Chelsea FC-billetter

Sammenlign priser på billetter til Chelsea FC i 2023/2024.

Ingen kampe pt.

Guide til Chelsea-billetter i 2023/2024

Alt om køb af fodboldbilletter til Chelsea FC. Sådan får du fat i de eftertragtede billetter til Chelsea-kampe, og kommer til fodbold på Stamford Bridge i London.

Læs mere om hvordan du bliver medlem og køber Chelsea-billetter i denne guide.

Officielle Chelsea-links

Billetsalg: chelseafc.com/tickets
Medlemskab: chelseafc.com/membership
Billetpriser 2023/2024: chelseafc.com/tickets-prices
VIP-billetter: chelseafc.com/hospitality
Sæsonkort: chelseafc.com/season-tickets

Chelsea Football Club

Kælenavn: The Blues
Grundlagt: 10. marts 1905
Stadion: Stamford Bridge (40.341 tilskuere)
By: London, England

Hvor køber man Chelsea-billetter?

Du kan købe billetter via Chelseas officielle hjemmeside chelseafc.com/ticket eller via Ticketmaster. Men billetterne bliver hurtigt udsolgt, så køb dem i god tid. Du må hellere bestille billetterne så snart du har besluttet dig for at se en Chelsea-kamp, ellers kan det være svært at få fat i en billet.

Udover at gå gennem Ticketmaster eller chelseafc.com kan du også gå gennem et rejsebureau. Når du køber en fodboldrejse gennem et rejsebureau, kan de – udover at organisere hele turen inklusive hotel og flybilletter – give dig gyldige kampbilletter, fordi de har aftaler med fodboldklubber. Aftaler som sikrer bureauerne fodboldbilletter forud for alle andre. Men disse rejser og billetter bliver også relativt hurtigt udsolgt, så skynd dig.

Apropos gyldige billetter. Der er nogle ting, som er vigtige at huske på, når du køber Chelsea-billetter.

Hvis du ønsker at købe Chelsea-billetter fra andre til for eksempel til en udsolgt kamp. Så køb dem gennem officielle kanaler som Chelseas “Tickets Exchange”. Det vil sikre dig, at billetten er gyldig og ikke sælges mere end én gang eller du får en billet som er forfalsket. Det er god grund til, at de fleste går gennem Chelsea FCs officielle kanal for at få gyldige billetter.

At gå gennem Chelsea FCs billetkontor kan også give dig andre muligheder. Hvis du ønsker at få rabat på billetten og også stå først i køen til at købe Chelsea kampbilletter, så læs videre og find ud af hvordan. Der får du også et overblik over de forskellige billetpriser og andre billetinformationer.

Medlemskab af Chelsea FC

Hvis du er fan af Chelsea Football Club giver det dig mange fordele at blive medlem af klubben. Du får rabatter på billetter og rabatter i Chelseas Megastore. Du får også forkøbsret til at købe billetter, inden de sættes til salg for resten af offentligheden. Det betyder, at du har større chancer for, at få gode pladser til store Chelsea-kampe. Som medlem har du også mulighed for, at vinde billetter ved at deltage i de mange lodtrækninger Chelsea afholder.

Du vil også få adgang til eksklusivt digitalt indhold, som spillerfokuserede artikler. Og selvfølgelig får du en velkomstpakke med ting som for eksempel en notesbog, støvletaske, halstørklæde, kortholder osv. Velkomstpakkens indhold vil variere afhængigt af medlemstypen du køber.

Hvad koster et medlemskab?

Der er en række forskellige medlemskaber at vælge imellem. Voksen-, junior- og teenage-medlemskab. Og inden for disse aldersbaserede medlemskaber vælger du mellem UK, EUR og ROW.

Voksen (20 år og op): £32 – £60
Teen (13-19 år): £25 – £35
Junior (0-12 år): £25 – £35

Se de forskellige prisklasser og medlemskaber på chelseafc.com/membership. Alle de nævnte medlemskaber har adgang til at købe billetter. Men vær opmærksom på, at der er et begrænset antal medlemskaber at købe. Mange bliver hurtigt udsolgt.

Hvad koster billetter til Chelsea?

Hvis du leder efter priser på Chelsea-billetter, så skal du ikke lede længere. Her får du et overblik over priserne på de forskellige billettyper. Der er forskellige prisniveauer, som afhænger af flere forskellige parametre. Hvem er modstanderen? Er det en højprofileret modstander som Manchester United eller Liverpool?
Hvilken turnering er det? Er det semifinalen i Champions League? Hvilken type billet ønsker du? Og hvor vil du gerne sidde på stadion? Eller vil du have VIP-billetter til den fulde Chelsea-oplevelse?

