Fodboldrejser til Chelsea FC

Sammenlign priser på fodboldrejser til Chelsea i 2023/2024.

15. april 2024 | Premier League
Chelsea – EvertonFra kr 1611
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 1611
20. april 2024 | FA Cup
Manchester City – ChelseaFra kr 5995
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 5995
23. april 2024 | Premier League
Arsenal – ChelseaFra kr 3995
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 4498
Hotel + billet
+
La Travel
1 nat
kr 4995
Billet
Olka Express
kr 4425
La Travel
kr 3995
27. april 2024 | Premier League
Aston Villa – ChelseaFra kr 825
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 1778
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 2295
Billet
Olka Express
kr 825
2. maj 2024 | Premier League
Chelsea – TottenhamFra kr 2165
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 3226
Billet
Olka Express
kr 2165
5. maj 2024 | Premier League
Chelsea – West HamFra kr 2055
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 3190
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 3595
Billet
Olka Express
kr 2055
19. maj 2024 | Premier League
Chelsea – BournemouthFra kr 1505
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 3840
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 2995
Billet
Olka Express
kr 1505

Guide til fodboldrejser til Chelsea i 2023/2024

I denne guide finder du information omkring alt hvad der er værd at vide om fodboldrejser til Chelsea FC. Du kan læse om hvordan du skaffer billet til Chelsea-kampe, og du finder gode råd til hvad en rigtig fan skal opleve på en fodboldrejse til Stamford Bridge i London.

Start din næste fodboldrejse til Chelsea FC her.

Officielle Chelsea-links

Billetsalg: chelseafc.com/tickets
Medlemskab: chelseafc.com/membership
Billetpriser 2023/2024: chelseafc.com/tickets-prices
VIP-billetter: chelseafc.com/hospitality
Sæsonkort: chelseafc.com/season-tickets

Chelsea Football Club

Kælenavn: The Blues
Grundlagt: 10. marts 1905
Stadion: Stamford Bridge (40.341 tilskuere)
By: London, England

Fodboldrejser til Chelsea med fly og hotel

At købe pakker med fodboldrejser til Chelsea med fly, hotel og kampbilletter er blevet populært. Og med god grund. Det er både nemt for dig og du får en oplevelse for livet.

Chelsea har i årevis været et top-hold i Premier League. Chelsea-kampe er altid fyldt med de mest entusiastiske fans. Når du tager til London for at se Chelsea spille, vil du helt sikkert kunne mærke en elektrisk spænding i luften. Stamford Bridge er smuk og spillerne er nogle af de absolut bedste i verden. Noget af det mest fantastiske ved en fodboldrejse til Chelsea er uden tvivl stemningen og oplevelsen af fodbold på højeste niveau. Som ægte fan af Chelsea er en fodboldrejse til London bestemt noget, du ikke vil gå glip af.

Chelsea er en af ​​de mest succesrige klubber i engelsk fodbold. Holdet har vundet adskillige trofæer gennem årene, herunder Premier League, FA Cuppen, League Cup, Europa League og Champions League. Som sagt har klubben også en entusiastisk fanskare. Og det gør Stamford Bridge til et af de mest skræmmende spillesteder for deres modstandere at spille i – og det er den stemning du skal tage til Chelsea for!

De engelske fans kan bare noget, når det kommer til at sætte en stemning. Det er en fantastisk oplevelse at være en del af, og du bør bestemt tage på en fodboldrejse til Chelsea mindst én gang i dit liv. Når du først har været på én fodboldtur til en Premier League-kamp i London, så kommer du tilbage efter mere.

Når du tager på en fodboldrejse til Chelsea med fly og hotel, så gør dig selv den tjeneste også at se noget af London. Planlæg et par ekstra dage, eller sørg for at du ikke bruger tiden på at sidde på hotellet, så du kan få den fulde oplevelse af Chelsea-bydelen og nyde hjertet af London med alt, hvad det har at byde på.

Chelsea FC har hjemme i London Borough of Kensington & Chelsea. Bydelen er et fint område i London og har nogle af Londons mest berømte vartegn, som Buckingham Palace, Kensington Palace og Hyde Park. Chelsea er også kendt for sine eksklusive shopping- og spisemuligheder.

