Fodboldrejser til Champions League

Sammenlign priser på fodboldrejser til Champions League i 2024/2025.

Ingen kampe pt.

Guide til fodboldrejser til Champions League i 2024/2025

Champions League er den største og mest berømte af alle klubturneringerne. Herunder finder du guides til de vigtigste byer og klubber i Europa – dem som stort set altid er med i Champions League. Fodboldrejser til kampe i den fineste fodboldturnering er selvsagt meget efterspurgte – her finder du råd til billetkøb, samt komplette fodboldrejser med dansk rejsebureau.

Brug denne guide til at komme til live fodbold i Champions League.

Officielle Champions League-links

UEFA: uefa.com/uefachampionsleague
Finale- og VIP-billetter: uefa.com/tickets
Kampprogram: uefa.com/fixtures
CL-historie og statistik: wikipedia.org/Champions_League

Sådan arrangerer du din egen fodboldrejse til Champions League

Vi har udvalgt de 10 mest populære Champions League-destinationer for 2022/23-sæsonen. Du finder informationer om flyafgange, hvordan du kommer til og fra lufthavnen, hvor du skal bo og hvordan du kommer til stadion. Kort sagt, alt hvad du har brug for at vide, for at lave din egen Champions League-fodboldrejse. De udvalgte byer er:

 • London: Chelsea & Tottenham
 • Madrid: Real Madrid & Atlético Madrid
 • Barcelona: FC Barcelona
 • Paris: Paris Saint-Germain
 • Liverpool: Liverpool F.C.
 • Manchester: Manchester City
 • Milano: Milan & Inter
 • Lissabon: Benfica & Sporting
 • Glasgow: Celtic & Rangers
 • Amsterdam: Ajax

Direkte fly fra Danmark

I dette afsnit kigger vi på direkte flyruter fra Danmark. Du kan enten vælge at købe dine flybilletter direkte gennem flyselskabet, eller bruge en af de mange rejsesøgemaskiner der findes på nettet, som eksempelvis Momondo eller Skyscanner.

Hvis du er på jagt efter de billigste flybilletter, har vi et lille trick du kan prøve. På de fleste rejsesøgemaskiner kan du ændre land og sprog på siden. Du kan få adgang til lokale tilbud, som du ellers ikke ville blive vist, ved at ændre landet. På den måde kan du være heldig at finde et ekstra godt tilbud.

London

London har intet mindre end seks internationale lufthavne og du kan flyve direkte til London fra både København, Billund, Aarhus og Aalborg. Det store udbud gør priserne særdeles attraktive. Du kan tit finde direkte flybilletter til London for under 200 kroner. Nedenunder kan du se hvilke flyselskaber der flyver direkte til London.

 • Fra København: Ryanair (Stansted), British Airways (Heathrow), SAS (Heathrow), Easyjet (Gatwick), Norwegian (Gatwick)
 • Fra Billund: Ryanair (Stansted), British Airways (Heathrow), Sun-Air (London City)
 • Fra Aarhus: Ryanair (Stansted)
 • Fra Aalborg: Ryanair (Stansted)

Hvis du gerne vil gøre din Champions League-rejse til London så billig som mulig, så husk at medregn prisen for transport til og fra lufthavnen. Der er nemlig forskel på denne pris alt efter hvilken lufthavn du flyver til. Læs mere om hvad det koster at komme fra de forskellige lufthavnen og ind til centrum af London, i afsnittet ’Sådan kommer du til og fra lufthavnen’.

Madrid

Der afgår direkte fly til Madrid-Barajas Lufthavn fra både København og Billund. Iberia og Ryanair flyver direkte fra København. Iberia har daglige afgange mens Ryanair normalt har fem ugentlige afgange. Fra Billund er det kun Ryanair der flyver direkte. De har som regel to ugentlige afgange fra Billund. Det er muligt at flyve direkte til Madrid fra både København og Billund for under 200 kroner.

Barcelona

Der er daglige flyafgange direkte fra København til Barcelona Lufthavn. Både SAS, Iberia, Vueling og Norwegian flyver direkte. De billigste billetter koster som regel mellem 200 og 300 kroner. Fra Billund kan du mandag og fredag flyve direkte til Barcelona med Ryanair. Om lørdagen har Vueling og Iberia deres eneste ugentlige afgang fra Billund.

Paris

Der er masser af daglige flyafgange direkte fra København til Paris. SAS, Air France, Norwegian og Easyjet flyver alle direkte til Charles de Gaulle Lufthavn. Vueling og Transavia flyver direkte til Orly Lufthavn. De billigste billetter fra København til Paris koster under 200 kroner.

Air France har to daglige afgange fra Billund til Charles de Gaulle Lufthavn. Vueling flyver torsdag og søndag til Orly Lufthavn. Med Vueling kan du godt være heldig at finde billetter til under 200 kroner. Afgangene med Air France er som regel noget dyrere.

Liverpool

Udvalget af direkte flyafgange til Liverpool er ikke i nærheden af de andre byer vi har med i denne guide. Der er kun én direkte rute fra Danmark til Liverpool. Det er Ryanair som har to ugentlige afgange fra København (tirsdag og lørdag).

Der er dog en anden glimrende løsning. Du kan flyve direkte til Manchester Lufthavn i stedet for Liverpool, og så køre resten af vejen. Det tager kun halvanden time at køre Manchester til Liverpool med enten bus, tog eller bil.

Manchester

Du kan flyve direkte til Manchester Lufthavn fra København og Billund. Både SAS, Ryanair og Easyjet har daglige afgange direkte fra København. Fra Billund er det kun Ryanair der har en rute. De flyver torsdag, lørdag og søndag. De billigste billetter vi fandt i forbindelse med vores undersøgelser til denne guide var 106 kroner fra København og 86 kroner fra Billund.

Milano

Der er to lufthavne i Milano med direkte fly fra Danmark, Malpensa og Bergamo. Fra København er der daglige afgange til begge lufthavne. SAS og Easyjet flyver til Malpensa Lufthavn, mens Ryanair flyver til Bergamo Lufthavn. Udover det har Ryanair også direkte afgange fra Billund og Aarhus flere gange ugentligt. Det billigste billetter til Milano koster under 100 kroner.

Lissabon

TAP Air Portugal og Norwegian flyver direkte til Lissabon fra København. TAP har daglige afgange mens Norwegian flyver et par gange om ugen. Den billigste billet vi kunne finde var 320 kroner for en enkeltbillet.

Glasgow

Der er på nuværende tidspunkt ingen flyselskaber der flyver direkte fra Danmark til Glasgow. Du er derfor nødt til at vælge en flyvning med minimum én mellemlanding. De billigste billetter med en enkelt omstigning, uden for lang transit, koster omkring 500 kroner. Hvis du ikke har noget imod at have et lidt længere transit, kan du godt finde billetter til mellem 200 og 300 kroner.

