Manchester United-kampe

Sammenlign priser på fodboldrejser til Manchester United-kampe i 2024/2025.

10. august 2024 | FA Community Shield
Manchester City – Manchester UnitedFra kr 3437
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldpakker.dk
Fly + 2 nætter
kr 4078
Hotel + billet
+
Fodboldpakker.dk
2 nætter
kr 3437

Guide til Manchester United-kampe i 2024/2025

Manchester United er en af verdens største og mest berømte klubber, at opleve en Man. United-kamp live på Old Trafford er et must for alle rigtige United-fans.

I denne guide til kampe på “The Theatre of Dreams”, kan du finde info om fodboldrejser og billetkøb via de officielle kanaler hos Manchester United, eller via et dansk rejsebureau, hvor du får en komplet fodboldtur til Manchester.

Officielle Man. United-links

Billetsalg: tickets.manutd.com
Medlemskab: tickets.manutd.com/membership
Kampprogram 2024/2025: manutd.com/fixtures
VIP-billetter: tickets.manutd.com/hospitality”
Sæsonkort: tickets.manutd.com/subscriptions

Manchester United FC

Kælenavn: The Red Devils
Grundlagt: 1878
Stadion: Old Trafford (74.310 tilskuere)
By: Manchester, England

Manchester United hjemmekampe

I mere end 100 år har Manchester United – The Red Devils – spillet deres hjemmekampe på Old Trafford og det kæmpe stadion kan huse mere end 75.000 tilskuere, hvor billetterne gang på gang revet væk og udsolgt på rekordtid.

Billetter til visse kampe sælges udelukkende via lodtrækningssystemer, fordi de er så eftertragtede. Det er der nu ikke noget at sige til, for det er en kæmpe oplevelse at se Manchester United spille på hjemmebane.

Det er ikke for sjov, at Manchester Uniteds kampe er så populære. De er uden sammenligning den mest succesrige klub i hele Englands historie – og én af de mest værdifulde klubber i hele verden.

Manchester United har både rekorden i antallet af vundne Premier League- mesterskaber og FA Cup-titler, og så har de som den eneste engelske klub nogensinde vundet “the treble”, som er både Premier League, FA Cup og Champions League inden for samme år; nemlig i det – for klubben – mindeværdige år 1999.

Den engelske storklub spiller bragende godt, de er ekstremt vellidte, og de er stort set altid med i opløbet om topplaceringer i Premier League – og ofte også i Champions League. Som Manchester United-fan – eller bare fodboldfan generelt – bør du unde sig selv at opleve Manchester United på hjemmebane mindst én gang i dit liv.

Berømte Manchester United-kampe

Manchester United har spillet ekstremt mange vanvittigt gode kampe. Det kan være svært at pege på et fåtal af de bedste, men nedenstående 5 kampe har alligevel skilt sig ud og skrevet sig ind i historien.

Listen er dog langtfra udtømmende, og også i nyere tid har holdet spillet historisk gode kampe. Nedenstående er derfor kun en lille indikation på deres ekstreme præstationer.

European Cup-finale 1991: Manchester United 2 -1 Barcelona
Denne kamp var især spektakulær, fordi kampens topscorer tidligere havde spillet for Barcelona i andre ligaer på grund af datidens forbud for engelske klubber i internationale ligaer, der nu var ophævet.

Mark Hughes scorede i denne kamp begge Manchester Uniteds mål og satte det endelige punktum for, at et engelsk hold vandt et internationalt trofæ for første gang siden 1960’erne.

Champions League-finale 1999: Manchester United 2 – 1 Bayern München
Faktisk kunne Manchester United have spillet bedre end de gjorde i denne kamp. Alligevel skal den med på listen, fordi stemningen ved kampen var så intens, som den var. Især fordi holdet led under suspensioner af nogle af deres topspillere.

Dette var altså ikke en kamp, der faldt Manchester United nem at vinde. De kæmpede med næb og kløer, og en brag kamp senere, stod de med sejren over Bayern München.

Champions League 2003: Manchester United 4 – 3 Real Madrid
Én af verdens bedste klubber mod én af verdens bedste klubber. Der var lagt i ovnen til et brag af en kamp – og det blev det! Ikke nok med, at holdene spillede ekstremt jævnbyrdigt, så var der også et ekstraordinært stort antal mål.

Trods hattrick fra Ronaldo, løb Manchester United alligevel med sejren i sidste øjeblik. Måske især takket være den mere defensive strategi, Alex Ferguson valgte fra anden halvleg – og som blev et solidt grundlag for de kommende mange kampe.

Champions League 2007: Manchester United 7 – 1 Roma
Alex Ferguson var mindst lige så begejstret over denne kamp som både spillere og fans. Han kaldte kampen det bedst sete holdspil i Europa under hele hans karriere. Resultatet taler da også for sig selv, og United fik ualmindeligt mange mål ind hos Roma.

Det lykkedes kun Roma at få et enkelt mål ind i anden halvleg, og der var løbet for længst tabt – til stor begejstring for Manchester Uniteds fans.

Champions League 2010: Manchester United 4 – 0 Milan
Det ekstraordinære ved netop denne kamp var ikke så meget modstanderholdet, men de spillere, der på det tidspunkt spillede for klubben; nemlig nogle af verdens bedste fodboldspillere, herunder David Beckham, Ronaldinho og Andrea Pirlo.

Til trods for et hold, der var favoritter til at vinde grundet deres ekstremt dygtige spillere, bankede Manchester United dem så at sige godt og grundigt i en flot 4-0 sejr – og måske netop på det tidspunkt beviste de deres absolutte værd i international fodbold.


