Liverpool FC-billetter

Sammenlign priser på billetter til Liverpool FC i 2023/2024.

Ingen kampe pt.

Guide til Liverpool-billetter i 2023/2024

Liverpool FC er en af verdens største og mest berømte klubber, og det er også en af de klubber med flest fans over hele verden. Derfor er der naturligvis altid rift om billetter til Liverpools hjemmekampe på Anfield Road. Stadion er blevet udvidet, men der er stadig ikke “nok” billetter til alle de LFC-fans, som gerne vil opleve “the reds” live.

I denne guide hjælper vi dig på vej til live fodbold på Anfield og de eftertragtede Liverpool-billetter.

Officielle Liverpool-links

Billetsalg: liverpoolfc.com/tickets
Medlemskab: liverpoolfc.com/membership
Billetpriser 2023/2024: liverpoolfc.com/tickets-prices
VIP-billetter: hospitality.liverpoolfc.com
Billetter til CL/EL: liverpoolfc.com/european-match

Liverpool Football Club

Kælenavn: The Reds
Grundlagt: 15. marts 1892
Stadion: Anfield (54.167 tilskuere)
By: Liverpool, England

Hvor køber man Liverpool-billetter?

Liverpool FC står selv får det officielle billetsalg til klubbens hjemmekampe. Fodboldbilletter til Liverpool købes på: www.liverpoolfc.com/tickets-availability.

Billetsalget til Premier League, Champions League og FA Cuppen foregår på forskellige måder. Du kan læse mere om hvordan senere i denne guide. Fælles for alle turneringer er dog, at klubbens medlemmer har forkøbsret på billetter. Hvis du skal have nogen chance for at skaffe billet på egen hånd, er du derfor nødt til at købe medlemskab til Liverpool FC.

Medlemskab af Liverpool FC – pris og fordele

Der er to medlemskaber som giver forkøbsret på fodboldbilletter til Liverpool:

 • Full Membership koster £39.99
 • Light Membership koster £26.99

Priserne er per sæson.

Hvis du kun er interesseret i forkøbsretten på billetter, så vælg Light Membership. Det fulde medlemskab giver ikke flere fordele i forhold til billetkøb, men indeholder en velkomstpakke og nogle større rabatter på merchandise.

Du kan købe medlemskab til Liverpool via klubbens hjemmeside på: www.liverpoolfc.com/membership.

Hvad koster Liverpool-billetter?

Der er mange fodboldklubber i Europa der har varierende billetpriser, alt efter hvilket modstanderhold der kommer på besøg. Sådan er det ikke i Liverpool. Billetpriserne er ens til alle kampe i Premier League og Champions League, uanset modstander og runde. Priserne for 2023/2024-sæsonen er som følger:

 • The Kop: £37 – £43
 • Anfield Road-tribunen: £46 – £53
 • Sir Kenny Dalglish-tribunen: £53 – £57
 • Hovedtribunen: £46 – £59

Til kampene i FA Cuppen og Liga Cuppen er priserne lidt anderledes. Her bliver billetterne gradvist billigere, når hold fra de lavere engelske rækker besøger Anfield. Jo lavere række, jo billigere billetter.

Hvornår starter billetsalget?

Billetter til Liverpools Premier League-kampe bliver solgt over flere omgange.

 • Fase 1: Hovedparten af billetterne bliver solgt til klubbens medlemmer, en uge i juni og en uge i november. I juni måned sælges billetter til den første halvdel af Premier League (indtil januar) og i november bliver billetterne til den sidste halvdel af sæsonen solgt (januar til maj). Det er vigtigt at pointere, at det kun er klubbens medlemmer der kan købe billetter til disse udsalg. Det er derfor det er så vigtigt at købe medlemskab, hvis du gerne vil skaffe billet selv.

Når du ikke af købe billet i juni eller november, så skal du vente på at resterende billetter bliver sat til salg. Her er der yderligere forkøbsret til klubbens medlemmer og lokale fans.

 • Fase 2: Seks uger inden kampstart tilbydes overskydende billetter til lokale medlemmer.
 • Fase 3: Fire uger inden kampen kan lokale fans, med adresse i Liverpool, købe billetter.
 • Fase 4: To uger inden får alle medlemmer muligheden for at købe billetter.
 • Fase 5: En uge inden kampen bliver resterende billetter sat til salg for alle, men det er kun hvis der er flere tilbage (hvilket der sjældent er).