Amsterdam

Vueling, Iberia, Norwegian, SAS, KLM og Easyjet flyver alle direkte fra København til Amsterdam. De billigste billetter koster under 200 kroner. KLM har også direkte daglige afgange til Amsterdam fra Billund og Aalborg. De billigste priser fra disse to lufthavne er lidt over 1.100 kroner for en envejsbillet.

Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

I dette afsnit finder du svar på alt hvad du har brug for at vide om transport til og fra samtlige lufthavne på vores top 10 Champions League-destinationer. Vi har samlet oplysninger om toge, busser, metroer, sporvogne, taxaer, Uber, delebiler og meget mere.

London

Der er fire internationale lufthavne i London som modtager direkte fly fra Danmark: Stansted, Heathrow, Gatwick og London City.

Stansted
Det hurtigste transportmiddel til centrum er toget. ‘Stansted Express’ kører til ‘Liverpool Street Station’ på 50 minutter. Der er afgang cirka hver halve time. Priserne starter fra 9,70 pund, hvis du køber billet i god tid. Køb billet på: stanstedexpress.com

Der kører også busser til alle de store stationer: ‘Paddington’, ‘Waterloo’, ‘Victoria’, ‘Liverpool Street’ og ‘Kings Cross/St Pancras’. Busturen ind til byen tager cirka halvanden time. Det er ikke lige så hurtigt som toget. Til gengæld kan du købe enkeltbilletter for helt ned til seks pund.

En taxa fra Stansted Lufthavn til centrum af London koster cirka 100 pund.

Heathrow
Toget er hurtigste transportmiddel fra Heathrow Lufthavn til London. ‘Heathrow Express’ kører til ‘Paddington Station’ på 15 minutter. Prisen for en enkeltbillet er 25 pund, men du kan spare op til 75 procent, hvis du køber billetten mindst 90 dage i forvejen. Læs mere på: heathrowexpress.com

Metrolinjen ‘Piccadilly Line’ kører fra Heathrow til centrum. Turen tager omkring 50-60 minutter. Det er noget langsommere end toget. Til gengæld har du et større udvalg af stop på vejen. En enkeltbillet til ‘Piccadilly Circus’ koster 6,30 pund. Du kan også tage den nye ‘Elisabeth Line’. Den kører til ‘Paddington Station’ på en halv time. Prisen er £12.80.

En taxa ind til byen koster mellem 45 og 70 pund. Turen tager cirka en time. Kan dog variere meget alt efter trafikken.

Gatwick
Gatwick Lufthavn har også et express tog. Det kører direkte til ‘Victoria Station’ på en halv time. Prisen for en enkeltbillet er 18,50 pund. Du kan spare 10 procent ved at købe billetten online. Læs mere på: gatwickexpress.com

Der kører også almindelige fra Gatwick tog til ‘London Bridge’, ‘Blackfriars’, ‘Farringdon’ og ‘St Pancras’. Disse toge tager lidt længere tid for at komme til centrum, men til gengæld er de billigere. Bus fra lufthavnen til centrum tager over to timer. Priserne starter på otte pund.

‘Gatwick Cars’ er det officielle taxaselskab i Gatwick Lufthavn. En tur ind til byen koster som regel over 100 pund.

London City
Fra lufthavnen kan du tage metrolinjen DLR (Docklands Light Railway) til ‘Bank Station’, som ligger i hjertet af ‘City of London’. Turen tager 22 minutter og koster £2,90. En taxatur fra lufthavnen koster cirka 30 pund til ‘City of London’, 35 pund til ‘Victoria Station’ og 40 pund til ‘Piccadilly Circus’.

Uber med flere
Uber er tilladt i alle lufthavne. Det er som regel en smule billigere end at køre med taxa, men prisen kan stige når der er stor efterspørgsel. Udover Uber opererer følgende selskaber også i London: Bolt, Ola, Free Now og Green Tomato Cars.

Madrid

Madrid-Barajas Lufthavn ligger kun 12 kilometer fra centrum. Der er masser af muligheder for at komme hurtigt ind til centrum med offentlige transport.

Metro
Metroen er den bedste løsning for at komme hurtigt ind til byen. Den kører direkte fra lufthavnen til centrum (Nuevos Ministerios metrostation) på kun 15 minutter. Du kan tage metroen fra terminal 4 og terminal 2. Der er afgang hvert femte minut.

Fra Nuevos Ministerios metrostation kan du skifte til linje 6 og 10. Santiago Bernabéu metrostation er eksempelvis kun ét stop fra Nuevos Ministerios metrostation, med linje 10 i retning mod Hospital Infanta Sofía. Du kan læse om hvordan du kommer til både Santiago Bernabéu og Estadio Metropolitano i afsnittet ’Sådan kommer du til stadion’

En envejsbillet fra lufthavnen til centrum koster fem euro. Det er lidt dyrere end normalt, fordi man betaler et lufthavnsgebyr på tre euro. Du kan med fordel købe et Tourist Travel Pass i stedet.

Tourist Travel Pass
Med et Tourist Travel Pass kan du køre lige så meget du har lyst til med byens offentlige transportmidler. Du kan vælg mellem to billetzoner: A og T. De fleste fodboldfans kan nøjes med zone A. Den dækker både centrum, lufthavnen, Santiago Bernabéu og Estadio Metropolitano. Prisen for et Travel Tourist Pass til zone A er som følger:

 • 1 dag: €8.40
 • 1 dage: €14.20
 • 3 dage: €18.40
 • 4 dage: €22.60
 • 5 dage: €26.80
 • 7 dage: €35.40

Du kan blandt andet købe kortet ved alle metrostationer, inklusiv stationerne i lufthavnen. Kig efter en billetmaskine med et rødt klistermærke hvor der står ‘Tarjeta MULTI Disponible AQUÍ’.

Tog
Du kan også tage toget ind til byen fra terminal 4. Turen tager cirka en halv time og stopper ved følgende stationer: Chamartin, Nuevos Ministerios, Atocha and Principe Pio. Prisen for en envejsbillet er 2,60 euro. Der er afgang hvert 8. minut midt på dagen og hvert kvarter om morgenen og aftenen.

Bus
Der kører bus (linje 101) fra terminal 1, 2 og 3. Bussen kører til Canillejas Transport Hub. Dette er ikke centralt i byen, men det er til gengæld tæt på Atlético Madrids stadion Metropolitano. Prisen for en envejsbillet er kun 1,50 euro. Fra Canillejas er der forbindelser til andre steder i byen med både bus og metro.

Taxa & Uber
De officielle taxaer i Madrid er hvide med en rød stribe ned ad siden. Der er officielle taxaholdepladser ude foran alle ankomstterminaler. De har en fast pris på 30 euro for en tur ind til centrum. Uber er normalt dyrere end taxa.

