FC Barcelona-billetter

Sammenlign priser på billetter til FC Barcelona i 2023/2024.

16. april 2024 | Champions League
Barcelona – Paris Saint-GermainFra kr 3295
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 4361
Hotel + billet
+
La Travel
1 nat
kr 3295
21. april 2024 | La Liga
Real Madrid – BarcelonaFra kr 7355
Billet
Olka Express
kr 7355
27. april 2024 | La Liga
Barcelona – ValenciaFra kr 885
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 2474
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 2495
Billet
Olka Express
kr 885
10. maj 2024 | La Liga
Barcelona – Real SociedadFra kr 685
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 2 nætter
kr 4774
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 2395
Billet
Olka Express
kr 685
15. maj 2024 | La Liga
Almería – BarcelonaFra kr 895
Billet
Olka Express
kr 895
17. maj 2024 | La Liga
Barcelona – Rayo VallecanoFra kr 685
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 2 nætter
kr 4847
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 2395
Billet
Olka Express
kr 685
24. maj 2024 | La Liga
Sevilla – BarcelonaFra kr 1395
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 2 nætter
kr 6453
Billet
Olka Express
kr 1395

Guide til FC Barcelona-billetter i 2023/2024

OBS: Indtil 2025 er Camp Nou under en gennemgribende renovering, derfor vil det olympiske stadion med navnet; Estadi Olímpic Lluis Companys vil fungere som hjemmebane for FC Barcelona.

Estadi Olímpic Lluis Companys er med sine knap 56.000 tilskuerpladser væsentligt mindre end Camp Nou, der har 99.354 pladser. Derfor må det forventes, at det bliver endnu sværere end normalt at få billetter til en FC Barcelona-kamp indtil Camp Nou står klar igen.

Officielle FC Barcelona-links

Billetsalg: fcbarcelona.com/tickets
Medlemskab: fcbarcelona.com/member
VIP-billetter: fcbarcelona.com/vip
Stadium Tour & Museum: fcbarcelona.com/camp-nou-experience

Futbol Club Barcelona

Kælenavn: Barça
Grundlagt: 29. november 1899
Stadion: Camp Nou (99.354[ tilskuere)
By: Barcelona, Spanien

Hvor køber man FC Barcelona-billetter?

Med sine imponerende 99.354 pladser er Camp Nou Europas største stadion. Og det passer udmærket til FC Barcelona, der hører til blandt Europas mest vindende og anerkendte klubber.

Det er ikke kun stadionet, der er stort. Det er efterspørgslen på de gode billetter også. Derfor bør du være i god tid, når du køber billetter.

Billetter til FC Barcelona kan købes på 2 forskellige måder:

  • Via det officielle billetsalg på FC Barcelonas hjemmeside
  • Via et rejsebureau

Billetter via det officielle billetsalg kan findes her: fcbarcelona.com/tickets

Billetter via et rejsebureau kan findes i oversigten her på siden, hvor der sammenlignes priser fra forskellige anerkendte rejsebureauer med speciale i fodboldrejser til FC Barcelona. Du kan købe billetterne særskilt hos visse rejsebureauer, og du kan købe dem som en del af en samlet fodboldrejse.

Køb aldrig billetter via en 3. parts forhandler eller i privat gensalg. Der florerer mange falske billetter, og FC Barcelona fraråder al privat handel af billetter, da billetter til FC Barcelona-kampe er personlige.

Billetpriser 2023/2024

Det kan virke uoverskueligt at finde frem til de officielle priser på FC Barcelona-billetter. Klubben byder ikke på en officiel prisliste på deres hjemmeside, som mange andre af de store europæiske klubber.

Billetpriserne varierer også meget afhængigt af liga. Til den spanske La Liga kan du få billetter fra cirka 130€, mens de større turneringer som Champions League eller eftertragtede kampe som El Clásico er dyrere.

Dertil kommer, at priserne på billetter afhænger af pladsen på stadionet. De bedste pladser er naturligvis de dyreste.

Meget eftertragtede kampe løber op i flere tusinde euro for de bedste pladser. Til trods for de høje priser, er billetterne fortsat efterspurgte og bliver revet væk. Mange billetter er desuden forbeholdt sæsonkortholdere, og ved visse kampe får klubmedlemmer også forkøbsret.

FC Barcelona medlemskab

Førhen kunne du kun blive medlem af FC Barcelona under særlige forudsætninger. Typisk skulle du have familiemedlemmer, der allerede var medlem af klubben for at kunne blive medlem, og tilmelding kunne udelukkende finde sted ved personligt fremmøde.

I 2022 åbnede FC Barcelona dog op for registrering for medlemmer internationalt og uden begrænsninger. Nu kan du blive medlem af klubben uden særlige krav – og du kan tilmelde dig online.

Ved at være medlem af klubben kan du få rabat på dine kampbillet og en masse andre fordele. Ved visse kampe får du også som klubmedlem forkøbsret på billetter, så det kan være en fordel at blive medlem, hvis du gerne vil sikre dig billetter til eftertragtede kampe.

