Premier League-billetter

Vælg klub og find billetter til Premier League i 2023/2024.

Guide til Premier League-billetter i 2023/2024

I denne guide hjælper vi dig til at komme tættere på de eftertragtede billetter til kampe i Premier League, uden at blive snydt af billethajer og tømme pengepungen totalt.

Dog skal du være opmærksom på, at billetpriserne i Premier League generelt er høje og det måske er den dyreste liga i verden, at gå på stadion. Så du skal ikke forvente billetpriser som man eksempelvis kender det fra Danmark.

Officielle Premier League-links

Premier League: premierleague.com
Billetsalg: premierleague.com/tickets
Kampprogram: premierleague.com/fixtures
Historie og statistik: wikipedia.org/Premier_League

Hvor kan du købe Premier League-billetter?

Som udgangspunkt kan fodboldbilletter til Premier League-kampe altid købes via klubbernes egne hjemmesider, hvilket er det bedste sted at starte billetjagten. Som vi kommer ind på i denne guide, kan det dog være svært at skaffe billetter til de store klubber og de store kampe af denne kanal, simpelthen fordi efterspørgslen er stor og der er forkøbsret til sæsonkortholder og medlemmer af klubben (uddybes senere i denne guide).

Se også guiden: fodboldrejser til England.

Det er derfor med et vist forbehold, at du kan påregne at kunne købe billetter via klubbens egen hjemmeside. Især de store klubber som Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal og Tottenham kan være klubber, hvor det kan være svært blot at købe billetter direkte. Når det er sagt, så kan det i teorien lade sig gøre hos alle klubber i Premier League, sandsynligvis kræver det medlemsskab af klubben for at komme frem i køen.

Herunder finder du dog alle de direkte links til Premier League-klubbernes online billetsalg for sæsonen 2023/2024:

Bournemouth: afcb.co.uk/tickets
Arsenal: arsenal.com/tickets
Aston Villa: tickets.avfc.co.uk
Brentford: tickets.brentfordfc.com
Brighton: tickets.brightonandhovealbion.com
Chelsea: chelseafc.com/en/tickets
Crystal Palace: cpfc.co.uk/tickets
Everton: evertonfc.com/tickets
Fulham: fulhamfc.com/tickets-and-hospitality
Leeds: tickets.leedsunited.com
Leicester: tickets.lcfc.com
Liverpool: liverpoolfc.com/tickets
Manchester City: mancity.com/tickets
Manchester United: tickets.manutd.com
Newcastle: book.nufc.co.uk
Southampton: southamptonfc.com/match-tickets
Tottenham: tottenhamhotspur.com/tickets
West Ham: whufc.com/tickets
Wolverhampton: tickets.wolves.co.uk

Medlemskab af Premier League-klubber

De fleste Premier League-klubber har oprettet såkaldte medlems-/fordelsklubber, hvor fans kan melde sig ind for en sæson, og opnå fordele. Herunder forkøbsret på kampbilletter. Nogle klubbers medlems-/fordelsklubber er dog blevet så store, at det ikke er en garanti for at kunne køb billetter, at være medlem.

Du melder dig ind via klubbernes hjemmesider – og gør du det for at opnår forkøbsret til en enkelt kamp, anbefales det at du “læser det med småt” for at være sikker på, hvad det reelt er du opnår af fordele i forhold til billetkøb. De fleste klubber har et stort antal sæsonkortholdere og deraf er store dele af stadions allerede udsolgt, før billetterne kommer til salg, det siger sig selv at hvis der er flere medlemmer ned billetter tilbage på stadion, så er det ikke alle som får mulighed for at købe billet.

Derfor er det en mulighed at melde sig ind, men som sagt ikke en garanti for at kunne købe billet. Det gør sig især gældende hos de store klubber og til de store kampe. Hos mindre Premier League-klubber, vil det ofte være muligt at købe billetter via denne kanal.

Klubberne har også flere typer af medlemskaber, som giver forskellige fordele, herunder er samlet et par eksempler på priser og typer af medlemskaber i Premier League.

Manchester United: £20 (lite), £32 (full)
Liverpool: £26.99 (light), £39.99 (full)
Chelsea: £26 (ticket only), £46 (original)
Arsenal: £34 (lite), £39 (full)
Tottenham: £48 (lilywhite) – £63 (bronze)

Bemærk at priserne kan ændres sig fra sæson til sæson.

Køb Premier League-billetter gennem et rejsebureau

Det kan meget ofte være en fordel at købe billetter til Premier League via et rejsebureau, først og fremmest af den grund, at det den vej kan være din eneste mulighed for rent faktisk at få billetter til den kamp du gerne vil se. Som nævnt i denne guide er billetter til Premier League generelt meget efterspurgte (især til de store klubber) og derefter ryger de fleste billetter til sæsonkortholdere og medlemmer af de tidligere nævnte medlems-/fordelsklubber, som stort set alle Premier League-klubberne har oprettet.