Når du har bestemt dig for, at tage afsted på en fodboldrejse, så gør det nemt og simpelt som muligt. Køb din fodboldrejse gennem et rejsebureau. Så får du booket alt og planlagt alt for dig. Slut med besværlig og uigennemskuelig planlægning. Hop ind på rejsebureauet, vælg din klub og hvilken kamp du vil se. Så bliver alt fra flybilletter til hotel og kampbilletter arrangeret for dig.

Sådan kommer du til London

Når du skal til London, skal du rejse med fly, da det er den hurtigste og nemmeste måde at komme dertil. Der er flere lufthavne i nærheden af ​​Chelseas hjemmebane Stamford Bridge. Fx Gatwick, Heathrow og City Airport.

Når du rejser fra Danmark til London, vil du højst sandsynligt flyve fra Københavns Lufthavn til Heathrow lufthavn, da dette er den mest benyttede flyrute.
Alternativt, hvis du er tættere på Hamborg Lufthavn, kan du også flyve derfra til Heathrow lufthavn. Men det afhænger selvfølgelig også af den fodboldrejse du har købt hos rejsebureauet. Alt dette vil du kunne se, når du booker din rejse, ellers tag kontakt til rejsebureauet og få planlagt den del af rejsen.

Når du er landet, har fået din bagage og er tjekket ud af lufthavnen, så er det kun en kort tur med taxa eller offentlig transport til hotellet eller direkte til stadion, alt efter hvordan din tur er planlagt og hvor du skal overnatte.

Det vil tage dig cirka 15-30 minutters transport fra lufthavnen til det centrale London, hvis du fx tager med Heathrow eksprestog (heathrowexpress.com).

Der er ingen tvivl om, at i London er offentlig transport og taxa de bedste måder at komme rundt på for turist. Det vil spare dig for en masse tid og besvær. At anskaffe sig en lækker lejebil i lufthavnen kunne lyde fristende, men at køre rundt i London i bil og forsøge at manøvrere rundt i de tilstoppede og befærdede gader, det er ikke en særlig stor fornøjelse. Specielt ikke, hvis man ikke er vant til at køre i travle storbyer. Og så vil du i øvrigt også spare dig selv for, at skulle finde parkeringspladser. Medmindre selvfølgelig at hotellet stiller dedikerede parkeringspladser til rådighed.

Her skal du bo i London

Når du leder efter et sted at bo i nærheden af ​​Stamford Bridge, er en af ​​de gode muligheder og oplevelser Millennium- & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club. Det ligger lige ved siden af ​​stadion og er et hotel i topklasse. Det vil uden tvivl give dig den fulde Chelsea-oplevelse.

Et andet godt sted at bo nær Stamford Bridge er Cheval Harrington Court ved South Kensington. Hotellet får gode anmeldelser af besøgende og ligger mindre end 2 km fra Stamford Bridge.

Inden for gåafstand til stadion er også Park Grand London Kensington. Det er beliggende i det eksklusive område af Kensington, og giver den perfekte mulighed for at opleve London.

Hvis du leder efter en mere budgetvenlig mulighed, så er Ibis London Earls Court et godt valg. Det ligger også kun få minutter fra Chelseas stadion og tilbyder værelser fra bare 60 £ per nat. Derudover får du adgang til alle standardfaciliteter som fx WiFi og morgenmad.

Når du booker din fodboldrejse til Chelsea via et rejsebureau vil du i de fleste tilfælde få et udvalg af virkelig lækre 3- og 4-stjernede hoteller, som ligger i kort afstand til Stamford Bridge, og nær mange seværdige steder i London. På disse hoteller har du alt du har brug for, for at få en god oplevelse.

Der er masser af steder at bo i London, hvor du vil være i nær afstand fra ​Chelseas stadion. Så når du booker din fodboldrejse til Chelsea, får du masser af muligheder for at vælge et hotel, der passer til dine behov, og med den perfekte beliggenhed.

Fodboldbilletter til Chelsea FC

Chelsea-billetter kan købes via Chelseas officielle hjemmeside på chelseafc.com/tickets. Billetter vil generelt blive udsolgt ret hurtigt, så det er vigtigt at købe dem i god tid. Og selvfølgelig kan priserne for billetter variere afhængigt af modstanderen, turneringen og stadie i den givne turnering.