Det kan ikke anbefales at acceptere tilbud fra chauffører der står inde i ankomstterminalen. Der er masser af historier om folk der er blevet snydt af disse personer, der ofte ikke er autoriserede chauffører.

SHARE NOW delebiler
Du kan leje delebiler fra SHARE NOW i Madrid. SHARE NOW opererer også i København, og du kan bruge samme konto, hvis du allerede bruger deres service i Danmark. Det foregår på den måde at du lejer en bil, men du betaler kun for den tid du bruger bilen. Det koster 6,99 euro ekstra at samle en bil op i Barajas Lufthavn. Derefter kan du enten vælge at betale minuttakst, per time eller per dag. En tur ind til byen med en Peugeot e-208 koster cirka 13,29 euro (lufthavnsgebyr + minuttakst). Læs mere på: share-now.com/madrid

Barcelona

Barcelona Lufthavn ligger 15 kilometer sydvest for centrum af Barcelona. Det er muligt at komme ind til byen på lidt over en halv times tid med både bus, tog, metro og taxa.

Bus
Et af de mest populære transportmidler fra lufthavnen er expressbusserne ‘Aerobús Barcelona’. Busserne kører 24 timer i døgnet, hele året rundt, fra både terminal 1 og 2, og turen ind til centrum tager kun 35 minutter. De stopper ved ‘Plaça Espanya’, ‘Gran Via – Borrell’, ‘Plaça Universitat’ og ‘Plaça Catalunya’. En envejsbillet koster 5,90 euro. En returbillet koster 10,20 euro og er gyldig i 15 dage.

Metro
Metrolinje L9 kører hvert 7. minut fra Barcelona Lufthavn til stationen ‘Zona Universitària’. Turen tager cirka en halv time. Fra ‘Zona Universitària’ er der kun 10 minutters gangs til Camp Nou, men det er ikke tæt på centrum. Hvis du vil ind til byen, skal du skifte til en anden metrolinje. Du kan skifte til linje L1 på ‘Torrassa’, L5 på ‘Collblanc’ og linje L3 på ‘Zona Universitària’. Alle tre linjer kører ind til byen.

Tog
Fra terminal 2 kan du tage toget ind til byen. Det afgår cirka hver halve time (bemærk dog at der ofte er forsinkelser). Toget stopper både ved ‘Barcelona-Sants’ og ‘Passeig de Gràcia’. ‘Barcelona-Sants’ anses for at være hovedbanegården i Barcelona. ‘Passeig de Gràcia’ er tættest på centrum.

Billetter
Der er 4 zoner fra lufthavnen ind til byen. En envejsbillet med metro eller tog koster 4,60 euro. Du kan med fordel købe et ‘Hola Barcelona Travel Card’. Med det kan du køre ubegrænset med alle offentlige transportmidler. Kortet kan købes med en gyldighed på 48, 72, 96 eller 120 timer.

Taxa
En taxa ind til byen koster normalt mellem 25 og 30 euro. Turen kan tage alt mellem 20 og 40 minutter, alt efter hvor meget trafik der er. De officielle taxaer i Barcelona er gule og sorte. Du finder taxaholdepladser foran både terminal 1 og 2.

Uber med flere
Uber-chauffører må gerne samle kunder op i Barcelona Lufthavn, men prisen for en tur ind til centrum er nogenlunde den samme som med en taxa. Udover Uber, opererer Cabify og FREE NOW også i Barcelona.

Paris

Paris har to internationale lufthavne med direkte fly fra Danmark: Charles de Gaulle og Orly. Charles de Gaulle Lufthavn ligger 30 kilometer nordøst for Paris. Orly Lufthavn ligger 13 kilometer syd for Paris.

Charles de Gaulle Lufthavn
Toget er det hurtigste transportmiddel ind til byen. Du kan køre til ‘Gare du Nord’ på 25 minutter, ‘Châtelet-Les-Halles’ på 28 minutter og ‘Denfert-Rochereau’ på 35 minutter. Togbilletten koster 11,40 euro. D

Du kan både tage bussen ind til byen. RoissyBus kører direkte til ‘Place de l’Opéra’ i centrum af Paris. Turen tager cirka en time og koster 13,70 euro. Bus 350 kører til ‘Porte de la Chapelle’ på cirka 60-80 minutter. Bus 351 kører til ‘Place de la Nation’ på 70-90 minutter. Disse busser koster 6 euro.

Der er faste priser for en taxa ind til byen. Højre bred af Seinen koster 53 euro, venstre bred 58 euro.

Orly Lufthavn
Den hurtigste måde at komme ind til byen er med bussen. OrlyBus kører direkte til ‘Place Denfert-Rochereau’ på cirka 30 minutter. En enkeltbillet koster 9,50 euro. Du kan også tage toget. Først letbanen til stationen ‘Antony’. Derfra kører der tog til ‘Denfert-Rochereau’, ‘Saint-Michel-Notre-Dame’ og ‘Gare du Nord’ på 25-35 minutter. Prisen er 12,10 euro. Sporvogn og metro ind til byen tager meget længere tid.

Der er faste priser for en taxa ind til byen. Højre bred af Seinen koster 32 euro, venstre bred 37 euro.

Liverpool

Liverpool John Lennon Lufthavn ligger 12 kilometer sydøst for centrum af Liverpool. Der er ingen metro og nærmeste togstation ligger et stykke fra lufthavnen. Den bedste løsning for at komme ind til byen er derfor expressbussen eller en taxa.

Bus
Det hurtigste kollektive transportmiddel fra lufthavnen til centrum er bussen. Du kan tage bus 500, 80A, 82A eller 86A. De kører alle til centrum. Bus 500 er en expressbus der kun stopper to steder: ‘Liverpool One Bus Station’ og ‘Liverpool Lime Street’. En envejsbillet koster 2,30 pund.

Taxa & Uber
En taxa fra lufthavnen og ind til byen koster omkring 20 pund. Der er officielle taxaholdepladser ude foran ankomstterminalen. De klassiske sorte hackney taxaer, som er kendt fra London, kører også i Liverpool. De har plads til fem personer og accepterer kreditkort. En Uber koster nogenlunde det samme.

Tog
Den nærmeste togstation (Liverpool South Parkway) er fem kilometer fra lufthavnen, så det kan bedst svare sig at tage bus, taxa eller Uber ind til byen.

Manchester

Manchester Lufthavn ligger 14 kilometer sydvest for centrum af Manchester. Da der ofte er større udvalg af direkte fly til Manchester end til Liverpool, kan det nogle gange svare sig at flyve direkte til Manchester og så køre til Liverpool. I dette afsnit har vi derfor inkluderet hvordan du kommer fra Manchester Lufthavn til centrum af Liverpool.

Tog
Toget er det hurtigste og nemmeste transportmiddel fra Manchester Lufthavn til centrum. Det afgår cirka hvert 10. minut og kører til hovedbanegården ‘Piccadilly Station’ på cirka 20 minutter. Prisen for en enkeltbillet er 5,60 pund.

