PSG-billetter

Sammenlign priser på billetter til Paris Saint-Germain i 2023/2024.

16. april 2024 | Champions League
Barcelona – Paris Saint-GermainFra kr 3295
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 4361
Hotel + billet
+
La Travel
1 nat
kr 3295
21. april 2024 | Ligue 1
Paris Saint-Germain – LyonFra kr 1465
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 5778
Billet
Olka Express
kr 1465
27. april 2024 | Ligue 1
Paris Saint-Germain – Le HavreFra kr 1175
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 4500
Billet
Olka Express
kr 1175
4. maj 2024 | Ligue 1
Nice – Paris Saint-GermainFra kr 695
Billet
Olka Express
kr 695
10. maj 2024 | Ligue 1
Paris Saint-Germain – ToulouseFra kr 1845
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 3 nætter
kr 6294
Billet
Olka Express
kr 1845

Guide til PSG-billetter i 2023/2024

Paris Saint-Germain er de seneste 20 år virkelig trådt ind på den internationale fodboldscene. Fra at være en mindre og ukendt klub i Europa er klubben i dag fast inventar i Champions League og næste selvskrevet vinder af den franske Ligue 1. Klubben stenrige ejere har poste mange penge i klubben og har hævet klubben til international klasse.

I denne guide får du råd til hvordan du oplever de mange stjerne live på PSG’s hjemmebane Parc des Princes i Paris.

Officielle PSG-links

Billetsalg: billetterie.psg.fr/en
Medlemskab: en.psg.fr/redblue
Kampprogram 2023/2024: en.psg.fr/fixtures
VIP-billetter: billetterie.psg.fr/en/vip
Stadium Tour: stadiumtour.psg.fr/en

Paris Saint-Germain F.C.

Kælenavn: Les Parisiens
Grundlagt: 12. august 1970
Stadion: Parc des Princes (47.929 tilskuere)
By: Paris, Frankrig

Hvor køber man PSG-billetter?

Frankrigs mest vindende fodboldklub Paris Saint-Germain – oftest bare kaldet PSG – spiller på Parc des Princes i Paris. Stadionet har plads til knap 48.600 tilskuere, så der er altså tale om et mindre stadion sammenlignet med flere af de andre store klubber i Europa.

At Parc des Princes ikke er et særligt stort stadion betyder samtidig, at det kan være sværere at få billetter. Både til kampe i den franske Ligue 1 og i Champions League.

PSG-billetter bør udelukkende købes på én af to følgende måder:

  • Via det officielle billetsalg, som findes her: billetterie.psg.fr/en
  • Via et rejsebureau med speciale i fodboldrejser

PSG befinder sig i blandt de 10 bedste fodboldklubber i verden – hvilket gør dem til en populær klub på internationalt plan, og billetterne er derfor altid eftertragtede. Derudover er Paris Saint-Germain Frankrigs mest succesfulde klub.

Kombineret med et (i internationalt perspektiv) mindre stadion, betyder det at der ofte er rift om billetterne, så det handler om at være i god tid, hvis du vil sikre dig billetter på Parc de Princes.

Alle PSG-billetter på hjemmebane – og en del billetter på udebane – tilbydes i forsalg til medlemmer af PSG’s medlemsklub, som hedder Red & Blue, inden de udbydes i det officielle billetsalg.

Vil du sikre dig billetter, bør du altså tilmelde dig klubben for at få adgang til forsalget. Dette er dog ikke nødvendigt, hvis du køber billetter via et rejsebureau.

PSG-medlemskab

PSG’s medlemsklub hedder som sagt Red & Blue. Medlemmer af klubben får adgang til forsalg af PSG-billetter, før de bliver udbudt i det officielle billetsalg. Det gælder samtlige billetter på hjemmebane og også en del kampe på udebane, herunder kampe i Champions League.

Det er altså en stor fordel at være medlem af klubben, hvis du vil sikre dig billetter til en PSG-kamp.

Et medlemskab koster i 2023/2024-sæsonen 24,90€

Udover at give adgang til det eksklusive forsalg for medlemmer, får du også en række andre fordele som klubmedlem, herunder rabat i shoppen, rabat på Stadium Tours, mulighed for eksklusive meetups med PSG-spillere og adgang til PSG TV Premium.

Du kan læse mere om fordelene og købe PSG-medlemskab her: en.psg.fr/redblue.

PSG-billetpriser 2023/2024

Priserne på PSG-billetter varierer afhængigt af plads på stadion, liga og kamp. Billetter til kampe i den franske Ligue 1 er typisk meget overkommelige prismæssigt, mens priserne stiger i Champions League.

Det er generelt billigere at købe billetter på endetribuner end på langsider. Billetter til Ligue 1 kan fås helt ned til 30€, mens billetpriser til Champions League oftest er på minimum 100€.

Du finder det online billetsalg her: billetterie.psg.fr/en.

Køber du billetter via et rejsebureau, er priserne typisk en smule højere. Det kan dels skyldes, at der er tale om bedre pladser, men derudover er der ofte tillagt en pris for administration af billetterne – altså en indtægt til rejsebureauet. Det er dog en lav pris at betale for at sikre sig PSG-billetter.

