Fodboldrejser til Liverpool FC

Sammenlign priser på fodboldrejser til Liverpool FC i 2023/2024.

Ingen kampe pt.

Guide til fodboldrejser til Liverpool FC i 2023/2024

En fodboldrejse til Liverpool er derfor mere en blot en fodboldkamp på stadion. Det er en helhedsoplevelse af klubbens enorme historie og særlige atmosfære. Det er tanken om hvor mange store kampe der er blevet spillet på Anfield, og hvor mange legender der har trådt på samme græsplæne.

I denne guide kan du læse om hvordan du selv arrangerer fodboldrejsen til Liverpool. Du finder blandt andet info om flybilletter, hotelovernatning og billetter til Anfield. Du kan også læse om hvilke fordele der er ved at købe en samlet fodboldrejse gennem et rejsebureau.

Officielle Liverpool-links

Billetsalg: liverpoolfc.com/tickets
Medlemskab: liverpoolfc.com/membership
Billetpriser 2023/2024: liverpoolfc.com/tickets-prices
VIP-billetter: hospitality.liverpoolfc.com
Billetter til CL/EL: liverpoolfc.com/european-match

Liverpool Football Club

Kælenavn: The Reds
Grundlagt: 15. marts 1892
Stadion: Anfield (54.167 tilskuere)
By: Liverpool, England

Sådan kommer du til Liverpool

Ryanair flyver som de eneste direkte fra København til Liverpool. De flyver dog kun tirsdag og lørdag i begrænsede perioder. Kan du ikke få deres direkte flyvninger til at passe med din fodboldtur til Liverpool, findes der heldigvis andre muligheder.

Du kan enten vælge at flyve til Liverpool med en mellemlanding, eller også kan du flyve til Manchester i stedet. Fra Manchester kan du tage enten tog, bus eller bil til Liverpool. Det tager cirka en times tid til halvanden at komme fra Manchester lufthavn til Liverpool, uanset hvilket transportmiddel du vælger.

Tog fra Manchester lufthavn
Der kører tog hver halve time fra lufthavnen i Manchester. En envejsbillet til Liverpool koster mellem 5 og 20 britiske pund, alt efter hvilken afgang og selskab du vælger. For at komme til centrum af Liverpool skal du vælge tog mod enten Moorfields, Liverpool Lime Street eller Liverpool Central. Find togtider og køb billet på: thetrainline.com.

Bus fra Manchester lufthavn
Bussen afgår fra lufthavnen med lidt færre mellemrum. En enkeltbillet koster cirka fem pund hvis du booker den i forvejen. Se afgangstider og køb billet på: airporttransfers.manchesterairport.co.uk.

Bil fra Manchester lufthavn
Du kan også leje bil i lufthavnen eller bestille en privatchauffør. Det er ikke de billigste løsninger, men det giver klart mest komfort og fleksibilitet, og så kan du blive kørt direkte til dit hotel i Liverpool. Prisen for privatchauffør starter på omkring 85 pund for tre personer, og lidt over 100 pund for en 6-personers bil.

Her skal du bo i Liverpool

Havnefronten og centrum er perfekte steder at bo i Liverpool som turist og fodboldfan. Der er masser af pubber, barer og restauranter, og det er utroligt nemt at komme til stadion. Sider som trivago, booking.com eller hotels.com er alle fremragende til at finde din perfekte hotelovernatning. Her finder du kæmpe udvalg og du kan tilpasse din søgning så det passer til alle dine behov.

Et hotel i centrum som kan fremhæves er ‘The Shankly Hotel’. Et luksushotel dedikeret til den legendariske Liverpool-manager Bill Shankly med masser af Liverpool-memorabilia som udsmykning. Vil du hellere bo tæt på stadion kan følgende hoteller anbefales til dedikerede Liverpool-fans: 88 Anfield Road, The Arc Hotel eller The Flat Iron.

Fodboldbilletter til Liverpool

Liverpool FC står selv får det officielle billetsalg til klubbens hjemmekampe. Fodboldbilletter til Liverpool købes på: www.liverpoolfc.com/tickets-availability.

Billetsalget til Premier League, Champions League, FA Cup og Ligacuppen foregår på forskellige måder. Fælles for alle turneringer er dog, at klubbens medlemmer har forkøbsret. Hvis du skal have nogen chance for at skaffe billet på egen hånd, er du derfor nødt til at købe medlemskab til Liverpool FC.

Læs også vores guide til Liverpool-billetter.

Kort over Anfield Road

Sådan bliver du medlem af Liverpool FC
Der er to medlemskaber som giver forkøbsret på fodboldbilletter til Liverpool. Det er ‘full membership’ som koster £41.99 og ‘light membership’ som koster £26.99. Hvis du kun er interesseret i forkøbsretten på billetter, så vælg ‘light’ medlemskabet. Det fulde medlemskab giver ikke flere fordele i forhold til billetkøb, men indeholder en velkomstpakke og nogle større rabatter på merchandise. Du køber medlemskab til Liverpool via klubbens hjemmeside på: www.liverpoolfc.com/membership.

