Fodboldrejser til Dortmund

Sammenlign priser på fodboldrejser til Dortmund i 2024/2025.

 

Ingen kampe pt.

Guide til fodboldrejser til Dortmund i 2024/2025

Borussia Dortmund hører til blandt de bedste og mest succesrige klubber gennem tysk fodboldhistorie. Dortmunds hjemmebane er Westfalenstadion, lige nu med sponsornavnet Signal Iduna Park. Stadionet er Tysklands største og kan rumme intet mindre end 81.359 tilskuere.

I denne guide hjælper vi dig til køb af billetter og fodboldrejser til Dortmund.

Officielle Dortmund-links

Billetsalg: ticket-onlineshop.com/bvb/en
Kampprogram 2024/2025: bvb.de/Spieltermine
BVB-museum: ticket-onlineshop.com/borusseum
Stadiontour: ticket-onlineshop.com/bvbstadion

Borussia Dortmund

Kælenavn: Der BVB
Grundlagt: 19. december 1909
Stadion: Westfalenstadion (81.365 tilskuere)
By: Dortmund, Tyskland

Dortmund-billetter 2024/2025

Ønsker du at se en Dortmund-kamp på hjemmebane, skal du have billetter til én af de eftertragtede kampe. Det anbefales udelukkende at købe billetter via det officielle billetsalg, da der desværre er mange falske billetter i omløb. Selvom du bliver garanteret billetter via online tredjepartsforhandlere, er det ikke sikkert, at billetterne er gyldige.

Dortmund-billetter bliver typisk revet væk, og derfor prioriteres salget også til sæsonkortholdere og klubmedlemmer. I praksis betyder det, at det officielle billetsalg er meget begrænset. Det er kun 15-25% – afhængigt af kampen – af det samlede antal billetter, der kan købes i det officielle billetsalg. Derfor anbefales det at købe et klubmedlemskab for at øge chancen for at få billetter.

Netop fordi efterspørgslen på Dortmund-billetter er så høj, som den er, bør du overveje at købe en samlet fodboldrejse, hvor billetter er inkluderet. På den måde er du sikret billetter til den ønskede kamp. Du kan læse mere om køb af en samlet fodboldrejse nederst på siden.

Billetpriser 2024/2025

Billetpriser til Dortmund hjemmekampe afhænger af den placering på stadion, du vælger. De almindelige pladser rangerer i priser fra €15 til €55. De billigste billetter findes på hjørne- og endesektioner, mens det er dyrest at sidde på langsiderne. Priserne er de officielt angivne stadionpriser. De kan variere ved Bundesliga og Champions League kampe.

Du kan købe billetter i det officielle online billetsalg her: www.eventimsports.de/bvb. Det er også muligt at booke billetter på andre måder; for eksempel via det fysiske billetsalg eller via telefon. Det kan du læse mere om her: www.bvb.de/ticket-information.

Medlemskab til Dortmund

Da det kun er et meget begrænset antal billetter, der i realiteten sælges i det officielle billetsalg, bør du overveje at købe et medlemskab til Dortmund, hvis du gerne vil sikre dig billetter. Klubmedlemmer får adgang til billetsalget 1-2 dage, før det officielt starter.

Fordele ved et medlemskab til Dortmund:

  • Velkomstgave
  • Adgang til forsalget af billetter
  • Medlemsmagasinet “Borussia”
  • Deltagelse i generalforsamling
  • Ret til at stemme og holde tale

Du kan blive medlem af Dortmund her: www.bvb.de/Become-a-member.


Westfalenstadion set fra oven – i øjeblikket med sponsornavnet Signal Iduna Park.

VIP-billetter til Dortmund

Efterspørgslen på billetter til Dortmund-kampe er så stor, at klubben har valgt ikke at have en lang række af VIP-tilbud. Derfor kan du som den eneste VIP-oplevelse, der tilbydes, købe en såkaldt Matchday Package. Her kan du opholde dig i et VIP-område i deres Conference Center, Food Selection Lounge eller et privat område. Der er også catering inkluderet.

Matchday Packages tilbydes kun til udvalgte kampe, og der sammensættes et tilbud, der passer til dit behov i forhold til anledning og antal af gæster.

Du kan bestille tilbud på VIP-billetter her: www.bvb.de/hospitality.

Fodboldrejser til Dortmund med fly og hotel

Har du endnu ikke oplevet en Dortmund-kamp live, skylder du dig selv at bestille billetter hurtigst muligt. At opleve den succesfulde klub på hjemmebane på Tysklands største stadion er noget helt særligt. Af samme årsag bliver billetter til både Bundesliga-kampe og Champions League-kampe revet væk, og alle kampe er stort set udsolgt på meget kort tid.

Derfor er det især kampbilletterne, du skal fokusere på, når du gerne vil på fodboldrejse til Dortmund. Du kan med fordel øge dine chancer ved at melde dig ind i medlemsklubben, da et klubmedlemskab giver adgang til forsalget.