Champions League / Europa League / FA Cup

Billetsalget til klubbens Cup kampe er meget anderledes. Her skal man tilmelde sig et automatisk billetsystem ved sæsonens start. Man tilmelder sig FA Cuppen og de europæiske Cup turneringer separat.

Når man tilmelder sig, så registrerer man sit kreditkort. Bliver man tildelt en billet, så trækkes pengene automatisk fra dit kort. Det vil sige at man ikke kan vælge hvilke kampe man vil se, og man kan ikke takke nej til de kampe man får tildelt. Hvis man returnerer sin billet, så bliver man automatisk meldt ud af billetsystemet for resten af sæsonen. Ellers er man med i systemet så længe klubben deltager i den respektive turnering.

Overskydende billetter til FA Cuppen, Champions League og Europa League, bliver sat til salg på samme måde som til Premier League.

Læs mere om Liverpool-kampe.

Fodboldrejser med Liverpool-billetter

Der er mange fordele ved at købe fodboldrejser til Liverpool. gennem et rejsebureau. Som vi har beskrevet i denne guide, kan det være nærmest umuligt selv at skaffe billetter til de mest populære Liverpool-kampe. Det problem er løst når du køber en fodboldrejse med kampbilletter inkluderet. Så overlader du besværet til rejsebureauet.

Du er også bedre stillet hvis dit fly skulle blive aflyst, eksempelvis på grund af strejke i lufthavnen. Lad os sige du selv har sammensat din fodboldrejse. Det vil sige du har købt dine flybilletter direkte gennem flyselskabet, du har selv fundet hotel og kampbilletterne har du også selv anskaffet.

Flyselskabet har som udgangspunkt kun pligt til at refundere pengene for dine flybilletter, hvis dit fly skulle blive aflyst. De er ikke forpligtede til at dække dine udgifter til hotel, kampbilletter med mere. Sådan er det ikke hvis du har købt din fodboldrejse som en pakkerejse gennem et rejsebureau. Her har du ret til at få hele rejsen refunderet.

Find billetter til Liverpool FC i 2023/2024

VIP-billetter til Liverpool

Der er én måde hvorpå du kan forøge dine chancer for at skaffe Liverpool-billetter på egen hånd. Det kræver dog du er villig til at betale ekstra for oplevelsen. Du kan købe VIP-billetter til Liverpools kampe direkte på klubbens hjemmeside. VIP-billetter til Liverpool hedder ‘Matchday Hospitality’ på engelsk.

Den højere pris på disse VIP-billetter gør at efterspørgslen ikke er nær så stor. Derfor er det muligt at skaffe billetter til kampe der normalt er udsolgt. Men du skal være hurtigt ude hvis du ønsker at se Liverpool spille mod United, City, Everton eller et andet tophold. Til de allermest populære opgør er selv VIP-billetterne nemlig hurtigt udsolgt.

VIP-billetter til Liverpool inkluderer blandt andet:

 • Kampbillet
 • Adgang til lounge 3 timer inden kampstart
 • Mad (3 retters menu eller street food)
 • Fri bar (nogle lounges)
 • Besøg af tidligere Liverpool-spiller
 • Kampprogram
 • Gratis wi-fi

Billetter og sæsonkort til Anfield Road

Sæsonkort til Anfield Road er en lukket verden. Der er ikke noget åbent salg af sæsonkort og ventelisten for at få lov til at købe et sæsonkort er så lang, at tilmeldingen har været lukket siden 2011.

Der er cirka 27.000 sæsonkortholdere i Liverpool. Hvert år inden sæsonstart bliver de bedt om at fornye deres sæsonkort. De sæsonkort der ikke fornyes, bliver frigivet til de næste på ventelisten. Der er ingen officielle tal for hvor mange nye sæsonkort der bliver solgt hvert år, men du kan finde masser af historier online, om folk der har stået på ventelisten i over 20 år og stadig ikke er blevet tilbudt et.

Du har dog én mulighed for at få fingrene i et sæsonkort til Anfield Road. ‘Seasonal Hospitality’ er navnet på Liverpools VIP-sæsonkort. Liverpool nævner ingen priser på deres hjemmeside for disse sæsonkort.

