Fodboldrejser og billetter til Manchester United

Fodboldrejser og billetter til Manchester United

Rejseguide: Fodboldrejser til Manchester United (2022/2023) – oplev ‘de røde djævle’ live på Old Trafford, med denne rejseguide til Manchester United.

Manchester United er den mest populære fodboldklub i verden (målt på antal fans), så selv om der er plads til 75.643 tilskuere på Old Trafford, så er det meget svært at få billet til stadion. Særligt når de evige rivaler fra Liverpool kommer besøg, så vil alle nemlig gerne se de røde djævle spille live.

Denne guide hjælper dig med at finde den perfekte fodboldrejse til Manchester United. Du finder information omkring hvordan du selv arrangerer fodboldrejsen, men også hvorfor en pakkerejse gennem et rejsebureau er et rigtig godt køb.

Fodboldrejser til Manchester United med LA Travel

LA Travel er et af Danmarks største og mest populære rejsebureauer inden for fodboldrejser og ratet med topkarakteren 4,8 og fem stjerner på Trustpilot. Herunder finder du fodboldrejser inkl. kampbillet med LA Travel (ved køb åbnes et nyt vindue).

21. december 2022
Manchester United - Burnley
Carabao Cup
kr.1095
Billet + hotel (1 nat)
27. december 2022
Manchester United - Nottingham Forest
Premier League
kr.1895
Billet + hotel (2 nætter)
3. januar 2023
Manchester United - Bournemouth
Premier League
kr.1895
Billet + hotel (2 nætter)
22. januar 2023
Arsenal - Manchester United
Premier League
kr.9995
Billet + hotel (2 nætter)
4. februar 2023
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
kr.2195
Billet + hotel (2 nætter)
11. februar 2023
Leeds - Manchester United
Premier League
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
16. februar 2023
FC Barcelona - Manchester United
Europa League
kr.3395
Billet + hotel (1 nat)
18. februar 2023
Manchester United - Leicester
Premier League
kr.2195
Billet + hotel (2 nætter)
23. februar 2023
Manchester United - FC Barcelona
Europa League
kr.4495
Billet + hotel (2 nætter)
25. februar 2023
Manchester United - Brentford
Premier League
kr.2195
Billet + hotel (2 nætter)
4. marts 2023
Liverpool - Manchester United
Premier League
kr.8995
Billet + hotel (2 nætter)
11. marts 2023
Manchester United - Southampton
Premier League
kr.2195
Billet + hotel (2 nætter)
1. april 2023
Newcastle - Manchester United
Premier League
Få tilbud
Billet + hotel (2 nætter)
8. april 2023
Manchester United - Everton
Premier League
kr.2195
Billet + hotel (2 nætter)
22. april 2023
Manchester United - Chelsea
Premier League
kr.2495
Billet + hotel (2 nætter)
25. april 2023
Tottenham - Manchester United
Premier League
kr.4795
Billet + hotel (2 nætter)
29. april 2023
Manchester United - Aston Villa
Premier League
kr.2195
Billet + hotel (2 nætter)
6. maj 2023
West Ham - Manchester United
Premier League
kr.3995
Billet + hotel (2 nætter)
13. maj 2023
Manchester United - Wolves
Premier League
kr.2195
Billet + hotel (2 nætter)
28. maj 2023
Manchester United - Fulham
Premier League
kr.1895
Billet + hotel (2 nætter)

Derfor er Manchester United så populære

En af de største årsager til Manchester Uniteds popularitet er uden tvivl klubbens enorme success. Med 66 trofæer i pokalskabet, er klubben det mest vindende engelske fodboldhold nogensinde. Det kan de takke én mand ekstra meget for. Alex Ferguson vandt i sine 26 år som manager for Manchester United ikke mindre end 38 titler. Det er ganske enkelt enestående, og et vidnesbyrd om at han velsagtens er den bedste manager i fodboldens historie.

Det skal en rigtig United-fan opleve i Manchester

En fodboldrejse til Manchester er ikke fuldendt uden en stadion tour. På ikke kampdage er det muligt at komme helt ind bag kulissen, og se hvor spillere og trænere har deres daglige gang. Stadion tours starter på 18 pund for voksne. Find mere information og book din tour på: www.manutd.com/museum-and-stadium-tour.

Manchester United-billetter

Sådan køber du billet til Manchester Uniteds kampe på Old Trafford

Billetter til Manchester Uniteds hjemmekampe bliver udelukkende solgt til klubbens medlemmer. Det er derfor helt essentielt at du køber medlemskab til klubben, hvis du vil have fingrene i en de eftertragtede billetter til Old Trafford.

Medlemskab til Manchester United

Det koster 20 pund at blive medlem af Manchester United. For den pris får du et officielt ‘lite’ medlemskab som giver dig forkøbsret på billetter til Manchester Uniteds kampe. Hvis du ønsker en velkomstpakke med en masse merchandize, så skal du vælge ‘full’ membership. Det koster 32 pund, plus seks pund i forsendelse. De to medlemskaber giver samme forkøbsret på billetter. Køb dit medlemskab på: www.manutd.com/en/official-membership.

