-oplevelse, kan du supplere selve kampen med en rundvisning på Tottenham Hotspur Stadium.

Det er imponerende at opleve stadionet indefra og se alt det, spillerne normalt kun ser. Du får også et indblik i tankerne bag at skabe et nyt stadion, som er designet med henblik på at skabe den bedst mulige kampoplevelse for både spillere og tilskuere.

En standard Stadium Tour er på egen hånd, og der estimeres med cirka 90 minutter. Der er også mulighed for at vælge rundvisninger på kampdage eller mere eksklusive rundvisninger med guides eller tidligere Tottenham-legender.

Standard Stadium Tour: fra £27
Matchday Tour: fra £35
Legend Tour: fra £49,50

Stadium Tours afholdes på udvalgte dage og tidspunkter. Du kan se datoer og tidspunkter for kommende rundvisninger og booke din billet her: tottenhamhotspurstadium.com/stadium-tour.

Tottenham Hotspur F.C.

Kælenavn: The Spurs
Grundlagt: 5. september 1882
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium (62.850 tilskuere)
By: London, England