Officielle billetpriser for 2023/2024

Her får du et overblik over alle de forskellige prisniveauer der er på Chelsea FC’s billetter til Premier League-kampe. Prisen på officielle Chelsea-billetter afhænger af flere ting, som for eksempel placering af siddepladsen på stadion, hvilken modstander de møder, din alder mv. De forskellige modstanderhold er inddelt i 3 forskellige pris-kategorier – hvori der er yderligere forskellige priser på de officielle billetter.

Billet-kategorier
De 3 priskategorier er inddelt i AA, A og B. En rangering som er lavet ud fra en given forventet interesse i kampen.
AA*
A
B
*Er kampe mod Man. Utd., Man. City, Liverpool, Tottenham og Arsenal.

Premier League-kampe
AA:
Voksne: £53 – £76*
Unge & pensionister: £19,50 – £27,50**

A:
Voksne: £49 – £66*
Unge & pensionister: £18 – £26**

B:
Voksne: £44 – £61*
Unge & pensionister: £18 – £26**
* Spar £5 som medlem
** Spar £2,5 som medlem

Prisdifferencen på priserne i de forskellige billet-kategorier er baseret på placeringen af siddepladsen, da Stamford Bridge er inddelt i mange forskellige zoner. De forskellige billet- og plads-zoner, samt de officielle billetpriser kan du se på chelseafc.com/general-admission-ticket-prices.

VIP-billetter

VIP-billetter er eftertragtede og bliver hurtigt udsolgte, så beslut dig hurtigt og helst så langt ud i fremtiden som det nu er muligt. Det er bestemt en kæmpe og uforglemmelig oplevelse.

VIP-billetter er prissatte fra omkring £240 og op til £2.280. Prisen afhænger af den VIP-pakke og oplevelse du vil have, og så selvfølgelig modstanderholdet. Fx er en kamp mod Manchester City mere end dobbelt så dyr som en kamp mod Crystal Palace.

Alt efter hvilke VIP-billetter du har valgt så få du lidt forfriskninger før og under kampen og en lækker middag. Og så giver VIP-billetterne dig selvfølgelig adgang til gode pladser på stadion.

De helt store VIP-pakker giver dig adgang til meet-and-greet med en førsteholdspiller, plus en tur gennem spillertunnellen. Får du ikke præcist de VIP-billetter du har ønsket dig, så kan du skrive dig op på en venteliste og se om billetterne skulle blive ledige.

Se priser på VIP-pakkerne til enkelt kampe på chelseafc.com/matchday-packages.
Se priser på VIP-pakkerne for en hel sæson på chelseafc.com/annual-package.

Forskellen mellem kamp- og årlige VIP-pakker er naturligvis, at køb af en kamp-VIP-pakke kun er for én kamp, og den årlige er for ét år. I øvrigt inklusiv FA Cup- og Liga Cup-kampe.

Priserne for årlige VIP-pakker går fra £7.000 til £90.000. Disse årlige VIP-pakker er meget eftertragtede, så lad vær med til, at vente for lang tid – og ellers skriv dig op på venteliste til dem.

Champions League- og Europa League-billetter

Chelsea FC er mere eller mindre en fast klub i de europæiske turneringer sæson efter sæson. Som oftest er de at finde i den fineste turnering af dem alle, Champions League, og ellers er de at finde i Europa League. Begge er turneringer de i øvrigt har vundet.

Priserne på Champions League- og Europa League-billetter er mere lavere end priserne på Chelseas Premier League-billetter. Faktisk skal Chelsea helt til kvartfinalen og semifinalen før priserne er de samme som i deres Premier League-kampe.

I kampene i Champions League og Europa League er billetpriserne også baseret på placeringen på stadion.

Priser til gruppespillet i EL/CL
Voksne: £17,50 – £70
Unge & pensionister: £15,50 – £17,50

Priser til 16-delsfinaler og 8-delsfinaler i EL/CL
Voksne: £25 – £66
Unge & pensionister: £15,50 – £23,50

Priser til kvartfinaler og semifinaler i EL/CL
Voksne: £25 – £76
Unge & pensionister: £19,50 – £27,50


At opleve et fyldt Stamford Bridge er et ‘must’ for alle Chelsea-fans.

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget til Chelsea FCs hjemmekampe i Premier League starter som udgangspunkt 42 dage før kampstart. Dog starter billetsalget i etaper og med begrænsninger på hvem der har forkøbsret, samt på antallet af billetter, som det er muligt at købe pr køber.

I den 1. uge, efter billetsalget er startet, er det muligt for medlemmer af Chelsea, at købe 1 billet (pr. medlem).

I 2. uge, kan man som sæsonkortholder og medlem af klubben, købe 2 ekstra billetter (altså et maksimum på 3 stk pr person).

