Bayern München-billetter

Sammenlign priser på Bayern München-billetter i 2023/2024.

17. april 2024 | Champions League
Bayern München – ArsenalFra kr 4535
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 8420
Hotel + billet
+
La Travel
1 nat
kr 4995
Billet
Olka Express
kr 4535
20. april 2024 | Bundesliga
Union Berlin – Bayern MünchenFra kr 4795
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 4795
27. april 2024 | Bundesliga
Bayern München – FrankfurtFra kr 2365
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 6424
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 3795
Billet
Olka Express
kr 2365
12. maj 2024 | Bundesliga
Bayern München – WolfsburgFra kr 2775
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 10119
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 4795
Billet
Olka Express
kr 2775

Guide til Bayern München-billetter i 2023/2024

Det kan være rigtig svært at få fingre i de populære Bayern München-billetter, da mange af dem sælges via lodtrækning til medlemmerne. Vil du sikre dig en billet, skal du derfor købe den gennem et rejsebureau.

I guiden her kan du læse om, hvordan du køber Bayern München-billetter, hvad billetterne koster, hvordan du melder dig ind i klubben. Læs også, hvordan du kan sikre dig billetter via et rejsebureau.

Officielle Bayern München-links

Billetsalg: fcbayern.com/tickets
Medlemskab: fcbayern.com/member
Billetpriser 2023/2024: fcbayern.com/prices
VIP-billetter: fcbayern.com/hospitality
Stadium Tours: allianz-arena.com/tour

FC Bayern München

Kælenavn: Der FCB
Grundlagt: 27. februar 1900
Stadion: Allianz Arena (75.000 tilskuere)
By: München, Tyskland

Hvor køber man Bayern München-billetter?

Den vindende tyske storklub Bayern München har hjemme på det imponerende Allianz Arena-stadion i München. Men selvom Allianz Arena har plads til 75.000 tilskuere, er der stadig rift om billetterne.

Af den årsag tilgodeses klubbens medlemmer nu, som får mulighed for at tilmelde sig lodtrækning af billetter. Ofte vil samtlige billetter i det officielle billetsalg til Bundesligaen blive solgt via lodtrækningen – og stadig mange vil stå tilbage uden en billet.

Billetter via det officielle billetsalg

Du køber som udgangspunkt billetter til Bayern München-kampe i det officielle billetsalg. Du finder det officielle billetsalg her: fcbayern.com/tickets.

Det er normalt muligt for medlemmer af klubben at tilmelde sig lodtrækningen af billetter for de enkelte kampe. De enkelte lodtrækninger finder sted 4-6 uger inden hver enkelt kamp.

Efterspørgslen er ofte høj på “ticket requests”, så der bliver ofte lukket for tilmelding til lodtrækningen. Du kan købe billetter via det officielle billetsalg, som er “restbilletterne” efter lodtrækningen samt billetter til kampe, der ikke har været i lodtrækning.

Du kan også købe billetter via det officielle billet-gensalg. Her kan private gensælge billetter, de alligevel ikke får brug for. Du finder det officielle billet-gensalg her: tickets.fcbayern.com/internetverkaufzweitmarkt.

En sidste mulighed er at købe billetter via et rejsebureau med speciale i fodboldrejser. Her kan du vælge udelukkende at købe billetter for at sikre dig en billet til en eftertragtet kamp, eller du kan købe hele pakken, der inkluderer fly og hotel i umiddelbar nærhed af stadion.

Køber du billetter via et rejsebureau, er du sikret billetterne til den ønskede kamp – også selvom du booker fodboldrejsen længe i forvejen og ikke er med i lodtrækningen. Der sælges nemlig særskilte billetter til rejsebureauer.

Billetpriser 2023/2024

Priserne for Bayern München-kampe er meget gennemsigtige. Klubben har inddelt pladserne på stadion efter farvekategorier, afhængigt af hvor gode pladserne er. Derudover er der en pris for Bundesliga-kampe og en pris for Champions League-kampe.

Du kan se oversigten over stadion her: fcbayern.com/stadium

Bundesliga-kampe og DFB-pokal
Rød: 80€
Orange: 60€
Grøn: 50€
Blå: 40€
Gul*l: 15€

Champions League-kampe
Rød: 130€
Orange: 110€
Grøn: 90€
Blå: 60€
Gul*: 19€

*Vær opmærksom på, at gule pladser er ståpladser.

Medlemmer af klubben får 2,50€ i rabat (én rabat per medlemskort). Der er dog ikke medlemsrabat på DFB Cup Matches.

Unge under 13 år, personer med handicap og personer over 65 år får 50% rabat på de ovenfor oplyste priser.

VIP-billetter

Allianz Arena byder på forskellige VIP-pakker, hvis oplevelsen skal være udover det sædvanlige. Arrangementerne finder sted i forskellige lounges og mødelokaler, og der er mulighed for forplejning.