Du kan læse mere om medlemskab af FC Barcelona her: fcbarcelona.com/become-member

VIP-billetter til FC Barcelona

Skal oplevelsen være noget ud over det sædvanlige- eller vil du bare gerne opleve FC Barcelona spille i mere private omgivelser – kan du købe dig til VIP-billetter.

Du finder VIP-billetter til FC Barcelona her: fcbarcelona.com/vip-football

Under nedtællingen til næste kamp, finder du en knap, der hedder “VIP TICKETS”, hvor du kan se dine aktuelle muligheder for VIP-billetter.

Du kan også få tilbud på VIP-billetter personligt ud fra forespørgsel. Du kan sende en forespørgsel og klikke af, hvad du ønsker inkluderet. Det gør du også i linket ovenfor.

VIP-billetter inkluderer adgang til eksklusive lounges og spiseområder samt forplejning. Det er den ultimative måde at nyde en FC Barcelona-kamp på.

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget starter løbende gennem sæsonen, efterhånden som gruppespil og kampe bliver offentliggjort.

Billetter til den spanske La Liga bliver typisk sat til salg 4 uger inden sæsonstart.

Kampe mod Real Madrid – såkaldte El Clásico kampe – er ekstremt populære, og billetterne bliver revet væk. Typisk bliver de tilbudt til sæsonkortholdere først og efterfølgende til klubmedlemmer, inden de udbydes i det officielle billetsalg, hvor der typisk er få eller ingen tilbage.

Til Champions League bliver billetter sat til salg, så snart der har været lodtrækning i efteråret. Her gælder det altså om at holde øje med den nøjagtige dato for lodtrækningen, så du kan sidde klar i det officielle billetsalg, så snart det åbner.

Billetter med et rejsebureau

Det kan være virkelig svært at få gode billetter til eftertragtede FC Barcelona-kampe. Det gælder særligt til de afsluttende kampe i Champions League og i særdeleshed El Clásico kampe mod storrivalen Real Madrid.

Du kan enten forsøge dig med et medlemskab og være på dupperne i forhold til det officielle billetsalg. Her skal du holde dig ajour med præcise datoer for billetsalg, så snart de bliver offentliggjort.

En anden mulighed er at købe billetter – og eventuelt hele din fodboldrejse – via et rejsebureau. På den måde er du sikret billetter til den ønskede kamp; uafhængigt af det officielle billetsalg.

Køber du en komplet fodboldrejse, indeholder den desuden fly og hotel, hvor hotellet er beliggende i umiddelbar nærhed af Camp Nou.

En fodboldrejse købt hos et rejsebureau med speciale i netop fodboldrejser er en god investering, hvis du vil sikre dig billetter til en særlig kamp. Det er også en nem løsning, for du skal ikke selv stå for noget, men kan bare glæde dig til den store oplevelse, der venter.

Pas på falske FC Barcelona-billetter

FC Barcelona-billetter er ikke kun eftertragtede; de er også til den dyre side sammenlignet med billetter til kampe på mange andre stadions i Europa.

Af den årsag er billetter i privat gensalg også populære. Desværre medfører det, at der er mange falske billetter i omløb. Alle billetter bliver tjekket i indgangen til stadion, og er der tale om en falsk billet, får du ikke lov at komme ind.

På klubbens hjemmeside skriver de, at det er forbudt at videresælge billetter, da alle billetter er personlige. Dette gælder også salg via 3. parts platforme.

FC Barcelona har desværre ikke et officielt gensalg.

At få fingre i en falsk billet er både spild af tid og penge; ikke mindst på rejsen til Barcelona. Derfor bør du altid holde dig til det officielle billetsalg eller købe billetter som en del af en fodboldrejse hos et anerkendt rejsebureau.

Billetter til Camp Nou Experience

Camp Nou byder på en lang række arrangementer og Stadium Tours. Her får du virkelig mulighed for at toppe oplevelsen ved at se Europas største stadion efter i sømmene.

Du kan få billetter til guidede Stadium Tours på visse kampdage, så du har mulighed for at besøge stadion inden den kamp, du skal ind at se. Det er en perfekt opvarmning til selve kampen.

Du kan også vælge at opleve stadion på en anden dag med en audio-guide i ørene, så du kan tage oplevelsen i dit eget tempo.

Skal den have hele armen, er der også udvidede Stadium Tours, hvor du – med guide – får adgang til mere eksklusive områder af stadion såsom omklædnings- og træningsrum.

Prisliste for rundvisninger på Camp Nou

  • Basic Ticket: 19€ (audio-guide)
  • Total Experience: 41€ (audio-guide)
  • Match Day Tour Olympic Stadium: (guide)
  • Players Experience – Training City: 99€ (private guide)

Det er muligt at supplere ture med tilkøb, herunder for eksempel adgang til Barça Virtuel Dream samt mad og drikke fra Barça Café.

Du kan se alle typer af billetter til rundvisninger på Camp Nou, og hvad de inkluderer, samt bestille online her:
fcbarcelona.com/camp-nou-experience.