At være medlem af Chelsea FC har sine fordele, når det kommer til køb af billetter til kampene. Som medlemmer får du rabat på billetpriserne, samt “førsteret” til at købe billetter, inden de sættes i salg til offentligheden.

Derudover har man som medlem chancen for, at vinde præmier ved at deltage i lodtrækninger. Det er uden tvivl fantastisk at se en kamp på Stamford Bridge uden at skulle betale fuld pris for billetten.


Stamford Bridge er oprindeligt fra 1877.

Medlemmerne får også loyalitetspoint, når de køber billetter. Loyalitetspointene kan få dig foran i køen, når du skal købe billetter. Jo flere point, jo lettere bliver det at købe billetter til de store og højt profilerede kampe.

Som medlem af Chelsea FC får du i øvrigt også rabatter i Chelsea megastore, når du køber dit fan-udstyr.

Hvad koster et medlemskab af Chelsea FC?

Der er forskellige typer af medlemskaber hos Chelsea. De forskellige medlemskaber er baseret på hvor du bor. Fx i UK eller i udlandet, samt om du er voksen eller ung/barn. Læs mere på chelseafc.com/memberships.

Priser for Chelsea FC medlemskab 2023/2024
Voksen medlemskab – Global – £32
Adult Original – UK – £50
Adult Original – Europe – £55
Adult Original – ROW – £60
Junior – UK (0-12) – £25
Junior – EUR (0-12) – £30
Junior – ROW (0-12) – £35
Teen Member – UK (13-19) – £25
Teen Member – EUR (13-19) – £30
Teen Member – ROW (13-19) – £35

Priser på Chelsea FC-billetter

Prisen på billetter kan variere afhængigt af en række faktorer. Modstanderen påvirker helt klart prisen. Hvis Chelsea spiller mod et højt profileret hold som fx Manchester United eller Liverpool, vil billetter generelt være dyrere, end hvis de spiller mod Sunderland eller Burnley.

Derudover kan årstiden også påvirke billetpriserne. Billetter til kampe, der afvikles i juleperioden, fx på Boxing Day, vil generelt være dyrere end billetter til kampe, der afvikles midt i sæsonen.

Der er også forskellige prisklasser og billetkategorier baseret på hvilken turnering Chelsea spiller i, og på hvilket tidspunkt i turneringen kampen er.
Placering af dit sæde på stadion giver også forskellige prisniveauer.

Chelsea FC har valgt, at dele priserne for Premier League-kampe op i kategorier. Pris-kategorierne fortæller noget om hvor profileret modstanderen er og hvor eftertragtede billetterne er.

Der er følgende kategorier:

 • AA-billetter
 • A-billetter
 • B-billetter

AA-billetter er til topkampe mod Man. Utd., Man. City, Liverpool, Tottenham og Arsenal.

Overblik over billetpriser for 2023/2024

AA-billetter:
Voksne: £53 til £76*
Unge og pensionister: £19,50 til £27,50**

A-billetter:
Voksne: £49 til £66*
Unge og pensionister: £18 til £26**

B-billetter:
Voksne: £44 til £61*
Unge og pensionister: £18 til £26**

* Spar £5 som medlem / ** Spar £2,5 som medlem

Sæsonkort til Stamford Bridge

Hvis du ser mange Chelsea-kampe hver sæson, bør du overveje at købe sæsonkort. De koster omkring 8.000 kr for voksne og halvdelen for børn og pensionister.

Hvis du har et sæsonkort, kan du faktisk sælge dine billetter, hvis de er nogle kampe som du ikke kan komme til. Læs mere på chelseafc.com/season-tickets.

Chelsea VIP-billetter

Der findes en lang række muligheder for, at få VIP-billetter til en Chelsea-kamp. Men lad det være sagt med det samme, du skal være hurtigt ude. VIP-billetter kan være udsolgte for de næste mange kampe.

Du kan få VIP-billetter fra omkring 2.000 kr og op. Prisen afhænger af modstanderen, og så selvfølgelig den VIP-pakke og oplevelse du vil have.

Alt efter hvilke VIP-billetter du har valgt, så giver de fleste adgang til gode siddepladser på stadion, lidt forfriskninger før og under kampen og en lækker middag.

