Fodboldrejser og billetter til FC Barcelona

Find fodboldrejser og billetter til FC Barcelona i 2023/2024 – og oplev Camp Nou sammen med 99.000 tilskuere.

Fodboldrejser og billetter til FC Barcelona

Find fodboldrejser og billetter til FC Barcelona i 2023/2024 – og oplev Camp Nou sammen med 99.000 tilskuere.

Fodboldrejser med LA Travel

LA Travel er et af Danmarks største og mest populære rejsebureauer. Herunder finder du fodboldrejser inkl. kampbillet.

29. september 2023
FC Barcelona - Sevilla FC
La Liga
kr.2195
Billet + hotel (2 nætter)
22. oktober 2023
FC Barcelona - Athletic Bilbao
La Liga
kr.2495
Billet + hotel (2 nætter)
25. oktober 2023
FC Barcelona - FC Shakhtar Donetsk
Champions League
kr.2395
Billet + hotel (1 nat)
28. oktober 2023
FC Barcelona - Real Madrid
La Liga
kr.4995
Billet + hotel (2 nætter)
7. november 2023
FC Shakhtar Donetsk - FC Barcelona
Champions League
Få tilbud
Billet + hotel (1 nat)
12. november 2023
FC Barcelona - Deportivo Alavés
La Liga
kr.1695
Billet + hotel (2 nætter)
3. december 2023
FC Barcelona - Atlético Madrid
La Liga
kr.2495
Billet + hotel (2 nætter)
10. december 2023
FC Barcelona - Girona
La Liga
kr.1795
Billet + hotel (2 nætter)
20. december 2023
FC Barcelona - Almería
La Liga
kr.1395
Billet + hotel (2 nætter)
14. januar 2024
FC Barcelona - Osasuna
La Liga
kr.1495
Billet + hotel (2 nætter)
28. januar 2024
FC Barcelona - Villarreal CF
La Liga
kr.1695
Billet + hotel (2 nætter)
11. februar 2024
FC Barcelona - Granada FC
La Liga
kr.1695
Billet + hotel (2 nætter)
25. februar 2024
FC Barcelona - Getafe
La Liga
kr.2295
Billet + hotel (2 nætter)
10. marts 2024
FC Barcelona - Mallorca
La Liga
kr.1695
Billet + hotel (2 nætter)
17. marts 2024
Atlético Madrid - FC Barcelona
La Liga
kr.2995
Billet + hotel (2 nætter)
31. marts 2024
FC Barcelona - UD Las Palmas
La Liga
kr.2195
Billet + hotel (2 nætter)
21. april 2024
Real Madrid - FC Barcelona
La Liga
kr.6995
Billet + hotel (2 nætter)
28. april 2024
FC Barcelona - Valencia
La Liga
kr.2195
Billet + hotel (2 nætter)
12. maj 2024
FC Barcelona - Real Sociedad
La Liga
kr.2395
Billet + hotel (2 nætter)
19. maj 2024
FC Barcelona - Rayo Vallecano
La Liga
kr.2395
Billet + hotel (2 nætter)

Den ultimative guide til:

Fodboldrejser og billetter til FC Barcelona

FC Barcelona er en af de mest succesfulde fodboldklubber i Europa. En fodboldrejse til Barcelona giver dig mulighed for at komme helt tæt på den særlige klubånd og historie som FC Barcelona rummer. Vi guider dig hele vejen, med gode råd til hvordan du selv arrangerer fodboldrejsen til Barcelona.

Du finder information omkring fodboldbilletter, fly og meget mere. Kort og godt alt hvad der er værd at vide om fodboldrejser til Barcelona.

Officielle FC Barcelona-links

Billetsalg: fcbarcelona.com/tickets
Medlemskab: fcbarcelona.com/become-member
VIP-billetter: fcbarcelona.com/tickets/vip-football
Stadium Tour & Museum: fcbarcelona.com/camp-nou-experience

Futbol Club Barcelona

Kælenavn: Barça
Grundlagt: 29. november 1899
Stadion: Camp Nou (99.354[ tilskuere)
By: Barcelona, Spanien

FC Barcelona-billetter 2023/2024

Du har gode muligheder for at købe FC Barcelona-billetter på egen hånd. Det er reelt set kun til El Clásico og slutspilskampene i Champions League at det er umuligt at få billet. Klubben opererer nemlig med et system, hvor sæsonkortholdere kan returnere deres pladser til kampe de ikke ønsker at se. Derfor varierer udbuddet af billetter meget fra kamp til kamp. Hvis du søger information om billetter til El Clásico, så gå til allersidste afsnit i guiden.

Sådan køber du Barcelona-billetter

Du køber billet til FC Barcelonas kampe via klubbens egen hjemmeside på: www.fcbarcelona.com/football-tickets.

Hvornår bliver FC Barcelona billetter sat til salg?

Billetterne til La Liga bliver sat til salg cirka fire uger inden sæsonen starter. Til Real Madrid-kampe (El Clásico) er der nogle specielle betingelser. Her er det kun klubbens medlemmer der kan købe billet til at starte med. Nogle dage inden kampen bliver ubrugte pladser fra sæsonkortholderne så tilbudt klubbens medlemmer igen. Først derefter bliver resterende billetter sat til salg for offentligheden, men du skal ikke regne med at der bliver frigivet billetter i åbent salg til kampe mod Real Madrid.

