Arsenal FC-billetter

Sammenlign priser på billetter til Arsenal FC i 2023/2024.

 

Ingen kampe pt.

Guide til Arsenal-billetter i 2023/2024

Billetter til Arsenal FC bliver sat til salg løbende. Visse billetter kræver medlemskab til klubben eller køb via et rejsebureau.

Læs mere om, hvordan du køber billetter til Arsenal FC, hvad billetterne koster, og hvordan du melder dig ind i klubben i denne guide.

Officielle Arsenal-links

Billetsalg: arsenal.com/tickets
Medlemskab: arsenal.com/membership
Billetpriser 2023/2024: arsenal.com/ticket-prices
VIP-billetter: hospitality.arsenal.com/vip-packages
Stadium Tours: arsenaldirect.arsenal.com/tour

Arsenal Football Club

Kælenavn: The Gunners
Grundlagt: Oktober 1886
Stadion: Emirates Stadium (60.355 tilskuere)
By: London, England

Sådan køber du Arsenal-billetter?

Selvom Arsenal FC ikke hører til blandt top-klubberne, har de en stabil og tillidsfuld fanskare, som ved langt de fleste kampe fylder det store stadion, Emirates Stadium, med plads til over 60.000 tilskuere.

Kampene er populære, og ofte meldes der udsolgt flere måneder i forvejen. Det gælder altså om at være hurtig, hvis du vil have billetter til Arsenal FC på en bestemt dag.

Du kan købe billetter via Arsenals officielle billetsalg her: arsenal.com/tickets.

På siden får du et overblik over alle de offentliggjorte kampe for Arsenal FC, og det er også let at se, hvis en kamp allerede er udsolgt.

Billetter til Premier League-kampe sælges udelukkende via et lodtrækningssystem blandt medlemmer. Du skal altså være medlem af klubben for at købe billetter til Arsenals Premier League-kampe.

Du kan læse mere om lodtrækningssytemet her: arsenal.com/how-buy-tickets.

Ønsker du billetter til en kamp, hvor du skal være medlem af klubben for at få adgang til billetsalget, kan du melde dig ind her: eticketing.co.uk/arsenal.

Et medlemskab koster fra £34, og der medfølger en masse fordele i medlemskabet såsom særlige begivenheder for medlemmer, rabat i shoppen, rabat på Stadium Tours samt spændende nyheder på mail fra klubben.

Du kan også købe billetter via et rejsebureau, hvis du vil være sikret billetter til en særlig kamp; for eksempel kampe i nogle af de større ligaer.

Billetpriser 2023/2024

Priserne på billetter til Arsenal FC varierer afhængigt af kampenes kategori og din ønskede placering på stadion.

Priserne nedenfor tager udgangspunkt i standard voksenbilletter (adult). Der er rabat på billetter til henholdsvis unge og seniorer, så priserne her er lavere.

Kategori A-kampe
Upper Tier: £80.00 – £136.00
Lower Tier: £70.00 – £77.25

Kategori B-kampe
Upper Tier: £46.00 – £78.55
Lower Tier: £40.25 – £43.75

Kategori C-kampe
Upper Tier: £32.75 – £55.00
Lower Tier: £28.50 – £31.00

Priser til familietribunerne er følgende:

Kategori A-kampe
Family Enclosure Upper Tier: £93.50
Family Enclosure Lower Tier: £70.00

Kategori B-kampe
Family Enclosure Upper Tier: £54.50
Family Enclosure Lower Tier: £40.25

Kategori C-kampe
Family Enclosure Upper Tier: £38.00
Family Enclosure Lower Tier: £28.50

Du kan se alle priser her: arsenal.com/member-ticket-prices.

Arsenal VIP-billetter

Én ting er at opleve en Arsenal-kamp. Noget helt andet er at opleve den som VIP. Dét er en stor oplevelse.

Klubben tilbyder adskillige VIP-oplevelser, der spænder lige fra adgang til VIP-loungen til meet-ups med spillerne. Der er også mulighed for at vælge VIP-oplevelser med forplejning og/eller alkoholiske drikkevarer.

Er I en større gruppe, kan der købes VIP-gruppeoplevelser, hvor I får jeres eget område (jeres egen box) – med eller uden besøg af nogle af klubbens spillere.

Priserne varierer afhængigt af typen af VIP-oplevelse. Du kan se alle VIP-billetter her: hospitality.arsenal.com/vip-packages.

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget til Arsenal-kampe åbner løbende gennem sæsonen.

Billetter til Premier League-kampe åbner via et lodtrækningssystem, hvor alle medlemmer på skift får adgang til at købe billetter.