I uge 3, starter det generelle billetsalg. Her kan man maksimalt købe 4 billetter pr person. Det er i uge 3, at alle kan andre byde ind på kampbilletterne – hvis ikke der allerede er udsolgt. Og det er endnu en god grund til, at blive medlem af Chelsea FC. Så får du nemlig forkøbsret i uge 1 og 2 efter billetsalget er startet, og du får mulighed for, at købe og sælge billetter gennem Chelseas “Ticket Exchange” skulle du finde det nødvendigt. Hvis du ikke når billetsalget når det åbner, så er det en god mulighed for erhverve sig nogle billetter.

Sæsonkort til Stamford Bridge

Som trofast fan af Chelsea FC ser mange helt sikkert efter, at sikre sig sæsonkort. Og hvis du planlægger, at se en række kampe i løbet af sæsonen, så er det nærliggende at sikre sig et sæsonkort til Stamford Bridge.

Priser på sæsonkort til Stamford Bridge
Voksne: £750 – £940
Unge & pensionister: £285 – £440

Som sæsonkortholder har du også mulighed for, at sælge billetter til de kampe du ikke selv kan komme til. Billetterne bliver solgt på Chelseas “Ticket Exchange”, så både køber og sælger er sikret mod falske billetter og sikret mod at blive snydt i handlen.

Og som det er med alle andre typer billetter til Chelseas kampe, så er det med at slå til, når der er ledige sæsonkort. De bliver hurtigt udsolgt. Er du uheldig ikke, at have fået fingrene i et sæsonkort til Stamford Bridge, så kan du blive skrevet op på Club Chelsea Waitlist. Et sæsonkort inkluderer adgang til alle hjemmekampe i Premier League, samt nationale turneringskampe som FA Cup og League Cup.

Billetter til London-derbys og de største kampe

Når du vil have billetter til de største derbys og rivalopgør med Chelsea, så skal du være opmærksom på, at der er sat et andet prisniveau end normalt. Kampe mellem rivaliserende klubber, som når Chelsea møder Tottenham, Liverpool, Arsenal, Manchester United og Manchester City, så er kampene klassificeret som AA.

Som nævnt tidligere, så er priserne på derby-billetter for Premier League-kampe prissatte til mellem £53 og £76, alt efter placering på stadion.

Billetpriserne for pensionister og unge ligger mellem £19,50 og £27,50 for en derby-kamp.

En anden ting med derby-kampe er, at de selvfølgelig er voldsomt populære og hurtigt udsolgte. En god idé er, at blive medlem af Chelsea FC så du kan få forkøbsret til billetter til de store lokalopgør og derby-kampe.

Chelseas derby-kampe er kendte for sin ekstremt høje intensitet og underholdning. Og det er selvfølgelig hovedårsagen til, at derby-billetterne er både dyrere og mere eftertragtede end billetter til kampe mod lavere-rangerede hold.

Af store derbys kan nævnes kampe som Chelsea mod Manchester United, hvor Chelsea vinder 5-4 hjemme på Stamford Bridge i 2012. Det var dog en Liga Cup-kamp, som gik i forlænget spilletid, så det var ikke et decideret Premier League derby. Men ikke mindst et opgør mellem rivaler, hvor de skiftedes til at bytte scoringer kampen igennem. En mindeværdig kamp og et opgør på 120 minutter med ekstremt højt adrenalin-niveau for både hold og publikum.

I 2008 havde Chelsea – et hold fyldt med legender – også en vild derby-kamp (på udebane) mod Tottenham, som endte 4-4. Stort set kun fantastiske mål, store redninger og en kamp som kunne have endt med endnu større cifre og kunne være endt med en sejr til Tottenham lige før slutføjtet, hvis ikke det var for en fremragende redning af italienske Carlo Cudicini.

Køb Chelsea-billetter igennem et rejsebureau

Det er en rigtig god idé, at købe samlede fodboldrejser til Chelsea inkl. kampbilletter igennem et rejsebureau. Der er nemlig en lang række fordele ved det.

For det første, så har rejsebureauerne eksklusive aftaler med fodboldklubberne, som gør at de kan sikre sig billetter før de fleste andre. Det giver dig også muligheden for, at få Chelsea-billetter til udsolgte kampe – forudsat at du selvfølgelig køber en fodboldrejse gennem bureauet.

For det andet, så får du valide og gyldige Chelsea-billetter igennem et rejsebureau. De har som sagt en aftale direkte med klubberne. Og det er en ting du skal tage alvorligt. Der er nemlig mange falske billetter i omløb. Så lad være, at tage imod “gode” tilbud og billetter fra personer du ikke kender eller udenom officielle salgskanaler.

I øvrigt, når du køber Chelsea-billetter igennem et rejsebureau, så får du også billetterne til gode priser, og de er ikke pumpet op til overpriser fordi de er udsolgte.

For det tredje, så kan du få en færdig pakkeløsning til din næste fodboldrejse til Chelsea. Du finder et rejsebureau, som er specialiseret i fodboldrejser til Chelsea, vælger den Chelsea-kamp du vil se og vælger hotellet, og så er du good-to-go.