Med VIP-billetter har du mulighed for at skabe den helt perfekte Bayern München-oplevelse. Og sammenlignet med mange andre VIP-billetter, er billetterne her ikke engang særlig dyre.

Billetprisen på VIP-billetter ligger på mellem 400€ og 500€ per billet. Priserne er inklusiv forplejning og drinks. Vær dog opmærksom på, at visse billetter kan kræve et minimumskøb af billetter. Det gælder særligt de private mødelokaler.

Du kan se en oversigt over alle VIP-billetter her: fcbayern.com/hospitality

Med en VIP-billet bliver fodboldkampen med Bayern München en helt særlig og eksklusiv oplevelse.

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget for Bundesligaen starter allerede inden, at sæsonen går i gang. Billetsalg til Champions League-kampe og slutkampe starter, når kampe og datoer offentliggøres, hvilket vil sige løbende gennem sæsonen.

Til Bundesligaen har det i denne sæson været muligt at melde sig til lodtrækning om pladser blandt klubmedlemmer. Lodtrækninger for de enkelte kampe foretages 4-6 uger før kampen. Det er altså først her, du kan være sikker på at få en billet – medmindre du køber billet via et rejsebureau.

Får du ikke en billet i lodtrækningen, kan du i stedet se, om der er overskudsbilletter til salg i det officielle billetsalg eller billetter til salg via det officielle gensalg. Særligt i ugen op til de enkelte kampe bliver der omsat mange billetter i gensalget.

Billetter via et rejsebureau

Du kan med fordel købe fodboldrejser til Bayern München, hvor kampbilletter er inkluderet, så slipper for selv at skulle finde billetter.

Fordelen er, at du er sikret billet til kampen – også selvom du ikke er med i den officielle lodtrækning. Det er altså en 100% sikker måde at få billetter til en Bayern München-kamp. Der findes en håndfuld danske rejsebureauer med speciale i fodboldrejser, og vi har sammenlignet priser for nogle af de mest anerkendte på siden her.

Du kan selv vælge, hvordan din fodboldrejse skal sammensættes. Vil du gerne selv planlægge selve rejsen, kan du nøjes med at købe kampbillet via rejsebureauet. Men du kan også vælge en samlet pakke med både fly og hotel – eller kun hotel.

Vælger du en komplet fodboldrejse med kampbillet, fly og hotel, kommer du af sted med andre Bayern München-fans og får allerede stemningen at mærke, når du ankommer i lufthavnen.

Det inkluderede hotel vil typisk også have en god og central beliggenhed i nærheden af Allianz Arena, så turen til og fra stadionet bliver så nem og ukompliceret som muligt.

Pas på falske Bayern München-billetter

Jo større kampe, des flere falske billetter i omløb, og det er desværre ikke en sjældenhed, at der sælges falske Bayern München-billetter, eller at én billet sælges til flere digitalt, og den dermed vil være ugyldig for mange af køberne.

Når du skal købe billetter til Bayern München-kampe, har du to muligheder, hvis du vil være sikker på at få fat i ægte billetter:

  1. Du kan købe billetter i Bayern Münchens officielle billetsalg (og gensalg)
  2. Du kan købe billetter via et rejsebureau, der er specialiseret i fodboldrejser

Finder du attraktive billetter i privat salg, bør du udelukkende købe dem, hvis sælger går med til at sælge billetterne via det officielle billetsalg. Du skal være medlem af klubben for at få adgang til at købe billetter i gensalg.

Køber du billetter via ét af de nævnte rejsebureauer her på siden, er du sikret billetter til kampen. Det er altså det sikre valg, hvis du for eksempel ikke har nået at være med i lodtrækningen om nogle af de attraktive billetter – eller hvis du ikke vil vente til 4-6 uger inden kampen med at vide, om du får billetter.

Billetter til Allianz Arena-tour

Én ting er at se en Bayern München-kamp på hjemmebane; noget andet er at se den med spillernes øjne.

Kombiner kampen med en rundvisning på Allianz Arena, hvor du kan tage turen gennem spillertunnelen, sidde på trænerbænken og komme helt tæt på detaljerne bag kampene på stadionet.

Rundvisningen inkluderer blandt andet:

  • Adgang til tribunerne
  • Pressekonference-område
  • Spillernes tunnel
  • Trænerbænken
  • Fortælling om stadion

Rundvisningen slutter af med en tur på Tysklands mest succesfulde fodboldklubs museum, hvor du kan fordybe dig i klubbens historie og tidligere spillere og sejre.

Prisen for en billet (voksen) er 25,00€. Det dækker cirka én times guidet tur rundt på stadion og efterfølgende adgang til museet, hvor der i gennemsnit bruges 1-1,5 time.

Du kan læse mere om Stadium Tour på Allianz Arena og købe billetter her: allianz-arena.com

Find billetter til Bayern München i 2023/2024

FC Bayern München

Kælenavn: Der FCB
Grundlagt: 27. februar 1900
Stadion: Allianz Arena (75.000 tilskuere)
By: München, Tyskland