Klubben har ydermere en smart funktion på deres hjemmeside, hvor du kan klikke ind på de kampe, du er interesseret i, og så synkronisere dem med din digitale kalender. Efter synkronisering får du automatisk besked, når billetsalget starter.

Sådan gør du:

  1. Tryk ind på på siden med billetsalg: arsenal.com/tickets
  2. Kig på menuen i højre side, der hedder Quick Links
  3. Klik på Add Arsenal Fixtures and Ticket Sales to your Calendar

Nu kan du vælge de kampe, du gerne vil have i kalenderen.

Vær opmærksom på, at de store kampe hurtigt kan blive udsolgt, og at du til visse kampe skal være medlem af klubben for at få adgang til billetsalget.

Arsenal-billetter via et rejsebureau

Hvis du vil være helt sikker på at få gode billetter til nogle af de store kampe, kan du købe dem via et rejsebureau.

Her har du mulighed for kun at købe billetterne og så selv at arrangere rejsen, men du kan også købe en samlede fodboldrejser til Arsenal, der indeholder enten hotel eller fly – eller begge dele.

Udover at være sikret (gode) pladser til kampen, er du også sikret et anbefalelsesværdigt hotel i umiddelbar nærhed af Emirates Stadium. Det gør det nemt at komme til og fra kampen og at opleve den lokale stemning både før og efter kampen.

Vil du gerne have et par dage ekstra til at opleve London – og det bør du virkelig overveje – kan du vælge en fodboldrejse, der udelukkende inkluderer hotel og kampbilletter.

På den måde kan du selv vælge dine rejsedage og efterfølgende vælge flyafgange- og tidspunkter, der passer dig. Det giver både mulighed for at føje en Stadion Tour til din fodboldrejse som prikken over i’et på oplevelsen – men også bare sightseeing generelt i London, hvor der er rigeligt at opleve.

Se priser på Arsenal-billetter med rejsebureauer

Pas på falske Arsenal-billetter

Der er mange Arsenal-billetter i omløb, og der er desværre også mange af dem, der er falske. Køb altid billetter i det officielle billetsalg eller via et rejsebureau.

I det officielle billetsalg har du også mulighed for at købe billetter i gensalg, hvis nogen fortryder.

Ser du nogle Arsenal-billetter til salg via en anden platform, kan du bede om at få lov at købe dem via Arsenals officielle gensalg. Du kan kun købe billetter i gensalg som medlem af klubben, så det kræver, at du tilmelder dig først.

Du finder Arsenals officielle gensalg af billetter her: arsenal.com/ticketexchange.

Er der ikke mulighed for at købe billetterne i det officielle gensalg, så lad være med at købe dem. Undersøg alternativt, om nogle af de danske fodboldrejsebureauer har flere billetter; eventuelt som en del af en samlet fodboldrejse.

Det kan være fristende at købe billetter i privat salg – især hvis der er tale om store og eftertragtede kampe eller en god pris – men du risikerer at blive afvist i indgangen til stadion, hvis billetten viser sig at være falsk eller at være solgt flere gange.

Det er mange penge ud af vinduet på en fodboldrejse, hvis dine billetter viser sig at være ugyldige, så det er altid bedre at være på den sikre side.

Billetter til Emirates Stadium-tour

Det er en stor oplevelse at se Arsenal spille på Emirates Stadium. Men faktisk kan oplevelsen blive endnu mere gennemført med en rundvisning på stadionet i forbindelse med din fodboldrejse.

Med en Stadium Tour kommer du helt tæt på kulisserne bag de store kampe, og du får et helt særligt indblik i tidligere kampe og Arsenals spillere.

Der er ikke “rigtige” rundvisninger på kampdage, så den fulde oplevelse kræver, at din fodboldrejse til London byder på en dag eller to ekstra i byen. Det er det hele værd, og det kan virkelig anbefales.

Alternativt kan du vælge en såkaldt Matchday Tour, hvor du får en light-version af rundvisningen på udvalgte kampdage som optakt til selve kampen. Det sætter bestemt også stemningen.

Rundvisningen har fået meget gode anmeldelser og har både vundet Traveller’s Choice 2023 og Visit Englands Award for Excellence 2022-2023.

Der findes fire forskellige typer af rundvisninger

  • Stadium Tour: £30
  • Matchday Tour: £15
  • Legend Tour: £50
  • VIP Legend Experience: £375

Du kan læse mere om de forskellige rundvisninger og bestille billetter her: arsenaldirect.arsenal.com/tour.

Arsenal Football Club

Kælenavn: The Gunners
Grundlagt: Oktober 1886
Stadion: Emirates Stadium (60.355 tilskuere)
By: London, England