VIP-billetter til PSG

PSG byder på muligheden for at få en mere eksklusiv oplevelse, når du ser en kamp. Du kan vælge mellem forskellige VIP-billetter, som spænder over bedre pladser på stadion med mere behagelige sæder, adgang til private lounges eller muligheden for “fine dining” med lækre franske delikatesser.

På netop Parc des Princes er VIP-billetter attraktive. Mange af VIP-områderne er allerede i starten af sæsonen fuldt bookede af sæsonkortholdere, som har booket VIP-adgang for hele sæsonen.

Ønsker du en VIP-oplevelse, skal du altså være hurtig. Særligt til de store kampe.

Du kan se dine muligheder for VIP-billetter til PSG her: billetterie.psg.fr/vip

VIP-billetter er oplagte, hvis I er en gruppe, der vil opleve kampen sammen, eller hvis I ønsker en mere eksklusiv oplevelse, for eksempel i forbindelse med et erhvervsarrangement.

Hvornår starter billetsalget?

PSG-billetter sælges løbende gennem sæsonen. Typisk begynder billetsalget til de første kampe kort efter, at kampene offentliggøres i henholdsvis franske Ligue 1 og Champions League.

Der åbnes først for klubmedlemmer i forsalget, og efterfølgende åbnes der for det officielle billetsalg – såfremt der er flere billetter tilbage.

Vil du have adgang til forsalget, skal du melde dig ind som klubmedlem. Der kan være begrænsede billetter tilbage i det officielle billetsalg, og indimellem meldes der helt udsolgt allerede efter forsalget.

PSG-billetter med et rejsebureau

For at sikre dig PSG-billetter, hvis du selv vil købe billetterne, bør du melde dig ind i medlemsklubben først for at have en chance. Billetter udbydes nemlig i forsalg til medlemmer, inden det officielle billetsalg starter. Det gælder alle kampe på Parc des Princes.

Du kan dog slippe for både at melde dig ind og at sidde klar ved tasterne – og samtidig sikre dig PSG-billetter til selv de mest eftertragtede kampe. Det gør du ved at købe en samlet fodboldrejse til PSG via et rejsebureau.

Rejsebureauerne har en mængde billetter til rådighed uafhængigt af forsalget og det officielle billetsalg. Det vil altså sige, at du er sikret billet, når du køber en fodboldrejse.

Nogle af rejsebureauerne tilbyder, at du kan nøjes med at købe kampbillet, hvis du ønsker det, mens andre udelukkende sælger PSG-billetter som en del af en samlet fodboldrejse.

Den nemme løsning er at vælge en fodboldrejse, der både inkluderer billetter, hotel og fly. Der kan nemlig også være stor efterspørgsel på flyafgange og centralt beliggende hoteller – særligt når det kommer til store kampe. Og i det hele taget er Paris ét af de mest eftertragtede rejsemål på verdensplan.

Med en fodboldrejse er du ikke kun sikret billetter til kampen; du er også sikret flybilletter på de valgte tidspunkter og et anbefalelsesværdigt hotel i umiddelbar nærhed af Parc des Princes. Nemmere bliver det ikke.

Find billetter til PSG i 2023/2024

Pas på falske PSG-billetter

PSG befinder sig på top 10 over de mest succesfulde fodboldklubber i verden, og når man befinder sig på netop dén liste, er der altid rift om billetterne. Det gælder særligt billetter til større kampe mod andre af de store, europæiske klubber.

Netop fordi der er stor efterspørgsel på PSG-billetter, er der desværre også et marked for falske billetter.

Møder du op til en kamp med en billet, der viser sig at være falsk, bliver du nægtet adgang til stadion – og du går dermed glip af kampen. Det gælder også en umiddelbart gyldig billet, som er solgt til flere forskellige købere, og som dermed er blevet ugyldig.

Det anbefales aldrig at købe billetter i privat salg. Hverken via online markedspladser eller tredjepartsudbydere. Det er næsten umuligt at sikre, at de er ægte og ikke er solgt flere gange.

Vil du undgå falske billetter, bør du udelukkende købe dem i det officielle billetsalg eller via en fodboldrejsearrangør.

Du kan også være heldig i det officielle PSG-gensalg, hvor du på en sikker måde kan købe billetter fra andre, der har fortrudt deres køb eller ikke får brug for deres billetter alligevel.

Du kan finde det officielle PSG-gensalg, kaldet Ticketplace, her: billetterie.psg.fr/ticketplace.

Billetter til Parc des Princes-tour

Den fulde PSG-oplevelse fås, hvis du kombinerer kampen med en stadiontur, hvor du får mulighed for at opleve Parc des Princes indefra. Det er en oplagt “opvarmning” til at se selve kampen.

Der er mulighed for rundvisninger på kampdage, men du kan også vælge at opleve stadion på en anden dag, hvis du har flere dage i Paris (hvilket kun kan anbefales).

Standard-billet (ikke på kampdage): fra 15€
Matchday-billet (på kampdage): fra 50€
Fødselsdags-tilbud til grupper: fra 650€

Du kan læse om alle de forskellige stadion tours og købe billetter her: stadiumtour.psg.fr/en.

Paris Saint-Germain F.C.

Kælenavn: Les Parisiens
Grundlagt: 12. august 1970
Stadion: Parc des Princes (47.929 tilskuere)
By: Paris, Frankrig