Du kan også vælge den helt store VIP-pakke med lækre forfriskninger, en tur gennem spillertunnellen før kampen plus en meet & greet med en spiller fra førsteholdet. Her vil priserne ligge omkring 7.000 kr. Og så får du selvfølgelig også en eksklusiv placering under kampen.

Får du ikke præcist de VIP-billetter du har ønsket dig, så kan du skrive dig op på en venteliste og se om billetterne skulle blive ledige. Se alle mulighederne for March Day VIP-pakker på chelseafc.com/matchday-packages.

Sådan kommer du til Stamford Bridge

Der er mange måder at komme til Stamford Bridge på. Men det afhænger selvfølgelig af, hvor du er på vej fra. Kommer du direkte fra lufthavnen eller er det fra et hotel i nærheden. Det er sandsynligvis fra et nærliggende hotel, hvis du har købt din Chelsea fodboldrejse gennem et rejsebureau. Deres hoteller ligger nemlig i kort afstand fra Stamford Bridge, så du kan formentligt vælge, at tage den på gåben og nyde vejen til stadion sammen med de mange andre Chelsea-fans.

Er du i bil, findes der parkering nær stadion mod betaling. Det kan dog være en dyr fornøjelse på kampdagene. Der er også begrænset plads, så her ville det være en god idé at komme (meget) tidligt. Så du bør tage den massive trafik i London i betragtning.

Hvis du tager offentlig transport, er en god mulighed at tage metroen. Den nærmeste metrostation til Stamford Bridge er Fulham Broadway, og derfra er det kun tre minutters gang til Stamford Bridge. Så her kan du også feste med de andre Chelsea-fans, som skaber stemning på vejen til stadion.

Chelsea FC stiller også shuttlebusser til rådighed fra flere forskellige steder i det centrale London. Så tjek evt. muligheden for at køre med den, hvis du overnatter et stykke vej fra stadion.

Som du kan se, er der masser af muligheder for, hvordan du kommer til stadion på kampdagen. Så find den løsning, der passer bedst til din placering, din lyst og det program du har lagt for dagen.

Fodboldrejse til Chelsea med et rejsebureau

Når du køber fodboldrejser via et rejsebureau som specialiserer sig i fodboldrejser, så bliver det hele stort set ordnet for dig. Du finder den fodboldrejse du gerne vil på og så sørger rejsebureauet for, at du får de rette billetter til kampen, flybilletter og overnatning på hotel.

Det er så nemt som det kan være, at bestille en fodboldrejse via et rejsebureau, som er vant til at håndtere og arrangere sådanne events.

Så køb din fodboldrejse hos et rejsebureau, så du med ro i sindet kan glæde dig til fodboldturen. Og i øvrigt slappe af og nyde din rejse, når du så endelig kommer afsted.

Hermed en række fordele ved, at købe en fodboldrejse gennem et rejsebureau:

 • Ingen grund til at bekymre dig om kampbilletterne, rejsebureauet sørger for at du får officielle og gyldige billetter til Chelsea-kampen.
 • Du får bedre priser og tilbud på hotel og fly, når du booker en fodboldrejse som pakke gennem et rejsebureau. Ofte har rejsebureauer særlige aftaler med hoteller, flyselskaber og fodboldklubber, hvilket giver dig den lavere pris og/eller mulighed for opgraderinger. Og mulighed for rabatter på yderligere oplevelser i forbindelse med kampen.
 • En afgørende ting for de fleste er, at man slipper for besværet med at lave bestillinger og time de forskellige ting separat. Det er ikke nemt at få tilpasset og organiseret alt som flybilletter, transport, kampbilletter, hoteller og så videre. Du ville også skulle stole på mange forskellige aktørere i stedet for kun ét enkelt rejsebureau, der vil hjælpe dig med alt. De kan også tage sig af eventuelle problemer, du kan støde på undervejs på din tur.
 • Rejsebureauet har ofte også adgang til eksklusive billetter til visse kampe, som måske ikke er tilgængelig for “almindelig” fodboldfans. Dette kan være billetter til udsolgte kampe eller store kampe mellem rivaler.
 • Nogle bureauer har også mulighed for aktiviteter, såsom sightseeingture eller særlige rabatter på merchandise i samarbejde med fodboldklubbens fanbutik.
 • Du vil få professionel rådgivning om, hvilke steder der passer bedst til din ønskede rejseoplevelse, samt hvordan du evt. skal opføre dig og agere i forskellige områder, og hvor du burde tage hen og hvor du måske ikke skal tage hen.
 • Få altid præcise, vigtige og ekspertoplysninger om transport, hotel, rutevejledning, oplevelser, beværtninger og lokalområdet.
 • Du får også en rejsegaranti, som sikre dig, at du ikke mister dine penge eller din fodboldrejse, hvis noget skulle forhindre dig i at komme afsted, som fx at bureauet går konkurs eller lignende.
 • Der gives prisgaranti på din rejsepakke, så du er sikret imod eventuelle prisstigninger eller store ændringer i valutakurserne.
 • Plus du får en kamp- og billetgaranti.

