Fodboldrejser til Real Madrid

Sammenlign priser på fodboldrejser til Real Madrid i 2024/2025.

14. august 2024 | Uefa Super Cup
Real Madrid – AtalantaFra kr 5077
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldpakker.dk
Fly + 2 nætter
kr 6364
Hotel + billet
+
Fodboldpakker.dk
2 nætter
kr 5077

Guide til fodboldrejser til Real Madrid i 2024/2025

Real Madrid er én af de største klubber i Europa og verden (måske den allerstørste). Hjemmebanen Santiago Bernabéu, kan rumme mere end 80.0000 tilskuere – og typisk er stadion fyldt til randen.

Uanset, om du ønsker at sammensætte din fodboldrejse til Real Madrid selv, eller om du er interesseret i en pakkerejse, guider vi dig her til den bedste fodboldoplevelse.

Officielle Real Madrid-links

Billetsalg: realmadrid.com/tickets
Medlemskab: madridistas.com
VIP-billetter: realmadrid.com/vip
Tour Bernadéu: realmadrid.com/tour-bernabeu

Real Madrid Club de Fútbol

Kælenavn: Los Blancos
Grundlagt: 6. marts 1902
Stadion: Santiago Bernabéu (81.044 tilskuere)
By: Madrid, Spanien

Real Madrid-billetter 2024/2025

Det er generelt om at være i god tid, hvis du vil have fingrene i nogle af de eftertragtede billetter til Real Madrid-kampe. Det gælder i særdeleshed kampe i Champions League og kampe mod ærkerivalerne FC Barcelona og Atlético Madrid.

Selvom det kan være fristende at købe billetter i gensalg eller via tredjepart, anbefaler klubben udelukkende at købe billetter via det officielle billetsalg for at undgå falske billetter, overpris eller anden form for snyd. Du kan også vælge at købe billetter som en del af en samlet fodboldrejse hos en dansk udbyder, da kampbilletter her er inkluderet. På den måde er du også sikret billetter til kampen, selvom efterspørgslen er stor. Du kan læse mere om køb af samlede fodboldrejser nederst på siden.

Billetter via det officielle billetsalg kan købes her: www.realmadrid.com/tickets.

Billetpriser til Real Madrid

Prisen på Real Madrid-billetter afhænger af din placering på stadion.

 • Lateral Este: €100-€215
 • Lateral Oeste: €80-€215
 • Fondo Norte: €50-€135
 • Fondo Sur: €50-€135

Det er billigst at købe billetter på 3. og 4. niveau, mens det er dyreste at købe billetter på Grandstand.

Medlemskab af Real Madrid

Er du inkarneret Real Madrid fan, bør du overveje et medlemskab er medlemsklubben Madridistas. Udover, at det støtter klubben, får du også en række rabatter og fordele med et medlemskab.

Det koster €35 at blive medlem af Real Madrid klubben Madridistas. Medlemskabet kommer med følgende fordele:

 • 15% rabat i webshoppen
 • “Hala Madrid” online magazine
 • Konkurrencer og rabatter
 • Månedlige præmieudtrækninger blandt medlemmer
 • Årlig udtrækning om en rejse til Madrid blandt medlemmer
 • Velkomstpakke og årlig medlemspakke
 • Nyheder direkte på mail
 • 20% rabat på stadium tour
 • 15% rabat på basketballbilletter
 • Adgang til særlige VIP-billetter

Du kan købe medlemskab af Real Madrid her: www.realmadrid.com/international.


Santiago Bernabéu hjemmebane for Real Madrid siden 1947.

VIP-billetter til Real Madrid

Hvis du går efter den fulde fodboldoplevelse, hvor der ikke skal spares på noget – eller hvis du gerne vil imponere dine rejsepartnere – så skal du have fat i VIP-billetter. Her er der både gode kampbilletter, mad og ophold i loungeområder før og efter kampen inkluderet.

Ønsker du at købe VIP-billetter, kan du vælge mellem følgende siddepladser- og områder:

 • Silver Club, 2nd tier
 • Silver Club 409/410
 • Silver Club, 1st tier

Udover pladser med 360° udsyn, får du også gourmet catering og personlig betjening med i købet – uanset valget af plads. Med en VIP-billet får du adgang til området og mad to timer før kampstart og 90 minutter efter kampens afslutning. Selve spisning og ophold før og efter kampen foregår 500 meter fra stadion på NH Collection Eurobuilding Hotel.

VIP-billetter kan købes her: realmadrid.com/vip/matchday-hospitality.

Fodboldrejser til Real Madrid med fly og hotel

Ønsker du selv at sammensætte din fodboldrejse til Real Madrid, skal du købe kampbillet, hotelophold og flybillet. Til de meget eftertragtede kampe kan det være svært at få fat i kampbilletter, og du bør derfor ikke bestille hotelophold og flybilletter før efter billetsalget – medmindre du bestiller med afbestilling.