Hvornår bliver billetterne til Manchester Uniteds kampe sat til salg?

Billetterne til Manchester Uniteds kampe bliver solgt på forskellige måder, og over flere omgange, alt efter hvilke kampe der er tale om.

I juni måned, efter offentliggørelsen af Premier League sæsonens kampprogram, får medlemmer mulighed for at købe billetter til alle sæsonens kampe (minus de fem store opgør). Yderligere billetter vil blive frigivet til klubbens medlemmer, fra cirka seks uger til en uge inden hver kamp.

Til de fem store Premier League opgør mod Tottenham, Arsenal, Liverpool, City og Chelsea, skal man tilmelde sig et lodtrækningssystem. Dette er på grund af den store efterspørgsel. Tilmelding er kun muligt for medlemmer. Der lukkes for tilmelding cirka tre uger inden kampen.

Billetter til Champions League bliver også kun solgt til klubbens medlemmer. Det er forskelligt om billetsalget foregår normalt, eller om der anvendes lodtrækningssystem som til de store kampe i Premier League. Det afhænger af hvor populær kampen er.

Billetpriser til Manchester Uniteds kampe

Manchester United opererer ikke med kampkategorier til deres hjemmekampe. Priserne er derfor ens til alle kampe i Premier League, FA Cuppen og Champions League. For officielle medlemmer starter priserne på 31 pund, mens de dyreste regulære pladser på stadion koster 53 pund. Hvis klubben når til ottendedelsfinalen, kvartfinalen og semifinalen i Champions League, så stiger billetpriserne med henholdsvis 5, 7 og 10 pund.

Læs mere om Manchester United-kampe.

Fodboldrejser til Manchester med fly og hotel

Der er rigtig gode flyforbindelser til Manchester fra Danmark. Både Easyjet og SAS har daglige afgange direkte fra København. Hvis du booker i god tid kan du finde envejsbilletter helt ned til omkring 350 kroner. Fra Billund er der daglige direkte afgange med British Airways. Her kan du finde envejsbilletter for cirka 1700 kroner. Du kan også vælge at flyve fra Billund til Manchester med mellemlanding. Du kan spare over 1000 kroner, men rejsetiden bliver naturligvis noget længere.

Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum

Der er regelmæssige togafgange fra lufthavnen til ‘Manchester Piccadilly Train Station’. Dette er byens hovedbanegård, hvorfra du er i gåafstand til centrum. Turen tager 15-20 minutter og koster omkring tre til syv pund, alt efter afgang og billettype. En taxa fra lufthavnen til centrum koster 30-35 pund. Du finder mere information om toget på: www.manchesterairport.co.uk/by-train-to-manchester-city-centre.

Her skal du bo i Manchester

Det er helt klart i centrum at alt sker. Her finder du masser af pubber, barer, restauranter og hoteller i alle kategorier. Centrum er ikke særligt stort, så du kan gå rundt til det meste, hvilket er idéelt for turister der skal ud og smage lidt øl på forskellige barer.

Sådan kommer du til Old Trafford

På kampdage kører der særtog fra centrum til Old Trafford. Stationen ligger lige ved siden af ‘Sir Bobby Charlton’ tribunen. Du kan også tage ‘Metrolink’ sporvognen fra enten ‘Piccadilly’ eller ‘Victoria’ station. Stå af på ‘Old Trafford Station’ som ligger fem minutters gang fra stadion.

Manchester United opfordrer selv folk til at tage en Uber til og fra stadion. Det koster cirka 10 pund til centrum. E3 parkeringspladsen, som ligger ved ‘East Stand’ tribunen, anvendes som Uber opsamlingssted.

Fordele ved at købe en fodboldrejse gennem et rejsebureau

Den største fordel ved at købe en fodboldrejse gennem et rejsebureau er at man altid er sikker på en billet til stadion. At skaffe billet til alle rejsedeltagere er klart det største problem, når man arrangerer fodboldrejsen selv. Specielt når kampen man gerne vil se eksempelvis er mod ærkerivalerne fra Liverpool.

Alt det behøver du slet ikke bekymre dig om når du køber en fodboldrejse. Hvis du gerne selv vil stå for at arrangere flybilletterne, så kan du købe en pakkerejse der inkluderer hotelovernatning og kampbilletter. Det giver dig frihed til at vælge hvor mange dage du ønsker at være i England.

Den mest valgte fodboldrejse er dog den fulde pakke, som inkluderer både hotel, fodboldbillet og fly tur/retur fra Danmark. Her er alt ordnet, så dig og vennerne bare skal koncentrere jer om at hygge, og nyde en fodboldoplevelse I sent vil glemme. Du kan flyve fra enten Kastrup, Billund eller Aarhus, så uanset hvor i landet du bor, er der en fodboldrejse som passer til dig.