Bus
Bus 43 kører fra Manchester Lufthavn til centrum 24 timer i døgnet. Turen tager cirka en time. Prisen for en enkeltbillet er 2,90 pund. Du kan også tage bus 18, 103, 130, 199, 288 og 368 til andre steder i byen.

Taxa & Uber med flere
En taxa ind til byen tager cirka 25 minutter og koster mellem 25 og 35 pund. Uber er som regel en lille smule billigere i Manchester.

Sådan kommer du til Liverpool
Der kører bus fire gange i døgnet direkte fra Manchester Lufthavn til ‘Liverpool One Bus Station’. Turen tager en time og koster mellem fem og syv pund. Det er den hurtigste måde at komme til centrum af Liverpool fra Manchester Lufthavn. Du kan købe billet på forhånd på: airporttransfers.manchesterairport.co.uk

Der kører også tog fra Manchester Lufthavn til ‘Liverpool Lime Street Station’. Togturen tager cirka halvanden time.

Milano

Der er to lufthavne i Milano der modtager direkte fly fra Danmark: Malpensa og Bergamo. Malpensa Lufthavn ligger 49 kilometer nordvest fra Milano. Bergamo Lufthavn ligger 45 kilometer nordøst for Milano.

Malpensa Lufthavn
Der kører expresstoge fra Malpensa Lufthavn til de tre store stationer i centrum: ‘Milano Centrale’, ‘Garibaldi’ og ‘Cadorna’. Turen tager mellem 35 og 50 minutter, alt efter hvilken afgang du vælger. En enkeltbillet koster 12 euro. Du kan også købe en returbillet, der er gyldig i 30 dage, for 20 euro. Togstationen ligger i terminal 1.

Du kan også tage bussen ind til byen. ‘The Malpensa Bus Express’ og ‘The Malpensa Shuttle’ kører til ‘Milano Centrale’ fra både terminal 1 og 2. Turen tager cirka 50 minutter. En enkeltbillet koster 10 euro og en retur 16.

Bergamo Lufthavn
Der kører busser direkte fra Bergamo Lufthavn til hovedbanegården ‘Milano Centrale’. Turen tager cirka en time og prisen for en enkeltbillet er 10 euro. Der er ingen togstation ved Bergamo Lufthavn, så bussen er den bedste løsning.

Taxa
En taxa fra Malpensa Lufthavn til centrum af Milano koster 95 euro. Prisen er fast. Turen tager cirka 45 minutter, så det er ikke meget hurtigere end tog og bus. Fra Bergamo Lufthavn er prisen over 100 euro.

Uber
Uber er dyrere end taxa i Milano. Det er fordi kun Uber Black og Lux er tilladt. Prisen for en tur fra lufthavnen til centrum kan variere med flere hundrede euro.

SHARE NOW delebiler
SHARE NOW’s delebiler dækker Malpensa Lufthavn, men ikke Bergamo Lufthavn. Der er et ekstra gebyr på 15,99 euro for at samlet bilen op i Malpensa Lufthavn. Den samlede pris (minuttakst og lufthavnsgebyr) for en tur ind til byen, er cirka 25 euro med en Fiat 500e og 29 euro med en BMW 1-serie. Læs mere på: share-now.com/milan

Lissabon

Lissabon Lufthavn ligger syv kilometer nordøst for centrum af Lissabon. Metroen er uden tvivl det bedste kollektive transportmiddel i Lissabon, men både taxa og Uber er også utroligt billigt i forhold til andre europæiske storbyer.

Metro
Metroen er den hurtigste og billigste kollektive transport i Lissabon. Den røde metrolinje kører fra lufthavnen til ‘São Sebastião’ metrostation. Fra ‘São Sebastião’ kan du tage den blå metrolinje ind til centrum. En envejsbillet koster 1,50 euro. Hvis du planlægger at køre mere med det offentlige, kan du med fordel købe en 24-timers billet til 6,40 euro. Den gælder til alle metroer, busser og sporvogne.

Bus
Der er desværre ikke længere nogen direkte expressbus fra lufthavnen til centrum. Der var en bus (Aerobus), der kørte direkte ind til byen. Men den er på nuværende tidspunkt nedlagt på ubestemt tid.

Taxa
Taxaer i Lissabon er billigere end i de fleste andre storbyer i Europa. En tur fra lufthavnen til centrum koster cirka 15 euro.

Uber & Bolt
Uber er lovligt i Portugal og du kan blive samlet op i lufthavnen. En tur fra lufthavnen til centrum koster cirka 10 euro. Du kan også bruge appen Bolt i Lissabon.

Glasgow

Glasgow Lufthavn ligger 16 kilometer vest for centrum. Den hurtigste måde at komme ind til byen er med expressbussen. En anden god løsning er ‘Renfrewshires’ taxa-app.

Bus
Du kan komme fra lufthavnen til centrum på kun 15 minutter med expressbus 500. Bussen afgår hvert kvarter i dagtimerne og hver halve time om aften. Du kan købe billet direkte i bussen og du kan betale med kreditkort. En envejsbillet koster 8,50 pund. Der er i øvrigt gratis wi-fi ombord på bussen.

Taxa
De officielle hvide taxaer der holder uden foran lufthavnen er dyre. Der er andre løsninger der bedre kan svare sig, som eksempelvis det lokale taxa-selskab ‘Renfrewshire’.

‘Renfrewshire’ har en app til mobilen, hvor du kan bestille deres taxaer. Det tager kun to minutter at registrere dig, du kan bruge dit danske nummer ved registrering, og du kan både betale med Google Pay, kreditkort eller i kontanter direkte til chaufføren. Fuldstændig ligesom Uber.

Fordelen ved ‘Renfrewshire’ er de er billigst og at de som regel er hurtigere til at ankomme end Uber. En tur ind til centrum med ‘Renfrewshire’ koster normalt mellem 15 og 20 pund. Download deres app til:

Uber
Uber er lovligt i Glasgow, men der er ofte lang ventetid i lufthavnen. En tur til centrum med Uber koster som regel mellem 20 og 30 pund.

Amsterdam

Schiphol Lufthavn i Amsterdam ligger ni kilometer sydvest for centrum. Der er et hav af forskellige transportmuligheder fra lufthavnen. Du kan komme hurtigt og billigt til centrum med både expressbus og tog. Taxa og Uber er forholdsvis dyrt. Sidst men ikke mindst kan du også tage en delebil fra lufthavnen. Der kombinerer du både billig pris med komforten af at kunne køre lige til døren.

Bus
Expressbus 397 kører til centrum med fire stop undervejs: ‘Museumplein’, ‘Rijksmuseum’, ‘Leidseplein’ og ‘Busstation Elandsgracht’. Turen tager cirka en halv time og koster 6,50 euro for en enkeltbillet, 11,75 euro for retur. Bussen afgår fra busstop B15-19 (til højre når du går ud af Schiphol Plaza). Bussen kører også om natten men med et andet nummer, N97.

