Fodboldrejser og billetter til FC Barcelona

Fodboldrejser og billetter til FC Barcelona

Rejseguide: Fodboldrejser til FC Barcelona (2022/2023) – oplev det legendarisk Camp Nou sammen med 99.000 tilskuere, med denne rejseguide til FC Barcelona.

FC Barcelona er en af de mest succesfulde fodboldklubber i Europa. Intet mindre end 87 trofæer har de stående i pokalskabet. Samtidigt repræsenterer klubben en spillestil som de fleste fodboldfans elsker. Det smukke sprudlende angrebsspil. Det spil som Michael Laudrup, under ledelse af Johan Cruyff, var med til at grundlægge på 90’ernes drømmehold. Det spil som Messi og co. stadig praktiserer den dag idag.

En fodboldrejse til Barcelona giver dig mulighed for at komme helt tæt på den særlige klubånd og historie som FC Barcelona rummer. Vi guider dig hele vejen, med gode råd til hvordan du selv arrangerer fodboldrejsen til Barcelona. Du finder information omkring fodboldbilletter, fly og meget mere. Kort og godt alt hvad der er værd at vide om fodboldrejser til Barcelona.

Fodboldrejser til FC Barcelona med LA Travel

LA Travel er et af Danmarks største og mest populære rejsebureauer inden for fodboldrejser og ratet med topkarakteren 4,8 og fem stjerner på Trustpilot. Herunder finder du fodboldrejser inkl. kampbillet med LA Travel (ved køb åbnes et nyt vindue).

31. december 2022
FC Barcelona - Espanyol
La Liga
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
8. januar 2023
Atlético Madrid - FC Barcelona
La Liga
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
22. januar 2023
FC Barcelona - Getafe
La Liga
kr.1495
Billet + hotel (2 nætter)
5. februar 2023
FC Barcelona - Sevilla FC
La Liga
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
16. februar 2023
FC Barcelona - Manchester United FC
Europa League
kr.3395
Billet + hotel (1 nat)
19. februar 2023
FC Barcelona - Cádiz
La Liga
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
23. februar 2023
Manchester United FC - FC Barcelona
Europa League
kr.4495
Billet + hotel (2 nætter)
5. marts 2023
FC Barcelona - Valencia
La Liga
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
19. marts 2023
FC Barcelona - Real Madrid
La Liga
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
9. april 2023
FC Barcelona - Girona
La Liga
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
23. april 2023
FC Barcelona - Atlético Madrid
La Liga
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
30. april 2023
FC Barcelona - Real Betis
La Liga
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
3. maj 2023
FC Barcelona - Osasuna
La Liga
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
21. maj 2023
FC Barcelona - Real Sociedad
La Liga
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
28. maj 2023
FC Barcelona - Mallorca
La Liga
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)

Dét skal en rigtig fodboldfan opleve i Barcelona

Foruden alle de mange barer, restauranter og kulturoplevelser som du finder i Barcelona, så må du ikke snyde dig selv for en stadion tour på Camp Nou. Ikke nok med at du kommer rundt på stadion og ser omklædningsrum og udskiftningsbænk, der også et kæmpe Barcelona museum du kan gå på opdagelse i. Du finder mere information og booker billet på: www.fcbarcelona.com/tour/buy-tickets.

Barcelona-billetter

Du har gode muligheder for at købe Barcelona billetter på egen hånd. Det er reelt set kun til El Clásico og slutspilskampene i Champions League at det er umuligt at få billet. Klubben opererer nemlig med et system, hvor sæsonkortholdere kan returnere deres pladser til kampe de ikke ønsker at se. Derfor varierer udbuddet af billetter meget fra kamp til kamp. Hvis du søger information om billetter til El Clásico, så gå til allersidste afsnit i guiden.

Sådan køber du Barcelona-billetter

Du køber billet til FC Barcelonas kampe via klubbens egen hjemmeside på: www.fcbarcelona.com/football-tickets.

Hvornår bliver Barcelona billetter sat til salg?

Billetterne til La Liga bliver sat til salg cirka fire uger inden sæsonen starter. Til Real Madrid kampen er der nogle specielle betingelser. Her er det kun klubbens medlemmer der kan købe billet til at starte med. Nogle dage inden kampen bliver ubrugte pladser fra sæsonkortholderne så tilbudt klubbens medlemmer igen. Først derefter bliver resterende billetter sat til salg for offentligheden, men du skal ikke regne med at der bliver frigivet billetter i åbent salg til Real Madrid kampen.