Sådan køber du fodboldbilletter til Liverpools Premier League-kampe
Fodboldbilletterne til Liverpools Premier League kampe bliver solgt over flere omgange. Hovedparten af billetterne bliver solgt til klubbens medlemmer, en uge i juli og en uge i november. I juli måned sælges billetter til den første halvdel af Premier League (indtil januar) og i november bliver billetterne til den sidste halvdel af sæsonen solgt (januar til maj). Det er vigtigt at pointere, at det kun er klubbens medlemmer der kan købe billetter til disse udsalg. Det er derfor det er så vigtigt at købe medlemskab, hvis du gerne vil skaffe billet selv.

Hvis du ikke når at købe billet i juni eller november, skal du vente på at resterende løsbilletter bliver sat til salg. Her er der yderligere forkøbsret til klubbens medlemmer og lokale fans. Seks uger inden kampstart tilbydes overskydende billetter til lokale medlemmer. Fire uger inden kampen kan lokale fans, med adresse i Liverpool, købe billetter. To uger inden får alle medlemmer muligheden for at købe billetter. Cirka en uge inden kampen bliver resterende billetter sat til salg for alle, men det er kun hvis der er flere tilbage (hvilket der meget sjældent er).

Sådan køber du fodboldbilletter Champions League, FA Cup og Ligacuppen.
Billetsalget til Liverpools Cup-kampe er lidt anderledes. Her skal du tilmelde sig et automatisk billetsystem ved sæsonens start. Du tilmelder dig de forskellige Cup-turneringer separat. Når du tilmelder dig, registrerer du dit kreditkort. Bliver du tildelt billet, trækkes pengene automatisk fra dit kort. Du er med i systemet så længe klubben deltager i den respektive turnering. Du kan ikke vælge hvilke kampe du vil se, og du kan ikke takke nej til billetten. Hvis du returnerer din billet, bliver du automatisk meldt ud af billetsystemet for resten af turneringen. Overskydende billetter til Champions League, FA Cup og Ligacuppen bliver sat til salg på samme måde som til Premier League.

Kæmpe efterspørgsel på Liverpool-billetter
Uanset om der er tale om Premier League, Champions League, FA Cup eller Ligacuppen, så er efterspørgslen på billetter til Liverpools kampe langt større udbuddet. Du skal derfor ikke regne med at der er billetter til overs i det åbne salg. Selv som medlem kan det være utroligt svært at skaffe Liverpool-billetter på egen hånd. Men der er heldigvis en løsning, hvorpå du kan komme ind og se Liverpool spille, uanset hvem de møder. Køb din fodboldrejse til Liverpool gennem et rejsebureau. Så er du garanteret en officiel kampbillet.

Fodboldrejser til Liverpool med et rejsebureau

Det kræver meget planlægning og arbejde at arrangere en fodboldrejse. Hvis du ønsker at slippe for besværet, så køb din fodboldrejse gennem et rejsebureau. Den allerstørste fordel ved at købe en pakkerejse til Liverpool, er uden tvivl at du er garanteret kampbillet. Som vi har beskrevet i denne guide, er det stort set umuligt selv at skaffe billet til de mest populære opgør. Det samme problem har rejseselskabet ikke. De har adgang til billetter til alle Liverpool-kampe.

Du kan vælge pakkerejser til Liverpool der blot inkluderer hotelovernatning og kampbillet. Så kan du selv stå for flybilletterne. Det giver dig mulighed for at tilrettelægge hvor mange dage du skal være afsted, hvis du eksempelvis gerne vil opleve Liverpool og England i længere tid.

Du kan også vælge at købe den komplette fodboldrejse. Den inkluderer både hotelovernatning, kampbillet og fly tur/retur fra Danmark. Dette er løsningen til dig som gerne vil have alt ordnet. Du skal ikke bekymre dig om noget som helst, men blot læne dig tilbage og nyde fodboldrejsen til Liverpool, som uden tvivl vil blive en fodboldoplevelse for livet.

Find fodboldrejser til Liverpool med i 2023/2024

Sådan kommer du til Anfield Road

På kampdage kører der særlige fodboldbusser fra centrum til Anfield Road. Det er buslinje 917 som kører fra ‘St Johns Lane’, der ligger lige overfor stationen ‘Liverpool Lime Street’. Busserne starter med at køre tre timer inden kampstart.