Billetter til Merseyside Derby og kampene mod Manchester United/City

Den største fodboldkamp i England er uden sammenligning opgøret mellem Liverpool og Manchester United. Det er kampen mellem de to mest vindende klubber i engelsk fodbold. Rivalopgøret over dem alle. Der er altid garanti for en nervepirrende fodboldkamp når Manchester United besøger Anfield, uanset hvor de to hold ligger henne i tabellen.

Et andet topbrag på Anfield er The Merseyside Derby. Lokalopgøret mod bysbørnene fra Everton. Derbyet er blevet spillet uafbrudt i den bedste engelske række siden 1962. Det er længere end noget andet engelsk derby. Du finder rigtig mange Liverpool-fans der mener, at stemningen på Anfield ikke bliver bedre, end når Everton kommer på besøg. Måske kun overgået af de magiske “European nights” på Anfield.

De seneste år er opgøret mod Manchester City også blevet ekstremt populært. Ikke så meget på grund af den historiske rivalisering mellem de to klubber, men fordi det ofte er de to klubber der kæmper om det engelske mesterskab. Det er derfor altid et vanvittigt vigtigt opgør når Manchester City kommer på besøg.

Uanset hvilken af de tre kampe du drømmer om at overvære, bør du ikke gøre dig store forhåbninger om at skaffe billet på egen hånd. Efterspørgslen er simpelthen for stor til disse opgør. På niveau med de allerstørste knald eller fald-kampe i Champions League. Din bedste chance for at overvære en af disse fodboldkampe, er ved at købe en fodboldrejse gennem en officiel rejseudbyder, som eksempelvis LA Travel.

Undgå falske Liverpool-billetter

Liverpool FC er en af de mest populære fodboldklubber i verden og der er altid udsolgt til de største kampe på Anfield. Den høje efterspørgsel på billetter til Liverpools kampe, har desværre den negative effekt, at der er mange falske Liverpool-billetter i omløb. Det gælder både online men også omkring stadion på kampdage. Her finder du ofte billethajer der tilbyder fodboldbilletter til dagens kamp. Problemet er bare du ikke kan vide dig sikker om den billet du køber er ægte, og det kan virkelig være svært at se forskel på en falsk og ægte Liverpool-billet.

Det bedste du kan gøre for at sikre dig mod svindel, er simpelthen at købe dine Liverpool-billetter gennem en officiel salgskanal. Det kan enten være via klubbens egen hjemmeside, som beskrevet i denne guide, eller en officiel rejseudbyder. Når du køber en fodboldrejse til Liverpool FC gennem vores partner, LA Travel, er du altid garanteret en officiel kampbillet.

Billetter til Anfield Road-tour og museum

At overvære en fodboldkamp på Anfield Road er en oplevelse som ikke fås meget større i fodboldverdenen. Med udover at opleve Anfield på kampdage, bør du også forkæle dig selv med en rundvisning på stadion. Her kommer du om bag kulissen og helt ind i hjertet af Liverpool FC. Du kan blandt andet:

 • Gå gennem spillertunnellen med det berømte ‘This Is Anfield’ skilt
 • Komme ind i omklædningsrummet
 • Tage billeder fra spillerbænken
 • Lege journalist i presserummet

Men dette er blot hvad du kan opleve på en normal rundvisning. Liverpool arrangerer også en masse ekstraordinære tours. Du kan blandt andet komme på rundvisning sammen med vores egen hjemlige Liverpool-legende, Jan Mølby. Han er blot en af mange gamle Liverpool-spillere der laver rundvisninger på Anfield. En rundvisning med Jan Mølby koster £50. En normal rundvisning koster £23.

Enkelte gange om året arrangerer Liverpool også ‘Walk on the pitch’ tours. Som navnet antyder, får man på disse rundvisninger lov til at komme helt ind i midtercirklen og tage billeder. Du kan også gå all in og vælge “The Anfield Experience”. Her får du en 6-timers rundtur med 3-retters menu, spørgetime med en Liverpool-legende, mulighed for at få en autograf og få taget billeder sammen med en tidligere spiller, vinde en signeret Liverpool-trøje og meget mere. Turen koster 125 pund.

Du kan læse mere om alle rundvisningerne og booke plads på: stadiumtours.liverpoolfc.com.