Tog
Togstationen ligger under hovedterminalen. Herfra kan du komme til Amsterdam Hovedbanegård på et kvarters tid. Toget afgår hvert 20. minut. Prisen for en enkeltbillet er 5,30 euro. Du køber billet i lufthavnen.

Amsterdam Travel Ticket
Hvis du har planer om at køre med det offentlige, mens du er på Champions League-rejse i Amsterdam, bør du overveje at købe en ‘Amsterdam Travel Ticket’. Denne billet inkluderer både togrejser mellem lufthavnen og Amsterdam, expressbus 397 og N97 fra lufthavnen og ubegrænsede rejser med alle busser, sporvogne, metroer og færger drevet af GVB (det kommunale trafikselskab i Amsterdam).

Billetten kan købes med en gyldighed på en, to og tre dage. Du kan købe den i Schiphol Lufthavn i billet- og serviceskranken i hovedankomsthallen, eller i turistinformationen i ankomsthal 2. Priserne er som følger:

 • Endagsbillet: 17 euro
 • 2 dage: 22,50 euro
 • 3 dage: 28 euro

Taxa
Der er en officiel taxaholdeplads ude foran Schiphol Plaza. Alle officielle taxaer accepterer kreditkort og kontaktløs betaling. Turen ind til byen tager cirka 20-25 minutter og koster mellem 40 og 55 euro.

Uber
Uber er lovligt i Amsterdam. Prisen for en tur ind til byen er cirka 40 euro.

Delebil
Hvis du er frisk på selv at køre, kan du tage en delebil fra lufthavnen ind til byen. SHARE NOW (som også opererer i København) har 16 parkeringspladser i Schiphol Lufthavn, mens Sixt har 10 parkeringspladser.

Det fungerer sådan at du downloader deres app, tilmelder dig med kørekort og kreditkort og så betaler du for den tid du bruger bilen. Hos SHARE NOW koster det 8,99 euro at samle en bil op i lufthavnen. Herefter er der forskellige takster, alt efter hvilken bil du vælger og hvor lang tid du ønsker at bruge bilen.

Lad os sige du vælger en Fiat 500e. Den koster 0,28 euro i minuttet. Det tager cirka 25 minutter af køre ind til centrum. Det vil sige at totalprisen for at køre ind til byen ender på 15,99 euro. Langt billigere end både taxa og Uber.

Læs mere på: share-now.com/amsterdam og sixt.com/share

Sådan kommer du til stadion

I dette afsnit har vi samlet oplysninger omkring samtlige offentlige transportmuligheder til følgende stadions: Stamford Bridge, Tottenham Hotspur Stadium, Santiago Bernabéu, Estadio Metropolitano, Camp Nou, Parc des Princes, Anfield, Etihad Stadium, San Siro, Estádio da Luz, Estádio José Alvalade, Celtic Park, Ibrox og Johan Cruijff ArenA.

London

Tottenham Hotspur Stadium ligger i det nordlige London. Stamford Bridge ligger lidt vest for centrum, i den fashionable bydel Chelsea.

Stamford Bridge
Den nemmeste måde at komme til stadion er ved at tage metroen til ‘Fulham Broadway’. Herfra er der tre minutters gang til stadion. Du skal tage metrolinjen ‘District Line’ i retning mod ‘Wimbledon’. Du kan også tage busserne 14, 211 og 414 til Stamford Bridge.

Tottenham Hotspur Stadium
Den nemmeste måde at komme til Tottenham Hotspur Stadium med det offentlige er ved at tage toget fra ‘Liverpool Street Station’ til ‘White Hart Lane station’. Turen tager cirka 20 minutter. Herfra er der kun fem minutters gang til stadion.

Du kan også tage metroen. Tag ‘Victoria Line’ i retning mod ‘Walthamstow Central’ og stå af på ‘Seven Sisters’. Herfra kører der busser direkte til stadion.

Taxa
En taxa fra Piccadilly Circus til Stamford Bridge koster cirka 20 pund. En tur til Tottenham Hotspur Stadium koster cirka det dobbelte. Bemærk dog at vejene omkring Tottenham Hotspur Stadium bliver spærret af på kampdagen, så du kan ikke blive sat af ved stadion.

Uber med flere
Uber er som regel billigere end taxa i London. En tur fra centrum til Stamford Bridge koster cirka 15 pund, mens turen til Tottenham Hotspur Stadion koster mellem 25 og 30 pund. Der findes et hav af andre ride-sharings apps i London udover Uber. Eksempelvis Bolt, Free Now, Ola og Green Tomato Cars.

Madrid

Santiago Bernabéu ligger forholdsvis centralt i Madrid, klods op ad den store færdselsåre ‘Paseo de la Castellana’, der skærer sig igennem hele byen. Estadio Metropolitano ligger ikke lige så centralt. Det ligger i den østlige del af Madrid, næsten helt ude ved lufthavnen.

Santiago Bernabéu
Metrolinje 10 kører direkte til Santiago Bernabéu. Stationen har samme navn som stadion, så det kunne ikke være meget nemmere. Fra ‘Plaza de España‘ tager det 12 minutter at køre til Santiago Bernabéu.

Kommer du direkte fra lufthavnen, kan du tage metrolinje 9 til endestationen ‘Nuevos Ministerios’ og skifte til linje 10 i retning mod ‘Hospital Infanta Sofía’. Herfra er der kun et enkelt stop til Santiago Bernabéu.

Du kan også tage busserne 14, 27, 40, 43, 120, 126, 147 og 150 til stadion.

Estadio Metropolitano
Metrolinje 7 kører til Estadio Metropolitano. Den station der ligger tættest på har samme navn som stadion. Der er fem minutters gang fra metroen til stadion.

Kommer du inde fra centrum af Madrid, kan du tage linje 5 i retning mod ‘Alameda de Osuna’ og så skifte til linje 7 på stationen ‘Pueblo Nuevo’. Tag linje 7 i retning mod ‘Hospital del Henares’. Herfra er der seks stop til ‘Estadio Metropolitano’. Turen tager cirka cirka 40 minutter alt i alt. Du kan også blive på linje 5 og stå af på ’Canillejas’ i stedet. Herfra kører der expressbusser til stadion fra to timer før kampen.

Hvis du kommer direkte fra lufthavnen kan du med fordel tage en taxa eller en Uber. Stadion er kun 10 minutters kørsel fra Barajas Lufthavn.

Taxa & Uber
En Uber fra centrum af Madrid til Santiago Bernabéu koster cirka otte euro. Til Estadio Metropolitano koster det omkring 15 euro. Taxaer er en lille smule dyrere.