Transport til og fra Madrid Lufthavn

Det er oplagt at flyve til Madrid Lufthavn, når du skal opleve en Real Madrid-kamp. Det kræver typisk en mellemlanding at komme fra Danmark til Madrid med fly. Når du kigger på flybilletter, skal du dermed kigge på den samlede flyvetid, så du ikke risikerer en dagsrejse på grund af en dagslang mellemlanding.

Det tager 30-40 minutter at komme fra lufthavnen til Santiago Bernabéu med offentlig transport. Det tager til gengæld kun 10-15 minutter i bil. Du kan eventuelt overveje at bestille transfer på forhånd eller leje en bil til afhentning i lufthavnen.

Mere info om Madrid Lufthavn kan findes her: www.aena.es.

Her skal du bo i Madrid

Det er naturligvis anbefalelsesværdigt at bo i nærheden af stadion, så det er nemt at komme til og fra kampen. Santiago Bernabéu er bogstaveligt talt beliggende midt i Madrid, så der er masser af hoteller at vælge imellem – og selvsamme hoteller er oplagte i forhold til sightseeing i Madrid.

Følgende hoteller ligger i meget kort afstand til stadion:

 • AC Hotel by Marriott Aitana
 • AC Hotel by Marriott Cuzco
 • H10 Tribeca
 • Hotel NH Madrid Paseo de La Habana
 • Roisa Hostal Boutique

Vælger du hoteller, der ligger lidt længere væk, kan du typisk få et værelse til en lidt lavere pris. Til gengæld skal du så betale for taxa eller anden transport til og fra stadion.

Når du alligevel er i Madrid for at se fodbold, bør du bestemt forlænge rejsen med mindst et par dage for at opleve noget af alt det, Madrid har at byde på – og det er ikke så lidt endda.

Nogle af de mest populære kulturelle og historiske oplevelser i Madrid er følgende:

 • Plaza Mayor
 • Royal Palace
 • Prado Museum
 • El Retiro Park
 • Puerta del Sol
 • Thyssen-Bornemisza National Museum
 • Cibeles Fountain
 • Reina Sofia Museum

Dertil kommer den mangfoldighed af shoppingmuligheder, Madrid byder på.

Du kan få endnu mere inspiration til, hvad du skal lave, når du er i Madrid, her: www.esmadrid.com.

Sådan kommer du til Santiago Bernabéu

Fra lufthavnen tager det en halv times tid at komme til Santiago Bernabéu med offentlig transport. Tager du taxi, transfer eller bil, tager det kun 10-15 minutter. Vælger du et af de nævnte hoteller, er transporttiden fra lufthavnen nogenlunde den samme, da de ligger tæt ved stadion.

Fra hotellet til stadion kan du typisk gå. Vælger du et hotel lidt længere væk, kan du enten hoppe på en taxi eller tage offentlig transport i form af enten bus eller tog, afhængigt af hotellets beliggenhed.

Du kan læse mere om Santiago Bernebéu og transport hertil via klubbens egen guide her: www.realmadrid.com/bernabeu-stadium.

Bernabéu Tour og museum

Du må ikke snyde dig selv for en rundvisning på det imponerende Santiago Bernabéu, når du er i Madrid for at se Real Madrid spille på hjemmebane.

En rundvisning på stadion koster €15 for en standard voksenbillet ved køb online. Købes billetten fysisk på stadion, er den €3 dyrere.

Billetten giver adgang til stadium tour og entré til Real Madrid Museum. Derudover kan du opleve en særlig fotomontage af spillerne, gå rundt om banen, opholde dig i æresboksen og omklædningsrummet, opleve spillertunnellen og sidde i presserummet. Det er i sandhed en oplevelse ud over det sædvanlige.

Du kan bestille billetter til rundvisning her: www.realmadrid.com/tour-bernabeu.


Fremtidens Santiago Bernabéu skal efter planen stå færdigt i løbet af 2023.

Fodboldrejser til Real Madrid med et rejsebureau

Der er mange fordele ved at købe en samlet fodboldrejse til Real Madrid med et rejsebureau. For det første behøver du ikke at sidde klar ved tasterne, så snart det officielle billetsalg går i gang. Med en pakkerejse er du sikret billetter til selv de mest eftertragtede kampe.

Du behøver heller ikke deltage i kampen om de gode hoteller og flybilletter, der typisk også bliver revet væk omkring kampdage. Til gengæld kan du slappe af og i ro og mag glæde dig til turen. Du er nemlig sikret fodboldbilletter, flybilletter og et godt hotel i nærheden af stadion.

Madrid har masser at byde på udover fodbold, og hvis du gerne vil kombinere fodboldrejsen med sightseeing eller bjergvandring, er det typisk ikke et problem at forlænge opholdet i den ene eller anden ende, så det passer til lige akkurat den måde, du gerne vil rejse på.

Find fodboldrejser til Real Madrid i 2024/2025