Du kan også tage chancen og sidde klar i det øjeblik, det officielle billetsalg starter. Hvis I er flere, der planlægger at rejse sammen, skal I dog være opmærksomme på, at der er begrænsninger på antallet af billetter, enkeltpersoner kan købe. Det er kun muligt at købe to eller fire billetter per person afhængigt af kampen. Vil I gerne flere afsted, skal der være flere, der køber billetter.

Vil du gerne være sikret billetter – eller er I flere, der rejser sammen og derfor har brug for et større antal billetter – bør I overveje at købe en fodboldrejse via et rejsebureau, så billetterne er sikret. Det kan du læse mere om nederst på siden.

Transport til og fra Dortmund Lufthavn

Hvis du gerne vil opleve en Dortmund-kamp, er det oplagt at flyve til Dortmund. Der går dog ikke direkte fly fra Danmark til Dortmund, så du skal typisk mellemlande i London eller München.

Da der er cirka 6,5 timers kørsel fra München til Dortmund, kan det ikke betale sig at flyve til München for at køre til Dortmund. Det tager til sammenligning kun 5,5 time at køre til Signal Iduna Park fra den danske grænse.

Du kan læse mere om Dortmund Lufthavn her: dortmund-airport.com.

Her skal du bo i Dortmund

Det er naturligvis oplagt at vælge et hotel i umiddelbar nærhed af Signal Iduna Park, så transporttiden til og fra stadion ikke er for lang.

Af hoteller i nærheden af stadion kan nævnes følgende:

  • B&B Hotel Dortmund-Messe
  • Dorint an den Westfalenhallen Dortmund
  • Steigenberger Hotel Dortmund
  • Mercure Hotel Dortmund Messe & Kongress

Det tager 40-50 minutter med offentlig transport og cirka 20 minutter i bil fra Dortmund Lufthavn til Signal Iduna Park. Transporttiden er cirka den samme til et af de nævnte hoteller.

Dortmund har meget at byde på udover fodbold. Du kan med fordel blive et par ekstra dage for at opleve byen. Har du brug for inspiration til, hvad du skal lave i Dortmund, kan du få det online via det lokale turistkontor: visit.dortmund.de.

Sådan kommer du til Signal Iduna Park

Vælger du at bo på et af de ovennævnte hoteller, kan du enten gå, tage en taxa eller hoppe på en bus til stadion. Kører du i egen bil, kan du naturligvis også køre til stadion. Der er cirka 10.000 betalingsparkeringspladser omkring stadion. Kører du i egen bil skal du pålægge ekstra tid til at forlade området omkring stadion, når kampen er slut. Der findes også shuttlebusser til parkeringspladser i nærheden.

Klubbens egen guide til transport til Signal Iduna Park findes her: www.bvb.de/Getting-to-Signal-Iduna-Park.

Tour på Signal Iduna Park

For den fulde Dortmund-oplevelse, skal du gøre dig selv den tjeneste at kombinere kampen med en rundvisning på stadion. Rundvisningen koster fra €9, er af en times varighed og afholdes på udvalgte dage fra kl. 10.00 til kl. 18.00.

Rundvisningen er uden guide. Du kan frit bevæge dig rundt på stadion, hvor du blandt andet kan tage plads på trænerbænken og opleve den smalleste spillertunnel i Bundesligaen. Du finder QR-koder rundt omkring på stadion, som du kan scanne for at se videoer omkring Dortmund. Det anbefales dermed at medbringe en opladet telefon og et sæt høretelefoner.

Du kan bestille billetter til Dortmund Stadium Tour her: event.bvb.de/stadium-tour.


Endetribunen ‘Den Gul Mur’ med plads til 25.000 tilskuere er en ekstraordinær oplevelse.

Fodboldrejser til Dortmund med et rejsebureau

Det er en meget begrænset del af de mange billetter til Dortmund-kampe, der kan købes i det officielle billetsalg. Især til Bundesliga- og Champions League-kampe, er det i høj grad held, der afgør, hvorvidt du får fingre i nogle af de eftertragtede billetter.

Vil du gerne være sikker på at få fodboldbilletter til netop den kamp, du har udset dig, kan du med fordel købe en samlet fodboldrejse med fly og hotel i Dortmund, der inkluderer billetter til kampen. Der er nemlig også afholdt en særskilt del af billetterne til rejsebureaer.

Udover fordelen ved at være sikret billetter til den ønskede kamp, er du også sikret flybilletter og et hotelværelse i umiddelbar nærhed af stadion. Begge dele bliver også revet væk i perioder omkring Dortmund-kampe.

Med en samlet fodboldrejse skal du altså ikke gøre meget mere end at læne dig tilbage og glæde dig til turen. Du behøver ikke engang at købe et klubmedlemskab. Typisk har du også mulighed for at forlænge rejsen i den ene eller anden ende, hvis du gerne vil bruge et ekstra par dage i Dortmund. Det er blot at oplyse rejsebureauet herom.

Find fodboldrejser til Dortmund i 2024/2025