Har du ikke sæsonkort og er du ikke medlem (selvom det heller ikke er nogen garanti for billetter), så kan din eneste mulighed være at købe via et rejsebureau – især hvis du også gerne vil undgå at skulle på det “sorte marked” og handle ofte tvivlsomme billethajer.

Når du køber billetter gennem et rejsebureau, er du sikret din billet og skal ikke tænke mere på dette. Rejsebureauer arbejder direkte med klubberne og har billetter reserveret til hver kamp, på den både er de sikret billetter. Derudover skal du jo under alle omstændigheder også have booket hotel/overnatning og fly – alt dette kan du købe på én gang ved at handle med rejsebureau specialiseret i fodboldrejser. Derudover kan du trække på den ekspertise og erfaring som rejsebureauet har med den pågældende klub, og dermed være klædt bedre på til din fodboldrejse.

Som nævnt kan vejen til Premier League-billetter være lang og besværlig via den direkte salgskanal (klubbens hjemmeside), da der er forkøbsret til medlemmer og sæsonkortejere. Derudover skal du tage høje for hvornår billetterne kommer til salg, som vi også har skrevet om i denne guide, og dermed sidde klar den dag billetterne kommer til salg. Alt dette besvær kan du undgå via at købe dine billetter sammen med selve rejsen hos et rejsebureau.

Undgå falske Premier League-billetter

Hvis du vil undgå at din fodboldrejse ender i et mareridt – enten udenfor stadion med falske billetter i hånden eller med meget høje billetpriser hos billethajer, så får du her et par gode råd at følge.

Generelt er det en god idé at tjekke anmeldelser af de hjemmesider du overvejer at handle med på nettet, det kunne eksempelvis være på Trustpilot eller ved simpelthen at søge på sidens navn og se hvad der dukker op. Heldigvis er internettet blevet så gennemsigtigt at hjemmesider med et dårligt rygte hurtigt bliver straffet af dårlig anmeldelser. Sørg derfor for at lave et hurtigt baggrundstjek før du handler.

Dernæst bør du undgå at handle billetter via private, det kunne eksempelvis være i Facebook-grupper eller på hjemmesider hvor private kan sætte deres sæsonkort til salg eller sælge billetter privat. Du kan stå i en meget svær situation, hvis du står med falske billetter i hånden foran stadion og skal finde frem til den som har solgt dig billetterne. De er sandsynligvis over alle bjerge.

Det sidste gode råd er at handle via danske hjemmesider (især rejsebureauer), som er certificerede billetagtenter for klubberne. Som tidligere beskrevet i guiden, har rejsebureauerne billetter lagt til side til dem og er autoriserede af klubben til at videresælge disse. Det er en garanti for at du rent faktisk får ægte billetter i hånden.

Læs mere om Premier League-kampe.

Billetter til stadion-tours og museer

Når du alligevel skal til fodbold i Premier League, så bør du udnytte muligheden for at få en stadionrundvisning og/eller besøge klubbens museum, når du nu alligevel er der. Mange af klubberne i Premier League og i England generelt har stadionrundvisning uden for kampdage, og i mange tilfælde også klub-museer, som ligeledes er åbne de dage, hvor der ikke spilles kampe.

Billetter kan oftest bookes via klubbernes hjemmesider og koster typisk mellem £5-20 alt efter hvor omfattende rundvisningen/museum er. Som sagt er der stort set altid helt lukket for disse muligheder på kampdage, derfor vil du også skulle gøre det dagen før eller dagen efter en kampdag, alt efter hvordan din rejseplan er skruet sammen. Det anbefales at tjekke godt op på åbningstider og billetpriser via klubbernes hjemmesider, før afgang.

Om Premier League

Premier League er en af verdens stærkeste ligaer og en liga hvor stadions generelt ofte er udsolgt. Efterspørgslen på billetter til Premier League og kampe i England i almindelighed, er stor. Både fra lokale fans, men også fra fodboldturister som vil opleve den originale fodboldstemning i fodboldens hjemland.

Englænderne er generelt bidt af en gal fodbold og som nævnt spilles rigtigt mange kampe i Premier League for udsolgte stadions. Dèt presser naturligt priserne op, samtidig med at der er en stigende efterspørgsel fra udenlandske tilskuere – især hos de store klubber.

Herunder finder ud billetinfo for sæsonen 2023/2024 i Premier League, og alt det du skal vide om at finde billetter. Her på siden har vi også uddybende guide til de enkelte klubber, så hvis du allerede ved hvilket klub du vil opleve live, kan du klikke dig videre herunder og finde specifik billetinfo.