Du kan købe en gruppebillet til fire personer for 12 pund (retur). Du kan også tage buslinje 26 eller 17. De kører begge direkte til stadion. Er du i tvivl om hvordan du kommer til Anfield, kan du henvende dig til det team af hjælpere, som Liverpool har ansat på kampdage. De står på ‘Lime Street Station’ og tæt ved ‘Queen Square Bus Station’ fra cirka fire og en halv time inden kampstart.

De største Liverpool-kampe

Der er altid garanti for god stemning på Anfield uanset hvem Liverpool møder, men der er bare nogle kampe hvor stemningen når exceptionelle højder. I dette afsnit gennemgår vi de mest episke opgør, som enhver Liverpool-fan bør opleve live minimum én gang i livet.

Rivalopgøret mod Manchester United

Der er mange store opgør i engelsk fodbold, men hvis man er tvunget til at vælge det største, så kan man ikke komme udenom Liverpool mod Manchester United. Det er de to mest vindende klubber i engelsk fodbold. De har begge en rig historie med et hav af hjemlige og europæiske titler i trofæskabet.

Historie betyder meget i fodbold. Det betyder ikke noget om Manchester United ligger på førstepladsen eller midt i tabellen, når de kommer til Anfield. Både trænere, spillere og fans ved at det er kampen over dem alle. Det er de kampe hvor man kan blive udødeliggjort blandt klubbens fans, og de kampe hvor man kan blive til den helt store skurk. Så der er altid meget på spil, når Liverpool og United møder hinanden, uanset hvor i tabellen de to hold ligger.

Lokalopgøret mod Everton

Mange Liverpool-fans mener faktisk, at den bedste stemning på Anfield, er når Everton kommer på besøg. Hvis du en dag overværer Merseyside-derbyet, vil du helt sikkert tilslutte dig dette kor. Stemningen er altid lige på det der ekstra niveau, når bysbørnene fra Everton gæster Anfield. Det er uden tvivl en kamp der bør stå højest på din ønskeliste.

De nye rivaler – Manchester City

Der er ikke den samme historiske aura over kampen mod Manchester City, som når eksempelvis United kommer på besøg. Men hvad opgøret mangler i historisk betydning, opvejer det så sandelig for i nutidig rivalisering. En hvilken som helst Liverpool-fan vil uden tvivl kunne fortælle dig, hvor mange gange Manchester City har givet dem hjerteskår og søvnløse nætter, fordi de har snuppet mesterskabet i sidste sekund.

Det er de helt store følelser der er på spil, når Manchester City kommer til Anfield. Det er hævnens time. Og det kan tydeligt mærkes på stemningen. Den er altid fuldstændig elektrisk til dette nyklassiske rivalopgør.

’European Nights’ på Anfield

Alle der har oplevet det, siger der er noget magisk over Anfield til de europæiske opgør. Særligt når stadion danner ramme for de betydningsfulde knald eller fald-kampe, hvor de allerstørste europæiske fodboldklubber kommer på besøg. Det er de aftener, når alt står på spil, at Liverpool gang på gang viser at man aldrig nogensinde skal dømme dem ude. Alt kan ske på Anfield.

Et glimrende eksempel på dette var den 7. maj 2019, hvor mægtige FC Barcelona kom på besøg, i Champions League-semifinalens andet opgør. Barcelona havde vundet første kamp 3-0. Liverpool var uden stjernerne Mohamed Salah and Roberto Firmino. Ingen troede på de kunne avancere til finalen. Men Jürgen Klopps mandskab ville det anderledes. Med et magisk Anfield i ryggen, besejrede de Barcelona 4-0.

Alle der overværede kampen på stadion, vil uden tvivl huske denne oplevelse resten af deres liv. Giv dig selv muligheden for at opleve en af disse magiske aftener på Anfield, ved at købe en fodboldrejse til Liverpool. Det er med garanti alle pengene værd.

Læs mere om Liverpool-kampe.

Ekstra Liverpool-oplevelser

Liverpool er en af de klubber som gør allermest for at give deres fans nogle ekstraordinære oplevelser også uden for kampdage. Du kan eksempelvis komme på rundvisning af Anfield sammen med gamle Liverpool-legender. En af de legender der viser rundt er vores egen danske Liverpool-helt, Jan Mølby.

Du kan også booke ‘The Anfield Experience’. En komplet Liverpool FC oplevelse der tager intet mindre end seks timer. Foruden alle de normale ting du kan opleve på en rundvisning, inkluderer denne oplevelse også tre-retters frokost, spørgetime med en Liverpool-legende, autograf og billede sammen med Liverpool-legende og mulighed for at vinde en signeret Liverpool-trøje.

Læs mere om de mange forskellige tours og reserver tid på: stadiumtours.liverpoolfc.com.

Liverpool Football Club

Kælenavn: The Reds
Grundlagt: 15. marts 1892
Stadion: Anfield (54.167 tilskuere)
By: Liverpool, England