Old Trafford – hjemmebane for Manchester United – også kaldet ‘Theatre of Dreams’.

Manchester Derby

Der er intet at sige til, at derbyet mellem Manchester United og Manchester City er et af de mere ophedede af slagsen. Ikke nok med, at de to hold kæmper om at være Manchesters tophold, så deler de også navn.

Uanset, om kampen finder sted på Old Trafford eller City of Manchester Stadium, er billetter i høj kurs, og der meldes typisk hurtigt udsolgt. Det er dermed om at være hurtig for at få fat i de eftertragtede Manchester-billetter.

Selvom der er tale om et derby blandt to klubber, der kappes om at være byens bedste, er der ingen tvivl om, hvem der i praksis er det. Manchester United er én af verdens bedste fodboldklubber, og de er da også væsentligt mere vindende; både når det kommer til kampe mod Manchester City, og når det kommer til at vinde trofæer i store ligaer.

Alligevel er rivaliseringen blandt de to holds fans udtalt, og stemningen bliver hurtigt overophedet på stadion, når Manchester og Manchester mødes. Vil du gerne mærke en rigtig lokal fodboldstemning, så skal du opleve en kamp mellem United og City.

Manchester United-kampe mod Liverpool

Nogle af de mest eftertragtede Manchester United-kampe er kampene mod Liverpool. Begge hold er engelske storfavoritter og tophold, og rivaliseringen er intent; især mellem de to holds fans.

Det er dog ikke kun i England, at kampene mellem Liverpool og Manchester United er et stort samtaleemne. Opgørene er kendt i hele verden for at være nogle af de mest intense og dramatiske. Faktisk anses de to hold for at være de primære rivaler – også over lokale derbyer.

Det er kampen om at være det bedste engelske fodboldhold, der ligger til grund for rivaliseringen, der kun er blevet mere markant gennem klubbernes historie og udvikling. Ikke mindst fordi de også historisk set er de to bedste engelske fodboldhold.

Manchester United og Liverpool er to af verdens bedste og mest værdifulde fodboldklubber – og de kommer tilfældigvis begge fra England, så der er ikke noget at sige til, at rivaliseringen er udtalt. De skiftes lidt om at vinde, og mens Manchester United har vundet fleste League-titler, har Liverpool vundet flest European Champions-titler.

Kampene mellem de to hold er typisk ekstremt ligeværdige, og det er sjældent til at forudsige, hvem der vinder. Alligevel er det dog Manchester United, der historisk har vundet flest interne kampe, og derfor – på papiret – må løbe med sejren for at være det mest vindende hold af de to.

Netop fordi kampene mellem Manchester United og Liverpool er blandt de mest eftertragtede kampe i verden, udbydes de typisk via lodtrækning, og du skal derfor være heldig for at få billetter.

Læs mere på wikipedia.org/Liverpool-Manchester-United.

Billetter til Manchester United-kampe

Det kan være svært at få fingre i nogle af de eftertragtede Manchester United-billetter. Først og fremmest sælges billetterne udelukkende til medlemmer af klubben. Skal du selv købe billetter, kræver det altså, at du bliver klubmedlem – og betaler et årligt gebyr for at være det.

Til de helt store Premier League-opgør mod Arsenal, Tottenham, Liverpool, Chelsea og City bliver billetterne udbudt til medlemmer via et lodtrækningssystem. Efterspørgslen på netop disse billetter er så stor, at tilfældighederne må råde, når billetterne skal sælges. Samme lodtrækningssystem anvendes på særligt populære Champions League-kampe.

Det handler altså både om at være hurtig og heldig, hvis du gerne vil sikre dig billetter til en Manchester United-kamp. De bedste pladser bliver solgt på rekordtid, så du skal sidde klar ved skærmen med krydsede fingre.

En anden mulighed er at købe samlede fodboldrejser til Manchester United. Her behøver du hverken at være medlem eller særligt heldig for at få billetter. Ved at købe en fodboldrejse er du sikret billetter til den kamp, du ønsker at se. Det kan dermed være en rigtig god investering, hvis du vil være helt sikker på at få billetter til en eftertragtet kamp.


Statuerne af Sir Bobby Charlton, George Best og Denis Law foran Old Trafford.

Fodboldrejser til Manchester United-kampe

Det kræver held at få billetter til de store Manchester United-kampe i Premier League og Champions League, da billetterne er så eftertragtede, at de udbydes efter et lodtrækningssystem blandt medlemmerne.

Vil du gerne være sikker på at kunne komme ind at se den kamp, du ønsker, er den eneste mulighed at købe en fodboldrejse inkl. billetter. Ved at købe en fodboldrejse, er du sikret billetter til den ønskede kamp – og du er også sikret plads på et hotel i umiddelbar nærhed af Old Trafford.

Salg af billetter til virksomheder og rejsebureauer foregår under andre vilkår end til private. Rejsebureauerne har altså mulighed for at indkøbe et begrænset antal billetter til hver kamp. Derfor er fodboldrejserne fra hver udbyder også begrænset i antal, og det er dermed en god idé at købe fodboldrejsen i god tid.

Især til de store Premier League-kampe, hvor billetterne til private sælges via lodtrækning, bliver fodboldrejserne revet væk. Det skyldes, at det er den eneste måde, hvorpå du kan være 100% sikker på at komme ind at se kampen.

Find fodboldrejser til Manchester United-kampe i 2024/2025

Manchester United FC

Kælenavn: The Red Devils
Grundlagt: 1878
Stadion: Old Trafford (74.310 tilskuere)
By: Manchester, England