Til gruppespillet bliver Champions League-billetter bliver sat til salg så snart der er blevet trukket lod i november. Går klubben videre til slutspillet åbner billetsalget hurtigst muligt efter de nye lodtrækninger har fundet sted. Slutspilsbilletterne bliver solgt på samme måde som til Real Madrid-kampe. Først til klubbens medlemmer, så endnu engang ubrugte pladser til klubbens medlemmer, og til sidst åbent salg hvis der er overskydende fodboldbilletter.

Medlemskab af FC Barcelona

Det er desværre ikke ligesom i England, hvor man sagtens kan købe medlemskab til en fodboldklub. I FC Barcelona har de regler for hvem der kan blive medlem. Hvis ikke du har været medlem af klubben før, så kan du kun blive medlem hvis du er under 15 år, og en person i din nærmeste familie er medlem i forvejen. Dette er formentlig ikke tilfældet for dig.

Billetpriser 2023/2024

Barcelona opererer med forskellige kampkategorier alt efter hvilken modstander de møder. De har dog ingen liste over priser på deres hjemmeside, som man ser det fra eksempelvis England og Tyskland. Til de mindste kampe i La Liga kan du købe billetter fra 29 euro. Mod de mellemstore hold starter priserne på 49 og 59 euro. Til topkampene er priserne endnu højere.


Camp Nou set fra oven – hjemmebane for FC Barcelona.

VIP-billetter til FC Barcelona

Er pengepungen i orden kan du købe VIP-billetter til Barcelona. Efterspørgslen på VIP-billetter er betydelig mindre end ordinære billetter, så det er muligt også at købe til El Clásico. Priserne for VIP-billetter til El Clásico starter på 2270 euro per billet.

Til den pris får du til gengæld de bedste pladser på stadion, samt førsteklasses mad og værtinde service. Husk på at der er causal dresscode når du køber VIP-billetter. Du må godt bære Barcelona halstørklæde, men sportstøj og sportssko går ikke.

Fodboldrejser til Barcelona med fly og hotel

Flyv til Barcelona direkte fra København – der er adskillige flyselskaber som flyver direkte til Barcelona fra Kastrup hver eneste dag. Det er derfor intet problem at finde billige flybilletter til Barcelona for under 1000 kroner tur/retur. Brug hjemmesider som eksempelvis Momondo og Skyscanner for at finde de billigste billetter.

Sådan kommer du fra lufthavnen

Lufthavnen i Barcelona ligger kun 12 kilometer fra byen, og det er ganske nemt at komme til centrum. En taxa ind til byen koster 25-30 euro og tager 20 minutter. Der kører også både tog, bus og metro. Den smarteste løsning er bussen. Den kører til ‘Plaça de Catalunya’ som ligger lige i centrum. En envejsbillet koster 5,90 euro. Find mere information og køb billet til bussen på: aerobusbarcelona.es.

Sådan kommer du til Camp Nou

Der er to metrolinjer der stopper tæt på Camp Nou. Du kan tage den blå linje 5 og stå af på enten ‘Collblanc’ eller ‘Badal’. Du kan også tage den grønne linje 3 og stå af på ‘Palau Reial’ eller ‘Les Corts’. Alle stationer er inden for gåafstand til stadion. Vil du have en enkelt øl inden kampen kan det anbefales at stå af på ‘Les Corts’. Der er flere små hyggelige barer på ‘Travessera de les Corts’, som er vejen der fører op til Camp Nou. Er du ikke i nærheden af metroen, findes der også adskillige buslinjer og sporvogne som stopper ved stadion.

Fodboldrejser til Barcelona med et rejsebureau

Der er én kæmpe fordel ved at købe fodboldrejsen gennem et rejsebureau. Du er altid garanteret billet til stadion. Dette gælder også hvis du vil ind og se opgøret over dem alle, El Clásico. Rejsebureauerne har nemlig gode forbindelser, så de kan skaffe billet til alle kampe.

Udover det, så slipper du også for alt besværet med selv at arrangere turen, når du køber fodboldrejser. Der er flere løsninger at vælge imellem. Du kan købe fodboldrejsen kun med kampbillet og hotelovernatning. Så står du selv for at købe flybilletter. Det giver dig mulighed for at tilrettelægge hvor mange dage du skal gå på opdagelse i Barcelona.

Du kan også købe den fulde fodboldrejse som inkluderer både kampbillet, hotelovernatning og flybillet tur/retur. Dette er den mest populære pakkeløsning. Der skal du ikke så for noget som helst, men blot læne dig tilbage og nyde hele oplevelsen.

Find fodboldrejser til FC Barcelona med LA Travel i 2023/2024


Spillertunnelen på Camp Nou.

Barça Stadium Tour & Museum

Foruden alle de mange barer, restauranter og kulturoplevelser som du finder i Barcelona, så må du ikke snyde dig selv for en stadion tour på Camp Nou. Ikke nok med at du kommer rundt på stadion og ser omklædningsrum og udskiftningsbænk, der også et kæmpe Barcelona museum du kan gå på opdagelse i. Du finder mere information og booker billet på: www.fcbarcelona.com/tour/buy-tickets.