Find fodboldrejser til Chelsea i 2023/2024


Stamford Bridge i London – hjemmebane for Chelsea FC.

Ekstra Chelsea-oplevelser

Der er en række ekstra ting, som du kan opleve, når du skal se Chelsea FC. For eksempel kan du tage på en stadionrundvisning på Stamford Bridge. Du kan også besøge Chelsea FC Museum, som ligger i forbindelse med ​​stadion. Museet har en bred vifte af udstillinger, herunder selvfølgelig de mange trofæer, spillertrøjer og andre specielle og betydningsfulde samleobjekter fra klubbens historie.

Den ultimative oplevelse på museet for hardcore fodboldfans er naturligvis The Legends Tour. Det vil bringe minder tilbage til tidligere topspillere og ikoniske opgør og kampe. Du får en tur ned ad memory lane – så gør dig klar til at få gåsehud. Dette er en tur, du ikke må gå glip af! Du får i den fulde rundvisning lov til, at sidde i omklædningsrummet, gå gennem spillerens tunnel op til banen. Du får en tur langs græsset og meget meget mere – i 1,5 time fyldt med minder og smil fra øre til øre. Og oven i købet får du en tour-guide på rundvisningen som er en ægte Chelsea-legende. Måske endda den legendariske Gianfranco Zola.

Du kan komme på flere forskellige rundvisninger. Fra almindelige stadion- og museumsture til VIP- og privat-tour. Chelsea-stadion-rundvisningerne er prissatte fra så lavt som 200 kr for voksne, og endnu billigere for børn og familiebilletter. Hvis du vil have “hele pakken” med VIP eller privat-tour vil det for voksne være omkring 1.000 kr. VIP- og privatture inkluderer også 2-retters menu hos Frankie’s.

Så når du bestiller din fodboldrejse, bør du helt sikkert prøve at få den fulde Chelsea-oplevelse og også bestille en rundvisning på Stamford Bridge og museet.

Stadionture og besøg på Chelsea museet har du mulighed for hele året rundt. Men book din plads tidligt. Så snart du har bestemt dig for at tage afsted. Det er meget populært med rundvisninger, og det skal du ikke snyde dig selv for.

Du kan se alle Chelsea stadion-tours og museum-oplevelser på chelseafc.com/stadium-tours-and-museum.

Om Chelsea FC

Klubben Chelsea Football Club og deres stadion Stamford Bridge ligger i bydelen Chelsea i hjertet af London.

Selve bydelen Chelsea grænser op til Themsen og ligger i gå-afstand til både Kensington Palace, Buckingham Palace og Big Ben. Forvent dog +1 vandring, hvis du vil gå fra fx Big Ben til Stamford Bridge.

Hvem er Chelseas største rivaler?

Chelseas største rivaler på landsplan er Liverpool og Manchester United. De har en lang og intens historie med alle disse klubber, og kampene mellem dem er altid fascinerende at se.

Til gengæld er Chelseas største lokale rivaler Fulham, Tottenham Hotspur og Arsenal. Alle tre klubber ligger tæt på hinanden i Greater London-området og har en lang historie med at konkurrere.

Også West London-klubberne, Brentford, West Ham og QPR (Queens Park Rangers) er rivaler. Men internationalt kendt er rivaliseringen mellem de tre klubber ikke så stor. I de tidligere dage (80’erne) havde Chelsea også en rivalisering i gang med Millwall.

Chelsea Football Club

Kælenavn: The Blues
Grundlagt: 10. marts 1905
Stadion: Stamford Bridge (40.341 tilskuere)
By: London, England