Real Madrid-billetter

Sammenlign priser på billetter til Real Madrid i 2023/2024.

17. april 2024 | Champions League
Manchester City – Real MadridFra kr 4995
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 12067
Hotel + billet
+
La Travel
1 nat
kr 4995
21. april 2024 | La Liga
Real Madrid – BarcelonaFra kr 7355
Billet
Olka Express
kr 7355
27. april 2024 | La Liga
Real Sociedad – Real MadridFra kr 1935
Billet
Olka Express
kr 1935
4. maj 2024 | La Liga
Real Madrid – CadizFra kr 2275
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 1 nat
kr 4861
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 2995
Billet
Olka Express
kr 2275
14. maj 2024 | La Liga
Real Madrid – AlavesFra kr 1835
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 3 nætter
kr 6847
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 2995
Billet
Olka Express
kr 1835
24. maj 2024 | La Liga
Real Madrid – Real BetisFra kr 3985
Fly + hotel + billet
+ +
Fodboldrejser.dk
Fly + 2 nætter
kr 5761
Hotel + billet
+
La Travel
2 nætter
kr 3995
Billet
Olka Express
kr 3985

Guide til Real Madrid-billetter i 2023/2024

Real Madrid er måske verdens største fodboldklub, i hvertfald på titler. Klubben er den ubestridte konge af Champions League, en turnering som Real Madrid helt sikkert føler er deres. Den spanske kongeklub står klar med et af verdens mest moderne stadions, det historiske og nyombyggede Santiago Bernabéu er et af de mest legendariske i fodboldens verden.

I denne guide finder du alt info om hvordan og hvor du køber Real Madrid-billetter, enten direkte via klubben eller via et rejsebureau.

Officielle Real Madrid-links

Billetsalg: realmadrid.com/tickets
Medlemskab: madridistas.com
VIP-billetter: realmadrid.com/vip
Tour Bernadéu: realmadrid.com/tour-bernabeu

Real Madrid Club de Fútbol

Kælenavn: Los Blancos
Grundlagt: 6. marts 1902
Stadion: Santiago Bernabéu (81.044 tilskuere)
By: Madrid, Spanien

Hvor køber man Real Madrid-billetter?

Selvom det storslåede stadion Santiago Bernabéu kan rumme mere end 81.000 tilskuere, hører det ikke til sjældenhederne, at Real Madrid-billetter meldes udsolgt i god tid inden kampstart.

Det er stort set altid umuligt at købe billetter på stadion til selve kampen. Det handler altså om at være i god tid, hvis du vil sikre dig billetter til de eftertragtede kampe. Det gælder særligt Champions League-kampe og El Clasicó-kampe.

Billetter bør altid købes i det officielle billetsalg eller via en anerkendt rejsearrangør for at sikre dig imod falske billetter.

Du finder det officielle billetsalg her: realmadrid.com/tickets.

Langt de fleste billetter tilbydes i forsalg til sæsonkortholdere og medlemmer af fanklubben. Det kan altså betale sig at melde dig ind, hvis du vil sikre dig billetter.

Det koster ikke meget mere end 130 kroner at blive medlem af klubben, og det giver også adgang til en lang række øvrige fordele. Det kan du læse mere om i afsnittet nedenfor.

Det er ofte ikke særligt eftertragtede billetter, der levnes til det officielle billetsalg, og til visse kampe er der slet ikke billetter at få, fordi alt er solgt til medlemmerne. Det er dermed prisen værd at melde dig ind i klubben, hvis du vil have adgang til billetsalget selv.

Alternativt kan du købe din billet igennem et rejsebureau og på den måde sikre dig billetter uden medlemskab.

Bliv medlem af Real Madrid

Der er sjældent mange billetter tilbage i det officielle billetsalg. Derfor kan du med fordel melde dig ind i Madridistas, hvis du vil have adgang til forsalget.

Vær opmærksom på, at du kan blive gratis medlem – men at dette medlemskab ikke giver adgang til forsalget. Du skal melde dig ind som Premium-medlem, hvis du vil være blandt de første til at få adgang til Real Madrid-billetter.

I sæsonen 2023/2024 koster et såkaldt Madridista Premium-medlemskab kun 17,50€ det første år – og så efterfølgende 35€ årligt.

Udover adgang til forsalget, får du også en lang række øvrige fordele som klubmedlem, herunder rabat på Stadium Tours, rabat i shoppen samt medlemsmagasin og velkomstpakke.

Du kan melde dig ind her: madridistas.com.

Billetpriser 2023/2024

Det er ikke til at finde en samlet prisoversigt på Real Madrids hjemmeside, som det er tilfældet hos en del andre europæiske klubber.

Du skal ind på den enkelte kamp for at finde priserne, og de kan variere afhængigt af placering på stadion, liga og modstander.

Typisk er kampe i Champions League – særligt afsluttende kampe – og alle kampe mod storrivalerne FC Barcelona og Atlético Madrid de mest eftertragtede, og dermed også de dyreste.