Billetterne til gruppespillet i Champions League bliver sat til salg så snart der er blevet trukket lod i november. Går klubben videre til slutspillet åbner billetsalget hurtigst muligt efter de nye lodtrækninger har fundet sted. Slutspilsbilletterne bliver solgt på samme måde som til Real Madrid kampen. Først til klubbens medlemmer, så endnu engang ubrugte pladser til klubbens medlemmer, og til sidst åbent salg hvis der er overskydende billetter.

Medlemskab i FC Barcelona

Det er desværre ikke ligesom i England, hvor man sagtens kan købe medlemskab til en fodboldklub. I FC Barcelona har de regler for hvem der kan blive medlem. Hvis ikke du har været medlem af klubben før, så kan du kun blive medlem hvis du er under 15 år, og en person i din nærmeste familie er medlem i forvejen. Dette er formentlig ikke tilfældet for dig.

Priser på Barcelona-billetter

Barcelona opererer med forskellige kampkategorier alt efter hvilken modstander de møder. De har dog ingen liste over priser på deres hjemmeside, som man ser det fra eksempelvis England og Tyskland. Til de mindste kampe i La Liga kan du købe billetter fra 29 euro. Mod de mellemstore hold starter priserne på 49 og 59 euro. Til topkampene er priserne endnu højere.

VIP-billetter til FC Barcelona

Er pengepungen i orden kan du købe VIP-billetter til Barcelona. Efterspørgslen på VIP-billetter er betydelig mindre end ordinære billetter, så det er muligt også at købe til El Clásico. Priserne for VIP-billetter til El Clásico starter på 2270 euro per billet.

Til den pris får du til gengæld de bedste pladser på stadion, samt førsteklasses mad og værtinde service. Husk på at der er causal dresscode når du køber VIP-billetter. Du må godt bære Barcelona halstørklæde, men sportstøj og sportssko går ikke.

Fodboldrejser til FC Barcelona med fly og hotel

Flyv til Barcelona direkte fra København

Der er adskillige flyselskaber som flyver direkte til Barcelona fra Kastrup hver eneste dag. Det er derfor intet problem at finde billige flybilletter til Barcelona for under 1000 kroner tur/retur. Brug hjemmesider som eksempelvis Momondo og Skyscanner for at finde de billigste billetter.

Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Lufthavnen i Barcelona ligger kun 12 kilometer fra byen, og det er ganske nemt at komme til centrum. En taxa ind til byen koster 25-30 euro og tager 20 minutter. Der kører også både tog, bus og metro. Den smarteste løsning er bussen. Den kører til ‘Plaça de Catalunya’ som ligger lige i centrum. En envejsbillet koster 5,90 euro. Find mere information og køb billet til bussen på: aerobusbarcelona.es.

Sådan kommer du til Camp Nou

Der er to metrolinjer der stopper tæt på Camp Nou. Du kan tage den blå linje 5 og stå af på enten ‘Collblanc’ eller ‘Badal’. Du kan også tage den grønne linje 3 og stå af på ‘Palau Reial’ eller ‘Les Corts’. Alle stationer er inden for gåafstand til stadion. Vil du have en enkelt øl inden kampen kan det anbefales at stå af på ‘Les Corts’. Der er flere små hyggelige barer på ‘Travessera de les Corts’, som er vejen der fører op til Camp Nou. Er du ikke i nærheden af metroen, findes der også adskillige buslinjer og sporvogne som stopper ved stadion.

Køb din fodboldrejse til Barcelona gennem et rejsebureau, så er du sikret kampbillet

Der er én kæmpe fordel ved at købe fodboldrejsen gennem et rejsebureau. Du er altid garanteret billet til stadion. Dette gælder også hvis du vil ind og se opgøret over dem alle, El Clásico. Rejsebureauerne har nemlig gode forbindelser, så de kan skaffe billet til alle kampe.

Udover det, så slipper du også for alt besværet med selv at arrangere turen, når du køber en fodboldrejse. Der er flere løsninger at vælge imellem. Du kan købe fodboldrejsen kun med kampbillet og hotelovernatning. Så står du selv for at købe flybilletter. Det giver dig mulighed for at tilrettelægge hvor mange dage du skal gå på opdagelse i Barcelona.

Du kan også købe den fulde fodboldrejse som inkluderer både kampbillet, hotelovernatning og flybillet tur/retur. Dette er den mest populære pakkeløsning. Der skal du ikke så for noget som helst, men blot læne dig tilbage og nyde hele oplevelsen. God tur.

Husk rejseforsikring
Husk altid at købe en rejseforsikring, før du rejser til Spanien. Læs mere om rejseforsikringer til Spanien her: rejseforsikringsguiden.dk/rejseforsikring-spanien.