SHARE NOW Delebil
Santiago Bernabeu ligger inden for den zone, hvor du gerne må parkere delebiler fra SHARE NOW. Estádio Metropolitana ligger ikke inden for zonen. Læs mere på: share-now.com/madrid

Barcelona

Camp Nou ligger i den østlige del af Barcelona, cirka fem kilometer fra centrum. Metroen er som regel det hurtigste offentlige transportmiddel til stadion.

Metro
Den nemmeste måde at komme til Camp Nou med det offentlige er ved at tage metroen. Fra centrum kan du tage linje 3 mod ‘Zona Universitària’. Der er to stop som ligger nogenlunde lige tæt på stadion (cirka 10 minutters gang). Det er ‘Les Corts’ og ‘Palau Reial’. Hvis du kommer med metrolinje 5 skal du stå af på enten ‘Collblanc’ eller ‘Badal’. Kommer direkte fra lufthavnen, kan du tage metrolinje 9. Den stopper også på ‘Collblanc’.

Taxa & Uber med flere
Det tager cirka 20 minutter at køre fra centrum til Camp Nou. Bemærk dog at der kan være ekstra trafik på kampdage. Prisen for både taxa og Uber ligger på cirka 12-15 euro. Du kan også bruge appen Free Now og Bolt i Barcelona.

Paris

Parc des Princes ligger i den sydvestlige del af Paris, i det 16. arrondissement. Det hurtigste offentlige transportmiddel fra centrum til stadion er metroen.

Metro
Det tager cirka 25 minutter at køre fra centrum til stadion. Tag metrolinje 9 i retning mod ‘Pont de Sèvres’ og stå af på ‘Porte de Saint-Cloud’. Herfra er der kun fem minutters gang til stadion. Er du tættere på linje 10, kan du også tage den til stadion. Du skal stå af på ‘Porte d’Auteuil’. Herfra er der 10 minutter til stadion.

Bus
Bus 22, 62 og 72 kører til ‘Porte de Saint-Cloud’ station. Bus 32 og 52 kører til ‘Porte d’Auteuil’ station.

Taxa & Uber
Uber er ikke meget billigere end taxaer i Paris. En tur fra centrum til stadion koster cirka 30 euro uanset om du vælger taxa eller Uber.

Liverpool

Anfield Road ligger fire kilometer nordøst fra centrum af Liverpool, i forstaden Anfield, der bærer samme navn som stadion. Du kan sagtens finde hoteller i området omkring stadion, men langt de fleste vælger at bo i centrum af Liverpool. Her er der et meget større udvalg af restauranter, barer, caféer og pubber.

Bus
Expressbus 917 kører direkte fra centrum til Anfield på kampdage. Bussen afgår fra ‘St George’s Plateau’, lige ved siden af ‘Liverpool Lime Street’. Den starter med at køre 3,5 timer inden kampen og der er afgang cirka hvert 10. minut. Priserne er som følger:

 • Enkeltbillet: £2,30
 • Returbillet: £4,40
 • Familiebillet (retur for 2 voksne og 3 børn): £10
 • Gruppebillet (retur for op til 4 voksne): £12

Du kan også tage de almindelige bybusser til stadion. Linje 26 kører fra ‘Liverpool ONE’ busstation og linje 17 kører fra ‘Queen Square’ busstation.

Taxa & Uber
Det kan sagtens svare sig at tage en taxa til stadion, særligt hvis I er flere sammen. En taxa fra centrum til Anfield bør koste mellem syv og ni pund. Turen tager normalt 10 minutter, men hvis du er sent på den, kan det godt være svært at komme helt tæt på stadion, på grund af trafikken. Prisen for en Uber er nogenlunde den samme.

Liverpool Lufthavn
Der er ingen busser der kører direkte fra lufthavnen til Anfield. Du kan tage en taxa eller en Uber. Det koster cirka 25 pund fra lufthavnen til stadion.

Direkte fra Manchester Lufthavn
Som beskrevet tidligere i denne guide, kan det nogle gange svare sig at flyve direkte til Manchester og så køre derfra. Der kører direkte tog fra Manchester Lufthavn til ‘Liverpool Lime Street’, hovedbanegården i Liverpool. Herfra er det nemt og billigt at komme til stadion med enten bus, taxa eller Uber.

Manchester

Etihad Stadium ligger 2,5 kilometer øst for centrum af Manchester. Den hurtigste måde at komme til stadion er med sporvogn.

Sporvogn – Manchester Metrolink
Du kan køre direkte fra hovedbanegården ‘Manchester Piccadilly’ til stadion på under 10 minutter. Vælg ‘East Manchester Line’ mod ‘Ashton-Under-Lyne’ og stå af på enten ‘Etihad Campus’ eller ‘Velopark’. Begge stop ligger lige ved siden af stadion. Der er indsat ekstra togsæt på kampdage.


Der er lavet en særlig gårute fra hovedbanegården til stadion. Du skal følge ‘City Link’ skiltene. Det tager cirka 25 minutter at gå hele vejen og du vil helt sikkert møde en masse City-fans på vejen. Se et kort over ruten her: mancity.com/walking-map

Busser
Bus 216 og 231 kører fra ‘Piccadilly Gardens’ til stadion. Efter kampen er der indsat særlige busser der kører direkte tilbage til centrum af Manchester. Busserne holder på ‘Ashton New Road’, som ligger bag den sydlige endetribune.

Taxa & Uber
En taxa fra hovedbanegården til stadion koster cirka otte pund. Uber er endnu billigere. Turen tager normalt kun 10 minutter, men kør i god tid hvis du vil undgå trafik.

Milano

San Siro ligger cirka fem kilometer vest for centrum af Milano. Det nemmeste måde at komme til stadion med det offentlige er metroen.

Metro
Endestationen på den lilla metrolinje (M5) er San Siro stadion. Hvis du kommer inde fra byen kan du tage den røde linje (M1) og skifte til den lilla linje på stationen ‘Lotto’. Det tager cirka 20 minutter at komme fra centrum til stadion med metroen.

Bus & sporvogn
Bus 49, 65, 78, 80 og 98 kører alle forbi stadion. Du kan også tage sporvogn nummer 16 fra centrum. Den kører direkte til San Siro.

Taxa, Uber, Free Now & delebiler
En taxatur fra Piazza del Duomo til San Siro koster mellem 20 og 25 euro. Der kan dog være ekstra trafik på kampdage. Uber er dyrere end taxa, da kun Uber black er tilladt. Bemærk at du kan bestille lokale taxaer i Milano både via Uber’s og Free Now’s app.

Området omkring San Siro ligger inden for SHARE NOW’s ‘Home Area’. Det betyder at du gerne må parkere deres delebiler i området. Læs mere på: share-now.com/milan

Lissabon

Både Estádio da Luz og Estádio José Alvalade ligger tæt på metrostationer. Det er derfor utroligt nemt at komme til begge stadions fra centrum. Taxa og Uber er dog så billigt i Lissabon at det ofte sagtens kan svare sig hvis man er flere personer.