Det hele bliver planlagt for dig. Alt fra fly til hotel, og i nogen tilfælde endda også transport til og fra hotellet. Det giver dig en god tryghed både på rejsen og i selve bestillingen af fodboldrejsen. Du får nemlig timet og planlagt alt fra flyafgang, hotel og Chelsea-billetter – både til London og retur til Danmark. Det kan være noget af et puslespil selv at få de forskellige bookings og tider til at gå op og få det gjort gnidningsfrit.

Andre gode ting ved, at købe en fodboldrejse igennem et rejsebureau er ikke kun selve planlægningen og de forskellige bookings af billetter, men også at du får rejsekonsulenter, som kan rådgive dig og hjælpe de gennem hele turen. Har du specielle ønsker eller behov, så er det også muligt at efterkomme dette.

Når du køber Chelsea-billetter og fodboldrejse gennem et rejsebureau, så får du også prisgaranti, som garanterer dig imod pludselige prisstigninger og valutaændringer – fra bookingdagen og indtil afrejsen. Du får også rejsegaranti igennem Rejsegarantifonden IATA, samt fuld support under turen. Rejsebureauer med speciale i fodboldrejser har selvfølgelig også et rigtig godt kendskab til lokalområdet, og i særdeleshed bydelen Chelsea og London generelt.
Vær OBS på, at du som ofte selv skal have styr din personlige rejseforsikring.

Når du køber dine Chelsea-billetter så kan det anbefales, at gøre brug af nogle af de andre aktiviteter og oplevelser som rejsebureauerne tilbyder, så du får den fulde Chelsea-oplevelse. Såsom stadion-tours og sightseeing i og omkring klubben og eventuelt i andre dele af London. Plus du får eksklusive rabatter på merchandise i Chelsea Megastore eller et besøg på klub-museet. Du kan læse mere om oplevelser og priser på stadion-tours og museems-besøg på Stamford Bridge længere nede på siden.

Find billetter til Chelsea i 2023/2024


Rundvisning på Stamford Bridge – Chelseas hjemmebane.

Pas på falske Chelsea-billetter

Det er ekstremt vigtigt, at du er påpasselig, når du køber Chelsea-billetter. Hvis du ikke køber billetterne igennem officielle kanaler som for eksempel et verificeret og anerkendt billetkontor, Chelseas officielle website eller igennem Chelseas egen “Ticket Exchange”, så kan du nemt blive snydt af falske Chelsea-billetter.

Det er nemt, at falde for falske billetter eller sende penge til falske billetsælger på den sorte børs, hvis man virkelig gerne vil have billetter til store udsolgte kampe eller måske får tilbudt billetter til uhørt lave priser.

Et meget velkendt trick fra billethajer er, at sælge dem ude foran Stamford Bridge. Og rent faktisk er det ulovligt, at handle med billetter ude foran stadion i England. Både for at forhindre at udeholdets fans blander sig med hjemmeholdets. Men også for at undgå at billethajer opkøber et stort antal billetter og sender billetprisen i vejret, og på den måde laver en “sort” forretning, men også fordi folk kommer til at betale mere for billetten end de skal.

Du skal også have for øje, at hvis du for eksempel er sæsonkortholder, så kan du få langvarig karantæne fra klubbens kampe, hvis du sælger dine billetter ude foran stadion. Der er fodboldklubberne i England gået sammen om, da folk kan stå på venteliste til sæsonkort i årevis.

Stamford Bridge-tour og museum

Når du besøger Stamford Bridge så skal du helt sikkert booke en tid til en tour på Stamford Bridge. Du får en unik mulighed for, at komme rundt på stadion, få fortalt legendariske historier og kommer igennem spillertunnellen til banen. Den samme vej som dine største idoler tager til hver hjemmekamp. Du kan også få en tour hvor du kan komme til at møde en førsteholdsspiller fra Chelsea og komme en tur på sidelinjen på banen.

Udover stadion-rundvisninger, så skal du også besøge klubbens museum. Det er uden tvivl en spændende oplevelse og en tur ned igennem dine største minder om klubben. Du kan også se de helt store trofæer som Chelsea har vundet gennem tiderne og få dig et par minder med hjem også.

Sørg for at booke din rundvisning på stadion og turen på museet så snart du ved du skal afsted på din fodboldrejse, der er nemlig ofte udsolgt af de forskellige typer tours.

Priserne for stadion-tours og indgang til museet starter fra £28 og op – børn dog lidt billigere. Men booker du for eksempel en VIP privat-rundvisning, så starter priserne omkring £90 pr voksen. Det inkludere så også mad på Frankies mm.

Du kan læse mere om de mange forskellige typer stadion tours og museumsbesøg på chelseafc.com/stadium-tours-and-museum.