De billigste billetter findes generelt på 3. og 4. tribune, mens de dyreste er på Grandstand.

Billetter fås fra omkring 60€ på billigste placeringer i La Liga. Billetter til kampe i Champions League er dyrere. De billigste billetter i Champions League koster fra omkring 100€.

Real Madrid VIP-billetter

Enhver Real Madrid-kamp er en stor oplevelse. Der er trods alt tale om én af verdens bedste fodboldklubber. Skal oplevelsen være noget helt særligt, kan du supplere med en VIP-oplevelse.

Med VIP-billetter får du adgang til eksklusive lounges, lækker forplejning og en eminent udsigt over stadion. Her kan du nyde kampen i ro og mag og uden problemer tale med dem, du rejser med.

VIP-oplevelser er særligt værd at overveje, hvis du rejser som en del af en gruppe, uanset om det er et privat arrangement eller et erhvervsarrangement, hvis I gerne vil dele oplevelsen og være sikre på at sidde samlet.

Du finder alle VIP-muligheder her: realmadrid.com/matchday-hospitality.

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget starter løbende gennem sæsonen, efterhånden som kampe i henholdsvis La Liga og Champions League bliver offentliggjort.

Sæsonkortholdere og medlemmer af Real Madrids fanklub har førsteprioritet til billetter og får adgang til forsalget, inden de resterende billetter kommer til salg i det officielle billetsalg.

Billetter til Real Madrid-kampe er ekstremt eftertragtede, og ofte er det et fåtal af billetter, der når det officielle billetsalg. Indimellem er det komplet udsolgt, inden det officielle billetsalg overhovedet starter.

Derfor bør du enten melde dig ind som Premium-medlem i klubben for at få adgang til forsalget eller købe din kampbillet via et rejsebureau; enten særskilt eller som del af en samlet fodboldrejse.

Billetter med et rejsebureau

Vil du gerne sikre dig Real Madrid-billetter, kan du vælge at købe billetten gennem et rejsebuerau, der har specialiseret sig i fodboldrejser til Real Madrid.

Hos nogle rejsebureauer køber du billetten som en del af en samlet fodboldrejse, mens du hos andre bureauer selv kan vælge, hvorvidt du vil nøjes med at købe kampbilletten, eller om du også vil købe hotel og fly.

Prisen er højere ved at købe billet på denne måde, men til gengæld er du sikker på at få en (god) billet til den ønskede kamp. Og du behøver hverken at melde dig ind i fanklubben eller bekymre dig om at sidde klar i forsalget i forsøget på at få billetter.

Til gengæld er du med en fodboldrejse til Real Madrid sikret et anbefalelsesværdigt hotel i nærheden af Santiago Bernabéu, og du kan som regel allerede fornemme stemningen om bord på flyet, hvor andre Real Madrid-fans også er med.

Find billetter til Real Madrid i 2023/2024

Pas på falske Real Madrid-billetter

Real Madrid hører ikke kun til blandt de spanske favoritter. Klubben hører også til blandt de mest populære klubber i hele verden.

Af samme årsag rives Real Madrid-billetter mildest talt væk, og det har, desværre, resulteret i, at der jævnligt er falske billetter i omløb.

Du bør aldrig købe Real Madrid-billetter i privat gensalg, og klubben tilbyder desværre ikke et officielt gensalg.

Du bliver afvist i indgangen til stadion, hvis det viser sig, at billetten er falsk, eller hvis den er en del af et gensalg, hvor samme billet er solgt til flere og dermed ugyldig. Er det tilfældet, kan du typisk ikke engang købe nye billetter i indgangen, da stort set alle kampe er udsolgt på forhånd.

Hold dig derfor til det officielle billetsalg, eller køb dine billetter som en del af en fodboldrejse hos et anerkendt rejsebureau indenfor fodboldrejser.

Billetter til Santiago Bernabéu-Tour

Santiago Bernabéu er et imponerende stadion at besøge. Og der er meget mere at se end selve kampen. Det er også anbefalelsesværdigt at opleve Santiago Bernabéu indefra og at besøge Real Madrid C.F. Museum.

Når du køber billetter til en rundvisning på Santiago Bernabéu, kan du vælge imellem en tur på egen hånd eller en tur med guide. Begge typer af Stadium Tours tager dig rundt til de vigtigste steder på stadion og inkluderer adgang til museet.

Standard billetten kan fås til en særlig dato eller med fleksibel indgang, så den kan bruges på en valgfri dag, hvor stadionet har åbent for rundvisninger.

Bernabéu Tours-priser

Classic: 25€
Classic Flexible Time: 30€
Premium (med guide): 37€

Ovenstående priser er ved køb online. Billetterne er 3€ dyrere, hvis du køber dem på billetkontoret på stadion, og der forudsætter køb desuden, at der er flere ledige billetter på det ønskede tidspunkt.

Du kan bestille billetter til Stadium Tours på Santiago Bernabéu her: realmadrid.com/tour-bernabeu.