Estádio da Luz
Estádio da Luz ligger tæt på den blå metrolinje. Du kan både stå af på ‘Alto dos Moinhos’ og ‘Colégio Militar’. Begge ligger 5-6 minutters gang fra stadion. Det tager cirka 20 minutter at køre fra centrum til disse to stationer.

Estádio José Alvalade
Estádio José Alvalade ligger fem minutters gang fra metrostationen ‘Campo Grande’. Du kan både tage den grønne og gule metrolinje til ‘Campo Grande’. Det tager cirka et kvarter at køre fra centrum dertil.

Glasgow

Celtic Park ligger lidt over tre kilometer øst for centrum, mens Ibrox ligger i den sydvestlige del af byen, på den anden side af floden Clyde.

Celtic Park
Der er to store togstationer centralt i Glasgow: ‘Central Station’ og ‘Queen Street’. Fra ‘Central Station’ kan du tage toget til ‘Bridgeton’ eller ‘Dalmarnock’. Begge stationer ligger cirka 15 minutters gang fra stadion. Fra ‘Queen Street’ kan du tage toget til ‘Bellgrove’. Herfra tager det cirka 25 minutter at gå til stadion.

Du kan også tage bus 43, 61, 62 eller 64. Tager du en taxa, så kør i rigtig god tid. Der er meget kø ved stadion, i timerne op til kampstart.

Ibrox Stadium
Du kan tage undergrundsbanen (Glasgow Subway) til stadion. Det tager cirka 10-15 minutter fra centrum. Stationen du skal stå af på har samme navn som stadion, Ibrox.

Amsterdam

Johan Cruijff ArenA ligger 10 kilometer sydøst for centrum af Amsterdam. Metroen og toget er de hurtigste transportmidler. Det tager kun et kvarter at komme til stadion.

Metro & tog
Fra centrum kan du tage metrolinje 54 mod ‘Gein’ og stå af på enten ‘Strandvliet/ArenA’ eller ‘Bijlmer ArenA’. Begge er kort gåafstand fra stadion. Hvis du bor i den sydlige eller vestlige del af byen, kan du tage metrolinje 50. Den stopper ved de samme to stationer. Du kan også tage toget fra hovedbanegården til ‘Bijlmer ArenA’.

Taxa, Uber og delebiler
En taxatur fra centrum til stadion koster cirka 25-30 euro. En Uber er lidt billigere. Turen tager cirka 25 minutter. Både Share Now og Sixt har parkeringsområde omkring stadion. Læs mere om hvordan du lejer delebiler i Amsterdam på: share-now.com og sixt.com

Sådan skaffer selv du Champions League-billetter

Du skal være hurtigt ude hvis du selv vil skaffe Champions League-billetter. Champions League-kampe er enormt populære overalt i Europa. Det betyder der er mange fans der gerne vil have fat i de eftertragtede billetter. I dette afsnit gennemgår vi hvilke klubber du har størst chance for at skaffe billetter til, og giver gode råd til hvad du kan gøre, for at optimere dine chancer for at skaffe Champions League-billetter på egen hånd.

Hvornår starter billetsalget?

Der er ikke nogle krav fra UEFA’s side om hvornår og hvordan klubberne skal sælge deres Champions League-billetter. Det er helt op til hver enkelt klub. Der er derfor stor forskel på hvornår de forskellige billetsalg starter.

Nogle af de klubber der er direkte kvalificeret starter deres billetsalg i rigtig god tid. Bayern München begynder eksempelvis at sælge Champions League-billetter til deres gruppekampe allerede inden de ved hvem de skal møde.

Liverpool starter også deres billetsalg tidligt på sæsonen, men deres system er meget anderledes. De benytter et lodtrækningssystem til hele Champions League-turneringen. Ved starten af sæsonen skal klubbens sæsonkortholdere og medlemmer tilmelde sig lodtrækningen. Dem der vinder lodtrækningen får ret til at købe billet til alle kampene, så længe Liverpool er med i turneringen. Men der er en væsentlig detalje. Du skal købe billet til alle kampe. Hvis du melder fra til en kamp, mister du forkøbsretten for resten af Champions League-sæsonen, og pladsen gives videre til folk på venteliste.

De klubber der først skal igennem kvalifikationsturneringen, kan af gode grunde ikke åbne billetsalget før kvalificeringen til gruppespillet er sikret. Her vil billetterne til de første gruppespilskampe som regel blive sat til salg så hurtigt som muligt.

Det mest almindelige er dog at klubberne sætter deres Champions League-billetter til salg cirka 4-6 uger inden kampen. Det er også meget almindeligt at billetterne bliver sat til salg i flere faser. Et eksempel på dette kan være:

 • Første fase: Billetsalget åbner for sæsonkortholdere
 • Anden fase: Billetsalget åbner for medlemmer
 • Tredje fase: Overskydende billetter sælges i åbent salg

Nogle gange er der så mange sæsonkortholdere og medlemmer der ønsker billet, at klubberne udover forkøbsret også anvender loyalitetspoint i forbindelse med billetsalget. Det anvendes for at tilgodese de allermest loyale fans, som har optjent point i den forrige sæson, ved at overvære kampe på stadion. De fans med flest point, får ret til at købe billetter først.

Oplysningerne i dette afsnit tydeliggør hvor svært det kan være af skaffe Champions League-billetter på egen hånd. Der er ofte meget stor rift om de populære Champions League-billetter, og man står bagerst i køen, hvis man ikke er sæsonkortholder eller medlem. Det er derfor det er en rigtig god idé at købe medlemskab af den fodboldklub du ønsker at opleve i Champions League.

Fordele ved klubmedlemskab

Noget af det bedste du kan gøre for at optimere dine chancer for selv at skaffe Champions League-billetter, er at købe medlemskab til den klub du gerne vil overvære. Langt de fleste europæiske fodboldklubber giver nemlig forkøbsret til deres medlemmer. Du kan som regel købe medlemskab direkte på klubbens egen hjemmeside.

De fleste klubber har forskellige niveauer af medlemskab. Det er ikke altid du behøver købe det dyreste medlemskab for at få forkøbsret. Mange gange koster de dyreste medlemskaber mere, fordi de inkluderer ting som velkomstpakke med merchandise, større rabat i fanshoppen og så videre.

Husk i øvrigt på at et medlemskab ikke er en garanti for at du kan købe billetter til alle klubbens kampe. Til de mest populære Champions League-kampe overstiger efterspørgslen på billetter nemlig antallet af sæsonkortholdere og medlemmer. Men uden et medlemskab har du ingen chance for selv at skaffe billetter til de populære kampe. Der er nemlig udsolgt, efter sæsonkortholderne og medlemmerne har udnyttet deres forkøbsret. Så hvis du vil gøre dig forhåbning om selv at skaffe Champions League-billetter, så er medlemskabet mange gange en nødvendig genvej.

Nedenunder kan du se priserne (årsgebyr) på medlemskab hos nogle af de mest populære Champions League-klubber. Vi har angivet prisen for det billigste medlemskab der giver forkøbsret på billetter.

Billetpriser til Champions League 2024/2025

Billetpriserne til Champions League varierer meget fra klub til klub. Enkelte klubber, som eksempelvis Liverpool, har faste priser til alle deres Champions League-kampe. Størstedelen varierer dog priserne, alt efter hvilken runde der er tale om, samt hvilken modstander der kommer besøg. Nogle klubber sælger udelukkende alle tre gruppekampe som en samlet pakke. Her er det af gode grunde ikke muligt at købe billet til en enkelt kamp.

Nedenunder kan du se et udvalg af billetpriser for én Champions League-kamp, hos nogle af de mest populære klubber. Priserne er baseret ud fra klubbernes generelle salg. Hos de klubber der anvender varierende billetpriser, har vi taget priserne for de billigste og dyreste billetter på tværs af alle tre gruppekampe.

VIP-billetter til Champions League

Som nævnt flere gange i denne guide, er Champions League-billetter nogle af de mest eftertragtede fodboldbilletter overhovedet. De kan være utroligt svære at få fingrene i på egen hånd. Der findes dog en løsning, hvis du er villig til at betale ekstra for oplevelsen.

VIP-billetter til Champions League, også kaldet ‘Hospitality Tickets’, er på grund af de højere priser ikke nær så eftertragtede som almindelige billetter. Du vil derfor opleve at du kan købe VIP-billetter til en Champions League-kamp, selvom der er udsolgt i det almindelige billetsalg.

Til de allermest populære kampe, når Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Bayern München, Paris Saint Germain og Manchester City (med flere) støder ind i hinanden, så bliver selv VIP-billetterne revet væk. Du skal derfor være hurtigt ude i starten af sæsonen, hvis du vil købe VIP-billetter til disse kampe.

Priserne på VIP-billetter starter som regel på 250-300 euro. Til gengæld får du så en oplevelse i særklasse. VIP-billetter til Champions League kan blandt andet inkluderer:

 • Adgang til stadion 3-4 timer inden kampstart
 • Nogle af de bedste pladser på stadion
 • Buffet, 3-retters eller nogle gange 5-retters menu
 • Drinks eller fri bar
 • Oplæg og/eller meet-and-greet med en tidligere spiller
 • Kampprogram

Pas på falske billetter

Champions League er en enormt populær fodboldturnering. Der er fyldte stadions overalt i Europa, når Champions League-bolden ruller. Et af de store problemer, når noget bliver så populært som Champions League, er det tiltrækker mange ondsindede personer, der prøver at udnytte den store popularitet.

Dette blev eksempelvis tydeligt til Champions League-finalen mellem Real Madrid og Liverpool i 2022. Her var der et stort antal falske billetter i omløb. Det skabte et kæmpe kaos ved indgangene, som resulterede i at kampen måtte udsættes i 35 minutter.

Der er som regel meget fokus på alt hvad der sker til finalen i Champions League. Derfor fyldte denne begivenhed naturligvis også meget i medierne. Men det er faktisk ikke ualmindeligt at der er falske billetter i omløb til almindelige Champions League-kampe, selvom det ikke er noget du læser om i aviserne. Det er et problem som langt de fleste europæiske klubber kender til og forsøger at komme til livs. Men det kan være svært at gøre noget ved.

Det bedste du kan gøre for at undgå at blive snydt, er ganske enkelt at købe dine billetter gennem officielle salgskanaler. Du risikerer at nå hele vejen til indgangen af stadion, før du opdager at din billet er uægte. Nu om dage er svindlerne blevet så dygtige, at det kan være utroligt svært at se forskel på en ægte og uægte billet. Og du skal ikke forvente at klubben hjælper dig, hvis du står med en uægte billet i hånden. Det er på eget ansvar, hvis du har købt dine billetter gennem privatpersoner eller firmaer som ikke er officielle partnere.

Så vi kan kun på det kraftigste opfordre til at du holder dig fra uofficielle salgskanaler. Enten bør du købe dine Champions League-billetter gennem klubbens egen billetsalg, eller også kan du købe din Champions League-fodboldrejse gennem et officielt dansk rejsebureau. Køber du eksempelvis din fodboldrejse gennem vores rejsepartner LA Travel, så er du altid garanteret en ægte Champions League-billet. Det er uden tvivl den allerstørste fordel ved at købe en fodboldrejse gennem et rejsebureau. Men der er mange andre fordele.

Fodboldrejser til Champions League med et rejsebureau

Hvis du nogensinde har prøvet at skaffe Champions League-billetter på egen hånd, ved du hvor besværligt det kan være. Selv med de mange gode råd fra denne guide, kan det være stort set umuligt selv at skaffe billetter til de mest populære Champions League-kampe. Men der er heldigvis en måde hvorpå du kan slippe for alt besværet. Når du køber din fodboldrejse gennem et godkendt dansk rejsebureau, er du sikret en officiel Champions League-billet.

Vores rejsepartner LA Travel har aftaler med alle de store europæiske fodboldklubber. Det betyder de kan skaffe billetter til samtlige Champions League-kampe. Det gælder også kvartfinaler, semifinaler og sågar finalen. Men det er klart at priserne stiger i takt med efterspørgslen. De dyreste rejser er til Champions League-finalen, men det er alle pengene værd. At opleve en Champions League-finale på stadion er en once-in-a-lifetime opportunity, som du med sikkerhed aldrig vil glemme.

Der er også andre fordele ved at købe din fodboldrejse som en samlet pakkerejse gennem et rejsebureau, i stedet for at købe fly, hotel og kampbillet separat. Når du køber en samlet pakkerejse er du meget bedre stillet, hvis dit fly bliver aflyst. Det var eksempelvis vigtigt i sommeren 2022, hvor flyafgange over hele Europa blev aflyst på grund af strejker og mangel på personale. Du har ret til at få hele din pakkerejse refunderet gennem din rejseudbyder, når du har købt en samlet pakkerejse. Hvis du selv har sammensat din rejse, så har flyselskabet kun krav på at refundere din flybillet. Du risikerer derfor at brænde inde med både hotelregning og kampbillet.

Nogle gange kan du også købe grupperejser med guide. Her er der som regel ekstra oplevelser inkluderet i prisen. Det kan eksempelvis være en guidet rundtur på stadion med en gammel spiller. Det er også meget normalt at guiden er lokalkendt, så du kan få alle de bedste tips til byens restauranter og barer. Andre ting der kan være inkluderet er blandt andet sociale arrangementer, konkurrencer, byrundtur og transfers til og fra lufthavnen.

Find fodboldrejser til Champions League i 2024/2025